Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
231 berichten.
Katrien Staelens Katrien Staelens uit Uden heeft geschreven op 30 juli 2022 om 18:09
Heel dankbaar zijn wij voor alle hulp die meteen werd geboden toen onze hond Po gisteren heel onverwacht verdween nadat hij schrok van een aantal honden in het bos. Het was veel meer dan we hadden verwacht en ook heel nodig, al hadden we dat niet meteen door.
Ik word er nog steeds ontroerd van bij dit schrijven. Fantastisch hoe onbaatzuchtig mensen meezoeken en er alles aan proberen te doen om een dier te redden. Een diepe buiging!
maria den ruijter maria den ruijter uit Huisduinen heeft geschreven op 30 juli 2022 om 09:49
ik huil nog als ik jullie wil bedanken.Silex 5 maanden oud was even gaan zitten op de Helderse Vallei in Den Helder/hij was moe.
we liepen met meerdere honden en ik dacht hij komt zo.
verkeerde gedachte!!!!
iemand heeft hem opgepakt en meteen meegenomen.wees aub ook gewaarschuwd, ik weet inmiddels van de politie dat er erg veel honden worden gestolen.dankzij jullie snelheid stond zijn foto snel overal op internet.dat is zijn en mijn redding geweest.
de volgende dag werd de hond op straat herkent 7 km verderop.
gelukkig is hij om die reden meteen terug gedumpd in de Helderse Vallei,waar wij hem gevonden hebben.
Jullie werk is onbetaalbaar.jullie steun had ik hard nodig.onvoorstelbaar bedankt
Cecile Cecile heeft geschreven op 26 juli 2022 om 16:33
Great internet site! It looks very professional! Keep up the good work!
Hanneke van der Meer Hanneke van der Meer uit Breda heeft geschreven op 26 juli 2022 om 15:34
Mijn hond Goofy liep los op een groot veld toen er een hond op hem dook en hij de benen nam. Richting de straat zag ik hem op de stoep staan, maar daar aangekomen zag ik hem niet meer. Adoptiehondje uit Roemenië, overprikkeld door verkeer, dus ik zag hem al rennen en rennen. Verkeerde beslissing om thuis mijn fiets te gaan halen, maar buren gingen daardoor wel gelijk mee zoeken. Iedereen aangesproken en maar zoeken en op een gegeven moment zo zinloos zoeken. Twee keer hebben mensen hem proberen te pakken, maar lukte niet. Laat in de avond Amivedi gemeld en de volgende dag hoorde ik van Waar is mijn Angel. Wou er niet aan dat mijn hond echt weg was, maar wat een oppepper dat men gericht en met actie en ervaring het zoeken van je overneemt. Het speuren van de hond Roxy was fascinerend en mijn vermoeden is dat doordat we zo dicht in zijn buurt zijn geweest (op een gegeven moment had Roxy de speurhond te maken met oud en nieuw spoor) dat Goofy uiteindelijk de moed heeft genomen om uit de struiken te komen en de brug over te gaan om naar huis te lopen. De buurvrouw belde namelijk tijdens het speuren dat hij ineens (na 30 uur weggeweest) op het grasveld bij onze flat stond en zich weer in de struiken verschool. Wat een blijdschap toen hij bij het horen van mijn stem uit de struiken sprong! Hartelijk dank voor het verstandig aanpakken en het zo belangeloos inzetten voor alle dieren. Respect!
