Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
223 berichten.
Annelies Soomers Annelies Soomers uit Bunnik heeft geschreven op 2 juli 2022 om 14:39
Onze Frisqu was een hele nacht weg. Ze was opeens verdwenen tijdens onze wandeling langs de Kromme Rijn, toen ik even naar een vogel in een boom keek. Overal gezocht, in en langs de Rijn, in de wei en het park, maar geen spoor. De volgende ochtend werd ik gebeld door iemand die meldde dat er een hond achter het hek van het golfterrein stond. Ik er meteen heen en ja hoor: goddank was het onze Frisqu!!! 'Waar is onze Angel' was zó medelevend en behulpzaam. Ze wilden zelfs gaan dreggen in de Kromme Rijn. Gelukkig was dat niet nodig.
Angelique: heel erg bedankt voor jullie werk en alle hulp!
Er kwam vanochtend een leuke welkom thuis-kaart en sleutelhanger over de post. Ik ga zeker doneren!
San San uit Heeswijk heeft geschreven op 27 juni 2022 om 16:49
Onze lieve Senna was onlangs van schrik weggelopen. Via Facebook een berichtje geplaatst. En ik kreeg gelijk berichten van "waar is onze angel"
Ben heel goed geholpen uiteindelijk heb ik Senna de volgende dag op kunnen halen mede door waar is onze angel.
Super blij mee met alles de hulp het kaartje wat we onlangs binnen hebben gehad. Super bedankt en een dikke poot namens Senna 😉
Jenny Trines Jenny Trines uit Heerlen heeft geschreven op 21 juni 2022 om 11:15
Onze Boris liep in de avond weg. Via Facebook berichten geplaatst en vroeg in de ochtend kreeg ik al berichten en telefoontje van “waar is onze angel”. Er werd van alles gedaan om me te helpen met zoeken naar mijn hond. Paar uur later kreeg ik te horen dat mijn hond is opgehaald door de dierenambulance en gebracht werd naar het dierenasiel. Zo blij dat ik hem vrij snel weer hebben kunnen halen en met alle hulp die ik kreeg. Super bedankt.
Sasja Sasja uit Oss heeft geschreven op 20 juni 2022 om 18:57
Gisteravond zijn onze geadopteerde hondjes weggeglipt. Lucy hebben we in de nacht zelf gevonden. Lexie niet. Na de hele nacht gewaakt en gezocht te hebben hoorden we van jullie stichting. Ons aangemeld. En meteen kwam de hulp in gang. Zo ontzettend fijn. Er kwamen meteen zichtmeldingen. Zodat in die hoek gezocht kon worden met een team en speurhond. Toen het team dichtbij was kwam er ook een melding van de dierenambulance. Lexie lag in een tuin en was de weg kwijt. Dankjewel voor jullie prachtige werk en jullie steun! Lexie is veilig en gezond weer thuis.
Susan Susan uit Gaanderen heeft geschreven op 27 mei 2022 om 16:17
Tijdens de training, nam onze Boef plotseling de benen. Binnen no time in geen velden of wegen meer te bekennen.
Onze buurvrouw was bekend met Waar is onze angel. Zij meldde Boef daar aan.
Al snel was Boef terecht. Meegelopen met iemand die haar honden uitliet. Een paar speelmaatjes vond Boef wel interessant.
Wij zijn waren erg blij en opgelucht toen Boef weer terecht was.
Trainen doen we voorlopig nog maar even binnen het hek.....
Laura Laura uit Lichtenvoorde heeft geschreven op 22 mei 2022 om 18:46
Mijn hond Vinci is vrijdag 13 mei aangereden voor mijn huis. Hij is toen uit paniek weg gerend. De hele nacht hebben we gezocht. Hij was twee keer gezien maar helaas hebben we hem niet te pakken kunnen krijgen. Gelukkig stond hij de volgende dag weer voor de deur en was hij gezond en blij.
De steun en hulp die ik van de stichting kreeg waardeer ik enorm. Iedereen ontzettend bedankt!
Riekie Riekie uit Westervoort heeft geschreven op 20 mei 2022 om 13:20
Maaika is zondag 15 mei weggelopen bij het uitlaten met mijn man.
Ik was onbereikbaar dus hoorde pas uren later dat Maaika weg was.
Door een tip kwam ik op jullie pagina, en toen was het binnen een half uur voor elkaar!
Jullie tipte mij dat ze op Facebook stond en zorgde voor de contactgegevens van deze lieve mensen.
Leuke kaart en een handige sleutelhanger van jullie gekregen, ik ga in ieder geval doneren!
Dat is wel het minste wat ik kan doen.
Dank en poot van Maaika!
Dinie Janssen Dinie Janssen uit LOENEN GLD heeft geschreven op 30 april 2022 om 14:52
Hartelijk dank voor de hulp bij de vermissing van onze Jantje. Mede dankzij jullie zijn we 's-nachts om 1.00 uur gebeld met de mededeling, dat hij gezien was in Tonden. Fantastisch dat er meteen mensen klaar stonden om vanaf dat punt verder te helpen met zoeken, maar dat was gelukkig niet nodig. Blij dat Boerboel Jantje weer thuis is.
