Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
115 berichten.
Sonja Schoenmaker Sonja Schoenmaker uit Velserbroek heeft geschreven op 13 juli 2021 om 16:48:
Lottie:
Op dinsdag 6 juli 2021 was mijn angel ontsnapt uit het slaapkamerraam en over een 1.80 meter schutting gesprongen met behulp van de plantenbak van 40 cm hoog. Fantastisch zo snel als hulptropen werden opgetrommeld zelfs een hond heeft helpen zoeken. Uiteindelijk na 4 slapeloze nachten teruggevonden. Geweldig zoveel als onbaatzuchtige vrijwilligers alles op alles zetten om mijn hond terug te vinden. Ik ben jullie eeuwig dankbaar.
Mina Mina heeft geschreven op 13 juli 2021 om 15:02:
Mina was donderdag 8 juli 2021 ontsnapt uit haar Tuigje. Mede door de inzet van WIOA is ze gezond en wel weer terug gekeerd.
Anneke van Düren Anneke van Düren uit Gorssel heeft geschreven op 12 juli 2021 om 11:17:
Wat een toestand vorige week. Beide cairns Fanny en Mila achter een konijn aan. Meestal dan na een paar uur terug maar deze keer niet. Geweldig hoeveel hulptroepen er snel kunnen worden opgetrommeld. En ook de inzet van een hulphond gaf informatie over de route. Uiteindelijk bleken ze in de buurt maar achter een hekwerk. Omdat bijna het hele dorp op de hoogte was werd ik al snel gebeld. Pup Indy helemaal blij dat moeder en oma weer terug waren. Zere pootjes, helemaal vol teken maar gelukkig verder ongedeerd en na een paar dagen weer volledig opgeknapt. Dank allemaal!!!
Rolf en Wilma Nederkoorn Rolf en Wilma Nederkoorn uit Oss heeft geschreven op 9 juli 2021 om 17:51:
Beste, door zeer snelle hulp van vriendelijke mensen is Titan weer snel terecht , heel erg dankbaar dat jullie er zijn! Chapeau
Ina van Dijk Ina van Dijk uit Borne heeft geschreven op 3 juli 2021 om 21:25:
lieve lieve mensen van WIOA,

Zaterdag 19 juni is onze hond van huis weggelopen. 9,5 jaar oud en nog nooit eerder zoiets gedaan. Grote paniek. Hoe fijn is het dan als je van alle kanten hulp en advies krijgt. Allemaal onbekenden, maar allemaal mensen die van dieren houden en het hart op de juiste plaats hebben. Zo bijzonder! Uiteindelijk is Rex dinsdagochtend weer thuis komen aanlopen. Dat is dan toch wel het aller mooiste. Ik ben erg blij dat Rex weer veilig thuis is en tegelijk ook dankbaar naar iedereen die zich op welke wijze dan ook heeft ingezet in de zoektocht naar Rex. Geweldig!!!
Ina
Tinette Beuving Tinette Beuving uit Hoogeveen heeft geschreven op 30 juni 2021 om 15:29:
Enkele weken geleden is mijn hondje Tiffie tijdens een wandeling met iemand anders er vandoor gegaan. Waar ik in eerste instantie nog dacht haar snel weer te kunnen vinden bleek dit toch tegen te vallen. Dankzij de tips, het zoekteam en de speurhonden is het uiteindelijk toch gelukt om haar weer te vinden. Ontzettend blij met de assistentie van WIOA! Heel erg bedankt voor alle moeite en inzet.
Dymphie Verhaegh Dymphie Verhaegh uit Weert heeft geschreven op 29 juni 2021 om 21:52:
Hoi, Milo was om 16.00u weggelopen bij mijn oppas.
Na lang zoeken niet gevonden.
Op Facebook een tip gekregen van een collega om wioa in te schakelen.
Zo blij dat ik dit gedaan heb.
Ik werd al snel gebeld, en werd gerust gesteld. Ik kreeg weer hoop en kreeg goede tips om de nacht in te gaan.
Een flyer was ook al gemaakt.
Gelukkig is hij 's nachts gevonden door een beveiligingsbeambte.
Hierdoor had ik jullie hulp niet meer nodig. Maar wat was ik blij met jullie.
En dit is allemaal vrijwilligerswerk!
Milo heeft jullie gewaardeerd met een donatie.
Nogmaals dank voor jullie inzet,
Dymphie en Milo.
Corrie Verstegen Corrie Verstegen uit Oss heeft geschreven op 26 juni 2021 om 11:51:
Op donderdag om 13.30 uur verdween onze Jip.
Die middag kwam er een hoosbui en onweer. Jip is heel erg bang van onweer. Toen we haar om 17.00 nog niet gevonden hadden heeft mijn kleindochter Sietske jullie telefoonnr gekregen en contact met jullie gezocht.
Er kwamen meteen 2 dames helpen met zoeken en even later kwam er een mevrouw met een speurhond.
Ik had de moed al bijna opgegeven, maar door deze hulp gingen we met z'n allen verder zoeken.