Linda Otte Linda Otte uit Haarlem heeft geschreven op 22 juli 2022 om 11:41
Op vrijdag 15 juli raakten wij heel vroeg in de ochtend onze chihuahua Bink kwijt. Mijn man was samen met de twee andere honden in een klein parkje in de buurt. Weg, geen spoor meer te vinden ondanks dat wij onmiddellijk met zijn 2en de gehele buurt lopend en met de fiets afgespeurd hebben. Na ongeveer 1,5 uur terug naar huis; dierenambulance, dierenbescherming, politie gebeld en gemaild. Op Facebook gezet en op aanraden van anderen Amivedi en Angels benaderd. In deze tijd zijn mensen vaak heel erg op zichzelf gericht maar wat kregen wij een reacties! Hoe snel was de whatsapp groep niet opgericht en stroomden de reacties binnen. Geweldig! Wij hebben ook een speurhond ingezet met helaas geen resultaat. Tot ver in de middag hebben wij gezocht samen met onze kinderen. Flyers opgehangen en mensen aangesproken. En om 17.00 uur ging de bel en daar stonden twee mensen met onze Bink! Wat een opluchting! Het bleek dat een Poolse vrouw vroeg in de ochtend (rond het tijdstip waarop mijn man Bink kwijtraakte) Bink heeft gevonden en mee naar huis heeft genomen. Ze heeft geen instantie gewaarschuwd die dag maar is aan het einde van de middag de straat opgegaan, iemand aangesproken die wist van de vermissing. Zodra zij aangaf dat ze wist waar Bink thuishoorde kreeg ze hem in haar handen gedrukt en ging ze weer weg. Heel vreemd verhaal, ook een naar gevoel bij want wilde ze hem houden? en heeft ze bij het zien van de vele flyers besloten dat ze hem niet kon houden? Het maakt allemaal niet meer uit, we hebben hem terug en we laten hem niet meer uit ons zicht gaan. We zijn heel dankbaar voor alle mensen die gereageerd hebben en al zijn gaan spotten of dit van plan waren! Bedankt!
Pierre Eerkens Pierre Eerkens uit ZEIST heeft geschreven op 16 juli 2022 om 11:42
Op dinsdagavond 12/7 kregen wij Dasha (Labrador) voor 2 weken als loge. Woensdagochtend 13/7 glipt ze de voordeur uit, en rent weg. Er achteraan rennen had weinig zin ... dus op de scooter snel de omgeving afgezocht.... helaas. Snel melding gedaan bij Amivedi... prima !!! Bij het zoeken in de omgeving wees een buurbewoner mij op Waar is onze Angel. Snel opgezocht en melding aangemaakt. Binnen een paar minuten stond er al iemand aan de deur om te komen helpen zoeken, en in no-time nog meer mensen om te helpen zoeken. Ik kan niet onder woorden brengen hoe fijn het is als mensen je komen helpen als je zo in de problemen zit. Want een hond die aan jouw zorg is overgedragen en die in een andere omgeving is en baasje mist en dan te midden van een paar drukke wegen ontsnapt... je weet ff niet wat te doen !!! dus de actieve hulp van WIOA was zo welkom. Bedankt !!!
Maja Maja uit Halle-heide heeft geschreven op 12 juli 2022 om 21:39
Onze Linn was op een zaterdagavond gevlucht, nadat ze geschrokken was van een luchtballon. Onze nieuwe buurvrouw was bekend met jullie en melden ons aan. We zijn meteen gaan zoeken en gelukkig hebben we Linn dezelfde nacht nog terug gevonden. Ik vind jullie snelle reactie, zelfs in de nacht helemaal top. Het is toch geweldig dat er mensen zijn die dag en nacht voor de honden en hun baasjes klaarstaan. Helemaal top.
