Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
92 berichten.
Hanneke Tak Hanneke Tak uit Veldhoven heeft geschreven op 18 januari 2021 om 15:44:
Hoi, vorig weekend is onze hond Rico op zaterdag weggelopen. Na het melden kwamen er zo veel geweldige mensen mee in actie, met tips over flyeren ed, en ook fysiek om mee te zoeken. Mede daardoor is hij zondag, ruim 24 uur later in goede gezondheid gevonden door een van de vrijwilligers die toevallig op de goede plek was!
Superbedankt!
Mike en Karin Mike en Karin uit Deurne heeft geschreven op 17 januari 2021 om 13:56:
Onze hond Dex is vorige week in paniek weggelopen. Nadat we dit bij WIOA hadden gemeld werden we meteen opgebeld en kregen we hele goede tips, ook werd er meteen een flyer verzonden en een app groep gestart. Zo fijn dat dit dan voor je wordt gedaan en dat helemaal op vrijwillige basis! Gelukkig is Dex na ruim een dag gevonden en was hij weer veilig thuis bij ons en onze andere hond Indy. Wij willen de vrijwilligers van WIOA en alle mensen die zijn gaan zoeken, berichtjes hebben gestuurd en berichten hebben gedeeld hartelijk danken voor alle tijd en energie!
Rene Veerman Rene Veerman uit Baarn heeft geschreven op 7 januari 2021 om 14:18:
Nog bedankt voor het zoeken vorige week van KIM een kleine bruine husky, was weer op katten jacht gegaan. ook Sonja bedankt voor het zoeken
groetjes Rene Veerman
Cody Cody heeft geschreven op 7 januari 2021 om 07:42:
Met oud op nieuw schrok onze pup Cody van een een luide knal. Hij zette het op een lopen en kon door een klein kiertje ontsnappen. Zodra hij aangemeld was bij jullie, ging alles in een stroomversnelling. Fijn contact gehad en heel veel bereidheid om te helpen. Gelukkig werd Cody na 12 uur vermissing in goede gezondheid gevonden.
Wij gaan na alle (puppy)cursussen zeker overwegen om een speurcursus te gaan doen en mogelijk als vrijwilliger ook anderen te kunnen helpen. Enorm bedankt voor alle hulp!
Sabine Sabine heeft geschreven op 29 december 2020 om 12:33:
Vandaag onze hond Murphy kwijtgeraakt. De snelle steun en hulp van WIOA is dan zo fijn. Dus alle steun is meer dan verdiend!
Gerard Gerard heeft geschreven op 29 december 2020 om 12:32:
Super organisatie! Fluffy was vermist en binnen enkele uren waren er flyers, bergen tips om de vermissing te registreren en extra mensen om te helpen zoeken. Iemand had haar gezien maar kon op zondag de chip nergens uit laten lezen. De volgende dag hebben we haar weer in onze armen kunnen sluiten
Henk Struik Henk Struik uit Warns heeft geschreven op 17 december 2020 om 17:33:
Enige tijd geleden verschijnt er een oproep op mijn Facebook. Er wordt sinds 26-11 een Cocker Spaniel van 2 jaar oud vermist. De eigenaar, die in Zeeland woont, was in de jachthaven in Hemelum om zijn boot winterklaar te maken. Daar ontsnapte het beestje.

De stichting Waar is onze Angel? werd te hulp geroepen. Er kwam een speciale WhatsApp groep voor mensen in de omgeving die wilden en konden helpen zoeken. De klopjacht naar Kaya begon.

Drie weken lang heeft ze zo'n 61 mensen dag en nacht bezig gehouden. Er kwamen vangkooien, camera's en persoonlijk toezicht. Advies was, alleen zichtmeldingen doorgeven, niet benaderen. Kaya heeft een verleden en is zeer angstig. De eigenaar in Zeeland kan het thuiszitten niet langer verdragen en wil zijn steentje bijdragen.

Na enig overleg bieden Wil en ik hem aan om hier te slapen. Het is doordeweeks dus de kamer van Sharon is vrij. Hij neemt het aanbod dankbaar met beide handen aan.

Na een redelijke nachtrust komen de zichtmeldingen weer binnen. Ze is ondertussen na 26-11 o.a. gespot in Hemelum, Warns, Bakhuizen en blijft tenslotte in Koudum rondzwerven. We springen in de auto en rijden naar de laatste zichtmelding. En dan gebeurd het... Kaya komt een fietspad afgerend en komt op de eigenaar af. Handig weet het beestje de open armen te ontwijken en vlucht weer. De eigenaar in tranen achterlatend. Deze zit er echt doorheen en besluit de volgende dag weer naar huis te rijden. De WhatsApp groepsleden blijven echter standvastig volhouden.

Dan moet ik afhaken omdat we in quarantaine gaan. Een begeleider bij de groep van Sharon is positief getest. Sharon is ondertussen bij ons en blijft hier ook. Tot woensdag kan ik voor de groep alleen vanuit huis bijstaan.

