Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
223 berichten.
Jose en Theo Pennings Jose en Theo Pennings uit Beuningen gld heeft geschreven op 28 november 2023 om 13:19
Op 16 nov jl. was onze hond Troela voor de tweede keer ontsnapt uit een dierenpension in Oeffelt. En voor de tweede keer moesten wij onze vakantie na een dag alweer afbreken en direct naar huis vliegen om onze hond Troela te gaan zoeken. In mei dit jaar was ze ook al eens ontsnapt uit datzelfde pension en moesten wij ook hals over kop naar huis vliegen. Radeloos waren we, want onze Troela heeft een behoorlijk rugzakje als voormalige zwerfhond uit Griekenland. Zij heeft een innige band met mijn man en verder kan niemand haar benaderen. Maar dankzij stg WIOA is het toen helemaal goed gekomen. Na vijf dagen vonden we haar terug dankzij de vele vrijwilligers die intensief meezochten en locaties doorgaven aan ons. Toen Troela op 16 nov weer was ontsnapt hebben we onmiddellijk weer deze geweldige stichting gevraagd om mee te helpen zoeken. En weer werd een legertje vrijwilligers ingezet en dankzij een gouden tip konden wij Troela a drie dagen weer in onze armen sluiten. De vraag zal bij menigeen opkomen waarom wij onze hond voor de tweede maal weer onderbrachten bij hetzelfde pension.. de eigenaar had ons verzekerd dat er geen enkele hond meer kon ontsnappen omdat hij de nodige verbeteringen had aangebracht. Daar plaatsen wij nu vraagtekens bij en natuurlijk gaat Troela daar nooit meer heen.
Wij zijn de stichting WIOA zeer erkentelijk voor de hulp bij de zoektochten en zonder de inzet van deze geweldige mensen zou het misschien heel anders zijn afgelopen met onze Troela.
Duizendmaal dank!
Remy Steeghs Remy Steeghs uit Nijmegen heeft geschreven op 10 november 2023 om 14:13
Lieve mensen,

Op vrijdagochtend 20 oktober jl. was mijn hond Loute weggelopen v.e voor haar vreemde locatie in Well (noord-limburg), kennelijk ergens van geschrokken. Ik heb toen alle winkels die er in Well zijn bezocht en nagevraagd of ze Loute misschien hadden gesignaleerd.
Via via( dank Petra uit Well) kwam ik bij wioa terecht, wat hebben jullie geweldig werk verricht! Het was al een heel geruststellende gedachte dat er zoveel mensen op de hoogte waren gebracht van het weglopen van Loute en dat er naar haar uitgekeken en gezocht werd.
Het inzetten van social media en het maken v.e. opsporingsbericht. Mede dankzij jullie hulp kreeg ik de volgende ochtend al een telefoontje dat ze in Gennep gesignaleerd was, ze heeft die afstand(rechtstreeks 20 km) door de regen en natuurlijk de nodige wegen gekruist al zoekend afgelegd, zij zal vele kilometers meer hebben gelopen. Een wonder dat ze dit heelhuids heeft overleefd.
Wat een kanjer is Loute en jullie ook!
Ik ben me er van bewust dat dit héél anders had kunnen aflopen zonder jullie hulp en jullie adequate acties.
Hulde!

Hartelijke harige groetjes,

Loute&Remy
Yunesta en Koen Limpers Yunesta en Koen Limpers uit Duiven heeft geschreven op 5 november 2023 om 12:29
Tijdens het uitstappen voor een rondje met de uitlaatservice was onze Guus vermist geraakt. Gelukkig na een aantal dagen zoeken weer teruggevonden rondom de plek van vermissing mede dankzij de fijne hulp van WIOA. Onze dank is groot! 🙂
Jolanda Peters Jolanda Peters uit Wamel heeft geschreven op 27 oktober 2023 om 12:28
25 januari 2018 werd bij ons van het erf Luca, een Mechelse herder pup, weggehaald. Politie en speurhond erbij, radio en TV Gelderland bericht, bericht op Face-book , flyers uitgedeeld en opgehangen, wekenlang gezocht, Luca als vermist opgegeven, het hielp allemaal niets.
Totdat we op maandag 18-9-2023 een telefoontje krijgen: Luca is gevonden! Net over de maas, tussen Oss en Macharen, liep ze in de berm, vervuild en zoekend. Een jongen komt uit school gefietst en ziet Luca lopen, hij roept en Luca komt naar hem toe, samen met z'n moeder Luca mee naar huis genomen en een beetje gewassen, foto op Face-book gezet, Kitty van WIOA ziet het bericht en is gaan scannen, heeft Bianca ingelicht en samen waren ze het erover eens , Het is echt Luca!