Doreen Doreen uit Wierden heeft geschreven op 12 april 2022 om 14:11
Heel erg bedankt voor het helpen zoeken van onze lieverd Snow. Zelfs in de avond uren te bereiken en werden er acties uitgezet. Enorm fijn! ❤️
Manon Manon uit Ensschede heeft geschreven op 8 april 2022 om 11:07
Heel erg bedankt voor het helpen met Ace terug krijgen! Binnen een dag na de aanmelding was Ace weer thuis na al 4 dagen vermist te zijn. Bedankt voor het meedenken en voor de tips ❤️
Tanja van der Kooij Tanja van der Kooij uit Maastricht heeft geschreven op 31 maart 2022 om 11:26
Heeeel veel dank voor het meehelpen zoeken naar onze hond Roshka! Wij zijn heel blij dat ze terug is... dank voor jullie praktische hulp, het meedenken, het organiseren en het helpen de moed erin te houden.
Vriendelijke groet, Tanja
Christel baasje van Yindee Christel baasje van Yindee uit Deurne heeft geschreven op 31 maart 2022 om 00:49
Onze Thai Bangkaew Dog - ''Yindee'' was in paniek ontsnapt. Ik heb haar als vermist opgegeven bij bekende instanties zoals Amivedi, Dierenbescherming etc.. Ik heb het ook gelijk gedeeld op Facebook en daar kreeg ik gelijk een tip om contact op te nemen met WIOA en dat heb ik dus ook gelijk gedaan.
Direct werd er contact mij mij opgenomen en meteen actie op social media en whatsapp. Wow wat fantastisch om te zien hoe snel en hoe groot het bereik van WIOA is.
Ze stonden mij constant bij, gaven advies en vooral het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Geweldig in een woord TOP !
En als afsluiting komt er ook nog een leuke ''Welkom Thuis'' kaart, heel erg leuk en lief.
Nogmaals heel erg bedankt!
Hondendagopvang blaf & Blij. Hondendagopvang blaf & Blij. uit Reek heeft geschreven op 28 maart 2022 om 12:17
Heel hartelijk dank voor het speurwerk van Tuultje met haar hond Kaya naar de weggelopen Stuiter uit onze opvang.
Er werd meteen na melding actie ondernomen en tips gegeven om Stuiter zo snel mogelijk weer bij zijn baasjes te krijgen. Uiteindelijk is dat God zij dank gelukt! We gaan een donatie overmaken voor jullie super inzet!
Marion Hendriks Marion Hendriks uit Eindhoven heeft geschreven op 26 maart 2022 om 12:20
❤️🐾❤️ Wat een geweldig teamwerk is er verricht door WIOA zonder dat was het nooit zo snel gelukt om Dara veilig thuis te krijgen❤️🐾❤️
Dara mijn foster hondje was woensdag 23-03 2022 ontsnapt nadat ik ten val was gebracht door iemand tijdens het wandelen met haar. De riem is daarbij uit mijn hand geglipt. Ik heb meteen de adoptie begeleider gebeld om dit te melden en zij heeft alle lijnen uitgezet. Omdat mensen bij mij in de buurt mij kennen kreeg ik al meteen bericht waar ze naartoe gelopen was en ben daar gaan kijken of ik haar kon vinden maar helaas geen geluk. Toen is Dara online gegaan en kregen we verschillende zicht meldingen maar daar was ze bij aankomst niet meer. Het werd donker en daardoor leverde zoeken met hond die avond wel bevestiging dat Dara daar had gelopen maar we zagen haar daar niet. Laatste zichtmelding kwam bij mij binnen om 0:15 uur. Donderdag de hele dag geen zichtmelding gehad toen WIOA in de namiddag weer gingen zoeken met Bram kwamen er ook weer zichtmeldingen binnen en dat leverde resultaat op ze zagen Dara lopen in blinde paniek omdat er mensen achter haar aan zaten. Het was spannend omdat Dara richting spoor ging lopen dus moest PRO rail gebeld worden. Bram zag Dara weer maar ze konden niet dichtbij komen omdat het te nat was in dat gebied en het werd weer donker. Dara ging er weer vandoor. Ze wilde op de plek waar Dara had gelegen voer neerleggen maar dat was gelukkig niet nodig Dara liep zich vast in bramen struiken zo konden ze haar vangen. Toen ze weer bij mij binnen kwam leek het voor haar net of ze niet weg was geweest. Ze ging naar haar bakje waar ik een paar brokjes in had gedaan, dronk wat water en ging op het hondenkussen liggen om gelijk in slaap te vallen. Ze heeft heel wat slaap in te halen maar het gaat goed komen met haar.
Alle mensen die zich zo in hebben gezet heel erg bedankt hiervoor.
Susan Susan uit Best heeft geschreven op 17 maart 2022 om 18:29
Nadat onze Mechelse herder Kenji geschrokken was en daardoor in paniek ons erf verlaten had, hebben we na enkele uren zoeken WIOA ingeschakeld.