Om 20.30 uur kwam er een telefoontje van iemand die Jip gevonden had. Wat een opluchting!
Jullie hulp heeft me zoveel geholpen! Heel, Heel, hartelijk dank daarvoor.
Ik hoop dat jullie nog veel honden zullen vinden voor hun baasjes.
Babette van poll Babette van poll uit Roosendaal heeft geschreven op 25 juni 2021 om 14:42:
Super lief geholpen met zoeken van ons Guustje!. Na 24 uur gelukkig weer terecht.
Ben blij dat ik al jaren dierenlot steun, heb nu uit eigen ervaring mogen zien hoe begaan een Beneficiant is. Ook dat lieve kaartje wat we mochten ontvangen van Waar is onze Angel? was hartverwarmend👍🐶
Margot Schevers Margot Schevers uit Eerde heeft geschreven op 21 juni 2021 om 19:18:
Op 7 juni verloren wij onze Cosmo uit het oog tijdens een wandeling. Aangezien hij ruim 16 jaar is, zijn oude lijf hem soms wat tegenwerkt en slecht hoort en ziet, waren de zorgen groot.
Het natuurgebied was ook nog eens dicht begroeid, waardoor het ook niet mee viel om hem te vinden.
Toen het donker werd, hebben we nog een warmtebeeldcamera ingezet, maar helaas zonder resultaat.
We hebben toen de hulp ingeroepen van wioa. We kregen contact met Myrthe. Wat een warm en prettig contact was dat. Waar ik zelf inmiddels behoorlijk ongerust was en allerlei doemscenario's voor me zag, stelde Myrthe me gerust en hebben we alle praktische zaken doorgenomen.
We hebben hele goede tips gehad en Myrthe liet weten, ook in de nacht, bereikbaar te blijven. Ongekend!
Gelukkig vonden we onze Cosmo weer terug in de nacht!!! Wat een opluchting!
Nogmaals dank aan de stichting en Myrthe in het bijzonder!
Cosmo heeft een donatie gedaan, in de hoop een kleine bijdrage te leveren aan jullie super werk!
Groet, Margot & Cosmo
Wilma ten Velde Wilma ten Velde uit Zutphen heeft geschreven op 20 mei 2021 om 14:18:
Mijn kleine hondje was weg gelopen,en dat terwijl hij heel bang voor mensen en dieren is.{Chihuahua} Ik schakelde Angel in en ben heel goed geholpen,echt niet te beschrijven.Flyers,apjes,speurhonden,vanghok geplaatst,overal zoeken ,telefoontjes hoe of wat ,Mevr bij mij thuis geweest ,en kreef foto,s waar of mijn hondje liep enz. Wat hebben jullie je best gedaan zeg. Mijn Charlie was 5 dagen en nachten weg,liep kilometers doelloos rond zonder eten enz.Ik had nooit verwacht dat ik Charlie terug zou krijgen. Maar toch hij werd gevonden,en Godzijdank gevangen.En laat in de avond door een Mevr bij mij terug gebracht.Ik ben het team zo dankbaar,en stuurde hun geld als dank.Charlie is in Vorden terug gevonden,dus heel ver van ons huis af. Hulp van ANGEL...ik vergeet dit mijn leven niet ZO goed.Nogmaals bedankt voor alles namens mij Wilma&Charlie;-}
Aida Aida uit Heerhugowaard heeft geschreven op 15 mei 2021 om 12:33:
Onze 1 jarige, lieve Chihuahua Bibi was bang weg gerend en verdwaald in een groot natuurgebied in Noord-Holland. Na contact te hebben gehad met wioa, werd er een flyer gemaakt en een app groep aangemaakt. Jeetje wat ging dat snel! Zelf zit je in een emotionele achtbaan maar de dame aan de lijn heeft mij er goed doorheen geholpen. Wat een warm gevoel gaf dat! Na een aantal uur zoeken is Bibi in goede gezondheid terug gevonden! Heel erg bedankt voor jullie goed hulp!
Ruud Kosters Ruud Kosters uit Grevenbicht heeft geschreven op 7 mei 2021 om 14:39:
Onze geadopteerde hond was, na 10 dagen bij ons te zijn geweest, op een onbewaakt moment ontsnapt. Na inschakelen van WIOA werd in no time hulp geboden in de vorm van flyers, zoekacties met speurhonden en, ook heel belangrijk, morele steun. Omdat onze hond in België werd gesignaleerd werd er volop samengewerkt met een Belgische stichting. Na een ijskoude en natte week is onze bange hond, met heel veel hulp, uiteindelijk in een lokkooi gelopen en is nu alweer bijna een maand veilig thuis.
We zijn onder de indruk van alle geboden hulp. Zonder die hulp hadden we hem hoogstwaarschijnlijk nooit meer teruggevonden. Een prachtstichting!!