Er is gefokt met Luca, ze heeft een uitgelubberde buik met opgezette tepels, nu na 4 weken nog steeds.
Waar Luca al die tijd gezeten heeft ? Veel vraagtekens !
De eerste dagen nadat ze terug was liep Luca de hele dag omhoog te kijken en was erg onrustig, dat is nu gelukkig voorbij , Luca heeft haar plaats weer gevonden, is veel rustiger en eet goed.
Helaas ging het niet samen met Fox, een Mechelse herder die we inmiddels ook al 5 jaar hadden, Fox is een beetje bang en Luca erg overheersend, we hebben weken geprobeerd om ze samen te krijgen, maar uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ze apart beter af zijn. We wilde niet een keer thuis komen en dat ze elkaar iets aangedaan zouden hebben, dat hebben beide honden niet verdient. Fox is nu bij onze zoon, die ook op een boerderij woont en ruimte genoeg heeft. Fox kent de kindjes en is daarmee vertrouwt, voor Luca is er nog veel nieuw, ze is nog met de hernieuwde kennismaking bezig, zoals de kleinkinderen en de schapen.
We kregen een leuk Welkom Thuis kaartje van Waar is onze angel!
Dank voor jullie jaarlijkse telefoontje en het onverwachte resultaat ! Dit had niemand meer verwacht ! Luca vinden en zo dicht bij huis!
Carolien Smeijsters Carolien Smeijsters uit Geleen heeft geschreven op 13 oktober 2023 om 20:26
Op 1 oktober was onze Molly weg. En via hulp van jullie gelukkig snel weer gevonden. Bedankt!
Armand van Leersum Armand van Leersum uit Ulft heeft geschreven op 4 oktober 2023 om 17:44
Fantastisch wat er in korte tijd gebeurde toen mijn hond Sjakie spoorloos was.
Gelukkig was het niet nodig om alles uit de kast te trekken om Sjakie weer terug te krijgen.
Maar de communicatie omtrent de vermissing was heel fijn. Kreeg er echt een warm gevoel bij en was zeer aangenaam verrast van wat er blijkbaar op touw gezet kan worden als je je huisdier kwijt bent.
Veel bewondering voor wat deze stichting voor je kan betekenen.
Ik ben ze zeer dankbaar 🥰
Fam. Lubbers / hond shiba inu- Aiko Fam. Lubbers / hond shiba inu- Aiko uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 4 oktober 2023 om 17:01
Aiko was losgelaten door de hondenoppas en is daar door weggelopen. Allerlei instanties werden ingeschakeld, waaronder wioa. Zelf waren wij op vakantie en hebben wij van onze zoon vernomen dat er vanuit alle richtingen en omgeving uitbundig naar onze Aiko is gezocht, daar zijn wij een ieder dankbaar voor . Aiko is op de derde dag na verdwijning gevonden door een postbode in een tuin , waar hij opgerold lag en heeft direct de dierenambulance gebeld. De mensen die daar woonde hebben Aiko wat eten gegeven en de dierenambulance was al snel ter plekken en hebben onze lieverd veilig bij onze zoon thuis gebracht. Heel veel dank voor wat jullie hier in betekend hebben.
Denise, Danny en Teckel Joep Denise, Danny en Teckel Joep uit Geleen heeft geschreven op 4 oktober 2023 om 16:01
Dankjewel voor alle goede zorgen de hulp maar vooral het mee helpen zoek naar onze Joep.
Joep wist op 24 september bij het oppas adres is Bladel weg te glippen via de achterdeur.
Met man en macht hebben we gezocht maar steeds zagen wij hem niet, alle bewoners in Bladel zagen hem dan weer wel. Met de speurhond van H-dogs-H Dog search vonden we wel zijn spoor maar nog geen Joep. Gelukkig wist Joep zelf de weg terug naar dikke 16 uur in een kleine stad waar hij niks of niemand kende. Joep is in goede gezondheid op 25 september om 05:44u terug gekomen en gemeld bij de achterdeur. Met Joep gaat alles goed, op zijn pootjes na. Deze zijn helemaal kapot gelopen en moeten van zichzelf uit herstellen. Maar hij gedraagt zich er niet minder om, hij heeft zijn teckelstreken weer helemaal terug. En het blij zijn naar andere honden is nog even groots als voorheen. Nogmaals hartelijk dank voor alles.