Meteen werd er actie ondernomen op social media en whatsapp. Fantastisch om te zien hoe snel en hoe groot het bereik van WIOA is.
Ook stonden ze de hele dag klaar om advies te geven, super fijn!!
Nogmaals heel erg bedankt!
Baasjes van Robi Baasjes van Robi uit Pijnacker heeft geschreven op 16 maart 2022 om 23:25
Wat waren we geschrokken toen Robi niet meer te zien was na het loslopen in het bos.. We hebben direct alle hulp die we konden vinden ingeschakeld. Waaronder WIOA. Uiteindelijk was er al een ander zoekteam opgestart om Robi te zoeken.

Ondanks dat wij ons lieten bijstaan door “een concurrent” werd er een post geplaatst op de facebook pagina van WIOA. Elke melding die zij ontvingen zou direct met ons gedeeld worden. Dit toont dat zij maar één doel voor ogen hebben: het zo snel mogelijk thuis brengen van Robi!! We waardeerde alle steun die wij ontvingen enorm! Gelukkig is Robi weer terug waar zij thuis hoort. Om nu een persoonlijk kaartje te ontvangen van WIOA is hartverwarmend, waarvoor dank!
Peter Juda Peter Juda uit Breda heeft geschreven op 12 maart 2022 om 09:57
Mooie site. Is alleen zeer onduidelijk hoe een inmiddels gevonden huisdier weer kan worden afgemeld
Fam. Maas Fam. Maas uit Eindhoven heeft geschreven op 26 februari 2022 om 14:04
Het was de ergste nachtmerrie die je kunt krijgen.
Mila een adoptie Podencomix, logeerde een dagje bij mijn zoon en zijn gezin. Mijn zoon ging om 16:00 uur met haar lopen en tijdens het sluiten van de voordeur schoot de lijn uit zijn handen. Mila schrok daarvan en ging er als een haas vandoor met de lijn achter zich aan. Mijn zoon heeft haar nog een stukje kunnen volgen, maar al heel snel was Mila helemaal uit beeld en dat in een drukke omgeving met veel verkeer.
Paniek bij iedereen. We zijn meteen gaan zoeken, roepen en fluiten. Ondertussen aangemeld bij Amivedi en Facebook en WIOA, deze laatste organisatie kenden wij nog niet. Veel hulp gekregen van alle kanten, de hele omgeving en bossen uitgekamd, maar geen Mila te bekennen. Al snel werd het donker en sloeg bij ons de radeloosheid toe. Het zou die nacht gaan vriezen en er zouden sneeuwbuien komen.
Toen kregen we via WIOA het aanbod om een speurhond in te zetten.
Speurhond Bram en zijn baasje waren er heel snel.. Binnen 2 seconden had Bram het spoor te pakken en dat leidde naar een doodlopend steegje tussen 2 schuttingen. Als je in het steegje keek was er niets te zien. Bram trok steeds harder. Aan het eind bleef hij stil staan en ging zitten. Het baasje van Bram zei: hier zit Mila maar Mila was nog niet te zien. Er was een stuk van de schutting kapot gewaaid en dat stuk was schuin tegen de binnenkant gezet. Daaronder en helemaal achterin had Mila (zwervers instinct) een schuilplaats gevonden. Eigenlijk was het maar een kwartiertje lopen. Mila’s lijn lag een stuk voor haar, zodat die gepakt kon worden, want Mila was te bang om er zelf uit te komen. Na wat lekkers aan te bieden en geruststellingen, kwam ze tevoorschijn, gezond en wel!!
Maar wat zijn we allemaal bang geweest!!!
Bram is een TOPhond en samen met zijn baasje een TOPteam, zo beheerst en zeker, recht op zijn doel af.
Daarna de hele familie in tranen van blijdschap.
Wij hopen dit nooit meer mee te maken.
Mila ❤️ heeft gelukkig thuis weer in haar eigen warme mandje kunnen slapen en doet of er nooit iets gebeurt is.
Wij zijn zó blij en dankbaar voor alle hulp die wij gekregen hebben en willen iedereen hartelijk bedanken.
Familie Spierings Familie Spierings uit Helmond heeft geschreven op 14 februari 2022 om 11:56
Overweldigend zoals alle vrijwilligers zich ingezet hebben voor het terugvinden van Zus!
fam Puijker fam Puijker uit Boven-Leeuwen heeft geschreven op 17 januari 2022 om 17:03
Na een gezellige Oudjaarsavond begon het nieuwe jaar dramatisch: toen wij thuiskwamen bleek een van de drie honden verdwenen te zijn, door het kattenluik gekropen, iets wat hij als kleine pup voor het laatst had gedaan...
Roepen, zoeken en rondfietsen leverde niets op, dus aanmelden bij Amivedi en Wioa was de beste remedie. Meelevende personen aan de telefoon en goede raad verzachtten het leed enigszins. Inmiddels hadden we hem ook al gemeld via Facebook en groot was de opluchting toen bleek dat hij gevonden was en veilig bij iemand in huis zat. We zijn WIOA en Amivedi zeer dankbaar voor hun hulp, tips en het luisterende oor.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00