Woensdagavond knalt het verlossende bericht van het WhatsApp schermpje, KAYA IS GEVANGEN!
Eindelijk heeft ze een van de vangkooien gevonden en deze deed zijn werk. De groep explodeert van enthousiasme. De saamhorigheid tussen de 60 dierenliefhebbers is groot.

Kaya wordt direct naar een dierenarts gebracht voor controle. Wat open voetzooltjes, vermagerd maar verder naar omstandigheden gezond. De dochter van de eigenaar komt vanuit Lelystad om haar op te halen. De volgende ochtend komt uiteindelijk de eigenaar, na een autorit van zo'n 2 uur zijn Kaya ophalen. Het bleef nog lang onrustig op WhatsApp.
Femke Femke uit Gorinchem heeft geschreven op 14 december 2020 om 10:21:
Onze Mosel was ontsnapt vanuit de auto bij het gastgezin waar ze even zou verblijven tot wij haar echt konden adopteren. In maar liefst 50 dagen liep ze van Oisterwijk naar Haaren, Vught, Den Bosch, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Den Dungen, Tilburg Noord, weer Haaren, Lennisheuvel, Oirschot, Spoordonk, Moergestel, weer Haaren om uiteindelijk in Oisterwijk (notabene op het park waarvandaan ze ontsnapt was) in de vangkooi te lopen. Mosel heeft er zelfs verschillende kranten mee gehaald! Ik had zelf wel gehoord van de stichting maar (gelukkig) nog nooit mee te maken gehad. Het is echt hartverwarmend om te merken dat er zoveel mensen onvermoeibaar met ons mee aan het zoeken waren. Heel erg fijn om in deze situatie terug te kunnen vallen op een stichting als deze met zoveel kennis van en ervaring met het opsporen plus vangen van honden. Daarbij vond ik het ook nog eens fantastisch om te zien dat er blijkbaar in elk gebied waar Mosel heen liep mensen woonden die zich aansloten bij de zoekgroep voor Mosel. En laten we vooral ook die knappe speurneus Ginger niet vergeten die ons gerust stelde als we niet zeker wisten of Mosel nu wel of niet nog in een gebied was! Wij zijn jullie allemaal ontzettend dankbaar dat wij met jullie hulp na 50 dagen eindelijk onze lieve Mosel mee naar huis konden nemen!
Judith Judith heeft geschreven op 11 december 2020 om 14:44:
Fantastisch dat er zoveel mensen zich inzetten voor deze organisatie!! Ik was erg blij met jullie hulp bij de vermissing van Bobby!!
Jorien Jorien heeft geschreven op 8 december 2020 om 13:13:
Pippin was afgelopen week zoek en gelukkig ook snel weer thuis. Ik ben zo ontroerd en dankbaar door alle hulp en steun tijdens die bange uren dat hij weg was.
Lianne Lianne heeft geschreven op 8 december 2020 om 13:12:
Super geholpen door de mensen van Waar is onze Angel bij de vermissing van mijn hondje Bo.
Sia Sia heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:31:
Jullie tips en plaatsing op facebook waren hartverwarmend. Tot in de nacht paraat om honden te vinden. Top, mijn hondje is thuis. Pootje van Sia.
Irma Irma heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:30:
Geweldig wat er los komt als je Angel belt. Jara was gelukkig na 4 uur weer thuis.
Sieliakus Sieliakus heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:30:
Gelukkig was Henna snel thuis. Wel fijn dat de vrijwilligers zo actief er mee aan de gang gaan. Ik hoop nooit meer gebruik van jullie te hoeven maken. Maar zeker blij dat jullie er zijn.
Chanel Chanel heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:29:
Jullie zijn helden! De grond zakte onder mijn voeten vandaan, en ik wist niet hoe ik moest beginnen met zoeken of wat dan ook! Zonder de hulp van jullie vrijwilligers had ik Coco niet gevonden! Dankjewel!
Jeanette Jeanette heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:29:
Toen mijn hond Ritsa was weggelopen hebben ze mij geweldig geholpen en is Ritsa na 30 uur terug gekomen naar huis. Er zijn flyers gemaakt, er is iemand gekomen die geursporen heeft uitgezet. En er zijn 4 mensen in de avond komen meezoeken, toen er meldingen binnen kwamen. Ben hun ontzettend dankbaar dat ze zich belangeloos hebben ingezet.
Marios Marios heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:28:
I was one of the unfortunate people that had their little angel gone missing. It was a terrible time i had to experience and it is something i fully do not support happening at all. The moment i contacted these very brave people, they were immediate to react and comfort me. Luckily, i was able to find my lovely angel after the post that was posted on there facebook page attracted so much love and support from all various type of people, that wanted my dog to return to his owner. I was very emotional seeing the support i was receiving from a wonderful community that i hold great gratitude for being there and doing what it's doing. So best luck to you!
Lisette Lisette heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:27:
Bedankt voor de hulp en steun bij de zoekactie naar Scooby.
Wendy Wendy heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:27:
Het is hartverwarmend dat deze vrijwilligers zich zo inzetten om je vermiste huisdier terug te vinden!
Marijke Marijke heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:26:
Bedankt voor de goede hulp bij Mila
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00