Rachel Rachel uit Arnhem heeft geschreven op 22 september 2023 om 07:12
Voor de tweede keer dit jaar was poes Olijf vermist. De eerste keer 10 dagen, de tweede keer slechts twee dagen. Maar beide keren heb ik puur geluk gehad. Zij werd herkent door iemand uit de buurt, n.a.v posters die ik had opgehangen. De tweede keer zag ik haar zelf toevallig van struik naar struik rennen. Als zij ook maar een paar straten van mijn huis is, slaat de angst toe en weet ze niet meer waar ze is. Ze heeft een sterke territorium drift en is bijna zeker een ander poesje achterna gerend dat veel in mijn tuin komt. Olijf is gek op katers, maar andere poezen duld ze niet in haar tuin. Ik heb nu de tuin dusdanig gebarricadeerd, dat ze er niet meer uit kan. Helaas, maar het kan niet anders. Iedereen met een vermist huisdier weet wat een verschrikking dat is, wat een intens verdriet, wat een wanhoop je voelt. Niet te beschrijven. Ook al heb ik haar niet terug via Angel, ik ben toch dankbaar. Het is zo vreselijk lief en ontroerend een kaartje te krijgen, geadresseerd aan poes Olijf. Handgeschreven te lezen dat het fijn is dat ze weer thuis is. Dank jullie wel!
Bertus Bertus uit Vorden heeft geschreven op 22 augustus 2023 om 14:57
Het is inmiddels al een jaar geleden dat mijn Chihuahua werd vermist, onbegrijpelijk maar waar. Door allerhande omstandigheden is het er nog steeds niet van gekomen om hier mijn dank te uiten aan "Waar is mijn Angel" Zij wist precies tot hoever zij mocht gaan en dat deed ze ook altijd prima. daardoor was het voor ons al snel aannemelijk dat ze was meegenomen. Door de hulp van mijn dochters is er direct op veel sociaal media bericht geplaats over de vermissing. mijn dochter vond daar ook deze site waar je hulp kon vragen in deze situatie. en dat hebben we gedaan, ook hier werd gelijk heel veel tam-tam gemaakt over de vermissing van Smeagel. tevens kon ik via deze organisatie de hulp oproepen van een speurhond en ook daar hebben we twee dagen later gebruik van kunnen maken. na twee rondjes in de directe omgeving was er geen heel duidelijk spoor echter op 1 plekje werd de speurhond wel heel actief en begon er een vermoeden te groeien. echter niks concreets. Een half uurtje nadat de mevrouw met haar speurhond was vertrokken vond iemand langs de weg zomaar mijn hondje, vreemd ? ja heel erg vreemd maar wel heel blij dat zij weer terug was. ik en er van overtuigt dat de boosdoener het te warm kreeg onder de voeten en bedacht dat het waarschijnlijk beter was haar weer in de buurt van mijn huis te droppen.
De inzet van een speurhond en alle publiciteit die er omheen heeft plaats gevonden via alle kanalen die er voor gebruikt zijn, hebben naar mijn mening er voor gezorgd dat Smeagel weer gewoon thuis is.
Prachtig dat ik en met mij vele anderen gebruik hebben mogen maken van de mogelijkheden die via WAAR IS MIJN ANGEL aangeboden worden en super dat er een speurhond begeleidster bereid was om met haar hond hier naar toe te komen voor hulp.
ALLEMAAL SUPER BEDANKT.
Tosca Tosca uit Goes heeft geschreven op 14 augustus 2023 om 11:16
Onze pup Ben was meegelopen door de poort en ik had het niet gezien.
Hadden alles ingezet van sociale media, Amivedi, Wioa. Gelukkig was er een mevrouw, die hem al heel de middag had en zich uiteindelijk door familie zich melde, zodat we Ben weer in onze armen konden sluiten. Dank is enorm groot door alle inzet van iedereen en wat wioa bijzonder maakt is, dat er contact is zowel via mail en de telefoontjes bij de vermissing en teruggevonden om naar je verhaal te luisteren, je te informeren, de hulp. Super ❤️
Ellie Ellie uit Roermond heeft geschreven op 12 augustus 2023 om 10:45
Jip is 8 uur zoek geweest,al die tijd veel steun gehad van wioa,ze hebben ook een speurhond geregeld.
Vooral de app is fijn,zo bereik je veel mensen in de buurt die ook mee gingen zoeken.
ramakers ramakers heeft geschreven op 14 juli 2023 om 08:09
wat een empatische begeleiding, hondje in no time terug!
Esther Esther uit Rotterdam heeft geschreven op 8 juli 2023 om 15:00
Een ontsnapping/ vermissing van een hond/kat ligt in een klein hoekje. Super dankbaar dat WIOA er is. Zeer professionele en adequate hulp bij de vermissing van een geliefd huisdier. De stress is hoog, zo waardevol om de kennis en ervaring van WIOA als hulp naast ons te hebben gehad.