Annemieke Annemieke uit nijmgeen heeft geschreven op 5 juli 2022 om 08:41
Afgelopen vrijdagavond 1 juli is mijn hondje Zana weggelopen. Pas maandag kon ik hulp inschakelen omdat je werkelijk in het weekend geen instanties kan bereiken, behalve politie en hadden die nu maar dit adres en het rescue nummer gegeven! Maandagmorgen kreeg ik via het dierenasiel dit nummer en werd later teruggebeld, lang verhaal kort: eind maandagmiddag hoorde ik dat er s avond een rescue team met Hulphonden wilde komen. Ik heb meteen ja gezegd ( ondanks de voor mij wat hoge benzine vergoeding omdat de speurhonden van ver kwamen. Het rescue team zelf was gratis ) Om 19 uur waren ze er samen met twee dames die al vooruit gekomen waren en even daarna is de zoekactie gestart, twee man en twee vrouw en een hulphond. Na een zoektocht over het veld liep ik aan de rand mee en out of the blue staat Zana naast me.... ik durfde amper te kijken en ja hoor ze was het!! Ze had alleen het tuigje nog om, dus ik pakte haar vast en op die manier sleepte ik haar voorzichtig mee, na 2x een boze opmerking van omstanders ging iemand eindelijk de meneer van het rescue team halen en die kwam aangehold. Net toen we haar hadden, wist Zana zich notabene uit haar tuigje te wurmen en schoot ervandoor! Maar toen hadden we haar gezien en ik huilen. door haar te blijven volgen met vijf personen konden we haar langzaam insluiten... en ik moest me kleinmaken op het veld en haar blijven roepen, langzaam aan kwam ze steeds dichterbij, totdat ik haar weer kon vastpakken. Toen had ik nog steeds geen riem.. langzaam kwam de dame van het team naar me toe gekropen met een riem en samen hebben de Zana aangelijnd en Kon ik haar overdragen, voor heel even aan het rescue team. Ik zakte door mijn hoeven. Zo zijn we langzaam aan naar mijn huis gelopen totdat we binnen waren daar is ze losgemaakt in haar bench gaan liggen. ik ben heel erg dankbaar voor dit rescue team, bedankt mannen en vrouwen . Womanpower want wij 2 hebben het op het laatst samengedaan. Maar natuurlijk het hele team en de organisatie . Ik heb amper geslapen en ben heel blij. Het gaat goed met Zana.
Annelies Soomers Annelies Soomers uit Bunnik heeft geschreven op 2 juli 2022 om 14:39
Onze Frisqu was een hele nacht weg. Ze was opeens verdwenen tijdens onze wandeling langs de Kromme Rijn, toen ik even naar een vogel in een boom keek. Overal gezocht, in en langs de Rijn, in de wei en het park, maar geen spoor. De volgende ochtend werd ik gebeld door iemand die meldde dat er een hond achter het hek van het golfterrein stond. Ik er meteen heen en ja hoor: goddank was het onze Frisqu!!! 'Waar is onze Angel' was zó medelevend en behulpzaam. Ze wilden zelfs gaan dreggen in de Kromme Rijn. Gelukkig was dat niet nodig.
Angelique: heel erg bedankt voor jullie werk en alle hulp!
Er kwam vanochtend een leuke welkom thuis-kaart en sleutelhanger over de post. Ik ga zeker doneren!
San San uit Heeswijk heeft geschreven op 27 juni 2022 om 16:49
Onze lieve Senna was onlangs van schrik weggelopen. Via Facebook een berichtje geplaatst. En ik kreeg gelijk berichten van "waar is onze angel"
Ben heel goed geholpen uiteindelijk heb ik Senna de volgende dag op kunnen halen mede door waar is onze angel.
Super blij mee met alles de hulp het kaartje wat we onlangs binnen hebben gehad. Super bedankt en een dikke poot namens Senna 😉
Jenny Trines Jenny Trines uit Heerlen heeft geschreven op 21 juni 2022 om 11:15
Onze Boris liep in de avond weg. Via Facebook berichten geplaatst en vroeg in de ochtend kreeg ik al berichten en telefoontje van “waar is onze angel”. Er werd van alles gedaan om me te helpen met zoeken naar mijn hond. Paar uur later kreeg ik te horen dat mijn hond is opgehaald door de dierenambulance en gebracht werd naar het dierenasiel. Zo blij dat ik hem vrij snel weer hebben kunnen halen en met alle hulp die ik kreeg. Super bedankt.
Sasja Sasja uit Oss heeft geschreven op 20 juni 2022 om 18:57
Gisteravond zijn onze geadopteerde hondjes weggeglipt. Lucy hebben we in de nacht zelf gevonden. Lexie niet. Na de hele nacht gewaakt en gezocht te hebben hoorden we van jullie stichting. Ons aangemeld. En meteen kwam de hulp in gang. Zo ontzettend fijn. Er kwamen meteen zichtmeldingen. Zodat in die hoek gezocht kon worden met een team en speurhond. Toen het team dichtbij was kwam er ook een melding van de dierenambulance. Lexie lag in een tuin en was de weg kwijt. Dankjewel voor jullie prachtige werk en jullie steun! Lexie is veilig en gezond weer thuis.