Ester Ester heeft geschreven op 7 mei 2021 om 11:40:
Afgelopen dinsdag rond de middag ging onze kruising van 8 maanden er vandoor, na al ruim een uur zoeken en allebei berichten op FB kwam ik in contact met WIOA. Ze gaf me zeer waardevolle tips en raadde me aan om even te stoppen met zoeken. Onze hond voelde zich inmiddels zo opgejaagd dat hij ook niet bij mij kwam toen ik hem na 4 uur ineens spotte. Tegen al mijn gevoel in, de ruim 15 man die op de been was naar huis gestuurd. Weer belde de mvr van WIOA me, stelde me gerust en zei me voer en zijn deken buiten te leggen en de poort open te zetten. Ondertussen wel voor de volgende dag al een speurhond geregeld. Gelukkig kwam hij na middernacht toch thuis en terwijl hij stond te eten konden we vlug de poort sluiten. Dank voor jullie steun en waardevolle tips, het was overweldigend!!!
Familie Visser Familie Visser uit Huijbergen heeft geschreven op 2 mei 2021 om 17:12:
De Golden Retriever van onze dochter was in een groot natuurgebied ontsnapt mèt de 10 meter lijn nog aan z'n halsband. Na uren zoeken met heel veel mensen en zelfs een drone werd het donker. We waren ervan overtuigd dat hij ergens vast moest zitten met zijn lijn in de dichte bebossing.
Wioa heeft ons goede tips gegeven en een lijst met speurhonden. Na uren zoeken is het ook heel waardevol om even iemand te kunnen spreken die je moed in praat.
De volgende ochtend hebben we eerst een speurhond geregeld. Ook zouden er 3 warmtedrones komen vliegen. Gelukkig was al die hulp uiteindelijk niet nodig: Onderweg naar het gebied (waar hij de dag ervoor was ontsnapt) hoorden we een blaf. We zijn in de bebossing gaan zoeken en troffen hem daar aan, met z'n lange lijn om een boompje heen gewikkeld. Via de appgroep konden we iedereen snel laten weten dat hij terecht was. Hij was in goede gezondheid: hij had erge honger en heeft veel geslapen thuis. Verder heeft hij er niets aan over gehouden... en waarschijnlijk ook niets van geleerd...
We zijn iedereen erg dankbaar voor alle hulp in welke vorm dan ook.
En uiteraard worden wij ook vrijwilliger bij wioa.
Annet Bloksma Annet Bloksma uit Doorn heeft geschreven op 15 april 2021 om 04:02:
Onze Chihuahua pup van 15 weken Bo is tijdens het uitlaten losgeschoten en ging er vandoor. Ze is 4 dagen weggeweest. Dankzij de lieve vrijwilligers en de speurhonden konden we haar na 4 dagen weer in onze armen sluiten. De vrijwilligers toonde doorzettingsvermogen en wij zijn hen dan ook zeer dankbaar. Dank jullie voor de inzet en de hoop die jullie ons gaven.
Annet Bloksma Annet Bloksma uit Doorn heeft geschreven op 13 april 2021 om 03:03:
Onze 15 weken oude puppy chihuaha was ontsnapt tijdens het uitlaten. Dankzij de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van de vrijwilligers hebben we 4 dagen gezocht en onze pup Bo weer gevonden. Lieve vrijwilligers duizendmaal dank voor jullie inzet
Olivia van Gaal Olivia van Gaal uit Oss heeft geschreven op 8 april 2021 om 19:55:
Mijn hondje Marley was ontsnapt uit een uitlaat veld, een vriend van mij was haar met zijn hond aan het uitlaten. Het poortje aan de andere kant van het veldje stond een stukje open en daar is ze door heen geglipt.
Ik vond het super fijn dat deze stichting mij had geholpen!
Na een paar uur zoeken hadden mijn vrienden haar gevonden, nou heb ik mij ook opgegeven om als vrijwilligster mee te helpen, het is een kleine moeite maar een heel groot gebaar.
Bedankt!!
Groetjes Olivia en Marley
Daisy Daisy uit Rotterdam heeft geschreven op 8 april 2021 om 18:29:
Zo goed en hartverwarmend hoe deze lieve mensen je helpen met het terugvinden van je hond.
Lieve mensen bedankt voor jullie hulp ❤
Bart Theunissen en Marianne Louisse Bart Theunissen en Marianne Louisse uit Boxmeer heeft geschreven op 21 maart 2021 om 11:49:
Onze 9-jarige ruwharige Kaninchen teckel Pien hadden we samen met haar maatje Filou ondergebracht op hun vaste logeeradres in Reuver, zodat wij rustig konden verhuizen naar ons nieuwe huis. Niet dus, tijdens hun dagelijkse wandeling daar in de buurt, heeft Pien de kuierlatten genomen en is iets meer dan 24 uur spoorloos geweest. Maar door tussenkomst van Bianca van 'Waar is onze angel' en de door haar opgetrommelde vrijwilligers, konden we Pien na 24 uur dus, gelukkig weer mee naar huis nemen, en weer verder gaan met onze verhuizing. Eind goed, al goed. Voor ons zijn jullie helden. Dank, dank, dank.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00