Cindie Cindie uit Driebergen heeft geschreven op 28 juni 2023 om 10:36
Onze kleine kat was van schrik weggerend. Na 17 dagen toch terug gevonden. Mensen hadden hem van het internet herkend. Erg fijne organisatie en een mooie hulp bij het terugvinden van onze lieve kat.
Christine Christine heeft geschreven op 27 juni 2023 om 13:09
Tijdens mijn vakantie is een van mijn honden bij t logeeradres ontsnapt. Grote paniek.
Wioa heeft ins allemaal erg gesteund en alle mogelijke hulpmiddelen ingezet die er waren.
Na 5 dagen stond Phoebe midden in de nacht voor de deur van t logeeradres. Maar ik ben zo dankbaar voor alle hulp en liefde vanuit jullie organisatie.
Veronica v yperen Veronica v yperen uit Ouderkerk a/d ijssel. heeft geschreven op 4 mei 2023 om 09:57
Wilde zeggen dat jullie Saar vrijdag na een poos zoeken in het loetbos hadden gevonden. Nogmaals bedankt daarvoor. Jullie organisatie is top. Maar helaas werd ze de vlg dag door Dogs Adoptions bij ons weggehaald wat wij heel erg vinden. mvg veronica. 👍🐾
Joyce Nuhn Joyce Nuhn uit Nieuwkoop heeft geschreven op 14 april 2023 om 13:42
Vandaag ontving ik een envelop van de stichting “Waar is onze Angel” zo attent.
Nadat mijn kleine geadopteerde Podencootje wist te ontsnappen ( doordat de kleinkinderen de tussendoor en voordeur wagenwijd hadden open laten staan) per vergissing
Was Nana vliegensvlug vertrokken, werd al donker en heb ik direkt aktie ondernomen met de verschillende instanties, waaronder deze mooie “Waar is onze Angel” groep.
Vrienden waren direkt bereid om mee te zoeken, maar had helaas zo vroeg nog geen succes. Door mijn plaatsing op mijn IPhone ontving ik al berichten waar ze gespot was door mensen die haar op de grote doorgaande autoweg gezien hadden. En haar ook zagen naar het buitengebied rennen. Tot’s nachts 2 uur alsmaar gezocht en mijn auto laten staan op een cruciaal punt. Ik heb het toen opgegeven, het was aarde donker en ze kon in de weilanden en boerderijen overal zijn.
Wat was de grootste verbazing.. ik had de tuinpoort opengelaten en de tuinverlichting aan gelaten, op gevoel… en om o4.15 een blafte voor de keukendeur!! Nog steeds vraag ik mij af hoe zij van kilometers ver weg haar huisje heeft teruggevonden. Omgeving die ze nog nooit geweest was…Kompleet onder de koeienpoep en slootwatergroen. Ze viel vies, nat en vuil direkt in slaap in haar mandje.
Met de wetenschap die ik al had waar ik allemaal aan moest denken wat te doen met Vermist, blijkt toch maar weer, dat er altijd een lek is , en je allemaal de richtlijnen van “Waar is Onze Angel”toch nog regelmatig moet lezen, want een Wegloop/Vermissing zit in een klein hoekje.
Ik ben deze stichting dan ook Heel Dankbaar voor hun steun!!
Herman Herman uit Lelystad heeft geschreven op 28 maart 2023 om 16:37
Tja, een net gearriveerd hondje Anjo uit Roemenië, lag 3 uur in de tuin in de zon en sprong over het hek en bleef 50 m verder zich te verstoppen in het struikgewas van distel, brandnetel en bramen struik, achter het huis. Het was heel veel moeite om het flink getraumatiseerde hondje, na 2 dagen in een bus kooi, gereisd , te pakken te krijgen De Stichting waar ik de hond van had besloot toen dat ik het niet mocht behouden, dus geen Anjo in huis .. Drama en een les na 48 jaar Labradors .. te hebben gehad.
Monique Monique uit Akersloot heeft geschreven op 21 maart 2023 om 23:04
Ik wist niet van het bestaan af, maar wat waren we blij met alle hulp die we hebben gekregen bij de vermissing van ons oude hondje Sem. De hulp van vrijwilligers die hielpen met zoeken, terwijl het heel druk was met vermiste honden, de tip van het inzetten van een speurhond. De snelheid waarmee flyers werden gebracht en opgehangen in de stromende regen. Overweldigend door alle hulp zo uit het niets. Helaas is onze Sem niet levend teruggevonden. Uiteindelijk hebben we haar in de sloot gevonden, verschrikkelijk! In de app veel medeleven ontvangen en enige tijd later post, een mooie kaart met een hangertje, zo fijn en waardevol! Bedankt voor alle hulp en steun!
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00