Susan Susan uit Gaanderen heeft geschreven op 27 mei 2022 om 16:17
Tijdens de training, nam onze Boef plotseling de benen. Binnen no time in geen velden of wegen meer te bekennen.
Onze buurvrouw was bekend met Waar is onze angel. Zij meldde Boef daar aan.
Al snel was Boef terecht. Meegelopen met iemand die haar honden uitliet. Een paar speelmaatjes vond Boef wel interessant.
Wij zijn waren erg blij en opgelucht toen Boef weer terecht was.
Trainen doen we voorlopig nog maar even binnen het hek.....
Laura Laura uit Lichtenvoorde heeft geschreven op 22 mei 2022 om 18:46
Mijn hond Vinci is vrijdag 13 mei aangereden voor mijn huis. Hij is toen uit paniek weg gerend. De hele nacht hebben we gezocht. Hij was twee keer gezien maar helaas hebben we hem niet te pakken kunnen krijgen. Gelukkig stond hij de volgende dag weer voor de deur en was hij gezond en blij.
De steun en hulp die ik van de stichting kreeg waardeer ik enorm. Iedereen ontzettend bedankt!
Riekie Riekie uit Westervoort heeft geschreven op 20 mei 2022 om 13:20
Maaika is zondag 15 mei weggelopen bij het uitlaten met mijn man.
Ik was onbereikbaar dus hoorde pas uren later dat Maaika weg was.
Door een tip kwam ik op jullie pagina, en toen was het binnen een half uur voor elkaar!
Jullie tipte mij dat ze op Facebook stond en zorgde voor de contactgegevens van deze lieve mensen.
Leuke kaart en een handige sleutelhanger van jullie gekregen, ik ga in ieder geval doneren!
Dat is wel het minste wat ik kan doen.
Dank en poot van Maaika!
Dinie Janssen Dinie Janssen uit LOENEN GLD heeft geschreven op 30 april 2022 om 14:52
Hartelijk dank voor de hulp bij de vermissing van onze Jantje. Mede dankzij jullie zijn we 's-nachts om 1.00 uur gebeld met de mededeling, dat hij gezien was in Tonden. Fantastisch dat er meteen mensen klaar stonden om vanaf dat punt verder te helpen met zoeken, maar dat was gelukkig niet nodig. Blij dat Boerboel Jantje weer thuis is.
Doreen Doreen uit Wierden heeft geschreven op 12 april 2022 om 14:11
Heel erg bedankt voor het helpen zoeken van onze lieverd Snow. Zelfs in de avond uren te bereiken en werden er acties uitgezet. Enorm fijn! ❤️
Manon Manon uit Ensschede heeft geschreven op 8 april 2022 om 11:07
Heel erg bedankt voor het helpen met Ace terug krijgen! Binnen een dag na de aanmelding was Ace weer thuis na al 4 dagen vermist te zijn. Bedankt voor het meedenken en voor de tips ❤️
Tanja van der Kooij Tanja van der Kooij uit Maastricht heeft geschreven op 31 maart 2022 om 11:26
Heeeel veel dank voor het meehelpen zoeken naar onze hond Roshka! Wij zijn heel blij dat ze terug is... dank voor jullie praktische hulp, het meedenken, het organiseren en het helpen de moed erin te houden.
Vriendelijke groet, Tanja
Christel baasje van Yindee Christel baasje van Yindee uit Deurne heeft geschreven op 31 maart 2022 om 00:49
Onze Thai Bangkaew Dog - ''Yindee'' was in paniek ontsnapt. Ik heb haar als vermist opgegeven bij bekende instanties zoals Amivedi, Dierenbescherming etc.. Ik heb het ook gelijk gedeeld op Facebook en daar kreeg ik gelijk een tip om contact op te nemen met WIOA en dat heb ik dus ook gelijk gedaan.
Direct werd er contact mij mij opgenomen en meteen actie op social media en whatsapp. Wow wat fantastisch om te zien hoe snel en hoe groot het bereik van WIOA is.
Ze stonden mij constant bij, gaven advies en vooral het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Geweldig in een woord TOP !
En als afsluiting komt er ook nog een leuke ''Welkom Thuis'' kaart, heel erg leuk en lief.
Nogmaals heel erg bedankt!
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00