Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
105 berichten.
Wilma ten Velde Wilma ten Velde uit Zutphen heeft geschreven op 20 mei 2021 om 14:18:
Mijn kleine hondje was weg gelopen,en dat terwijl hij heel bang voor mensen en dieren is.{Chihuahua} Ik schakelde Angel in en ben heel goed geholpen,echt niet te beschrijven.Flyers,apjes,speurhonden,vanghok geplaatst,overal zoeken ,telefoontjes hoe of wat ,Mevr bij mij thuis geweest ,en kreef foto,s waar of mijn hondje liep enz. Wat hebben jullie je best gedaan zeg. Mijn Charlie was 5 dagen en nachten weg,liep kilometers doelloos rond zonder eten enz.Ik had nooit verwacht dat ik Charlie terug zou krijgen. Maar toch hij werd gevonden,en Godzijdank gevangen.En laat in de avond door een Mevr bij mij terug gebracht.Ik ben het team zo dankbaar,en stuurde hun geld als dank.Charlie is in Vorden terug gevonden,dus heel ver van ons huis af. Hulp van ANGEL...ik vergeet dit mijn leven niet ZO goed.Nogmaals bedankt voor alles namens mij Wilma&Charlie;-}
Aida Aida uit Heerhugowaard heeft geschreven op 15 mei 2021 om 12:33:
Onze 1 jarige, lieve Chihuahua Bibi was bang weg gerend en verdwaald in een groot natuurgebied in Noord-Holland. Na contact te hebben gehad met wioa, werd er een flyer gemaakt en een app groep aangemaakt. Jeetje wat ging dat snel! Zelf zit je in een emotionele achtbaan maar de dame aan de lijn heeft mij er goed doorheen geholpen. Wat een warm gevoel gaf dat! Na een aantal uur zoeken is Bibi in goede gezondheid terug gevonden! Heel erg bedankt voor jullie goed hulp!
Ruud Kosters Ruud Kosters uit Grevenbicht heeft geschreven op 7 mei 2021 om 14:39:
Onze geadopteerde hond was, na 10 dagen bij ons te zijn geweest, op een onbewaakt moment ontsnapt. Na inschakelen van WIOA werd in no time hulp geboden in de vorm van flyers, zoekacties met speurhonden en, ook heel belangrijk, morele steun. Omdat onze hond in België werd gesignaleerd werd er volop samengewerkt met een Belgische stichting. Na een ijskoude en natte week is onze bange hond, met heel veel hulp, uiteindelijk in een lokkooi gelopen en is nu alweer bijna een maand veilig thuis.
We zijn onder de indruk van alle geboden hulp. Zonder die hulp hadden we hem hoogstwaarschijnlijk nooit meer teruggevonden. Een prachtstichting!!
Ester Ester heeft geschreven op 7 mei 2021 om 11:40:
Afgelopen dinsdag rond de middag ging onze kruising van 8 maanden er vandoor, na al ruim een uur zoeken en allebei berichten op FB kwam ik in contact met WIOA. Ze gaf me zeer waardevolle tips en raadde me aan om even te stoppen met zoeken. Onze hond voelde zich inmiddels zo opgejaagd dat hij ook niet bij mij kwam toen ik hem na 4 uur ineens spotte. Tegen al mijn gevoel in, de ruim 15 man die op de been was naar huis gestuurd. Weer belde de mvr van WIOA me, stelde me gerust en zei me voer en zijn deken buiten te leggen en de poort open te zetten. Ondertussen wel voor de volgende dag al een speurhond geregeld. Gelukkig kwam hij na middernacht toch thuis en terwijl hij stond te eten konden we vlug de poort sluiten. Dank voor jullie steun en waardevolle tips, het was overweldigend!!!
Familie Visser Familie Visser uit Huijbergen heeft geschreven op 2 mei 2021 om 17:12:
De Golden Retriever van onze dochter was in een groot natuurgebied ontsnapt mèt de 10 meter lijn nog aan z'n halsband. Na uren zoeken met heel veel mensen en zelfs een drone werd het donker. We waren ervan overtuigd dat hij ergens vast moest zitten met zijn lijn in de dichte bebossing.
Wioa heeft ons goede tips gegeven en een lijst met speurhonden. Na uren zoeken is het ook heel waardevol om even iemand te kunnen spreken die je moed in praat.
De volgende ochtend hebben we eerst een speurhond geregeld. Ook zouden er 3 warmtedrones komen vliegen. Gelukkig was al die hulp uiteindelijk niet nodig: Onderweg naar het gebied (waar hij de dag ervoor was ontsnapt) hoorden we een blaf. We zijn in de bebossing gaan zoeken en troffen hem daar aan, met z'n lange lijn om een boompje heen gewikkeld. Via de appgroep konden we iedereen snel laten weten dat hij terecht was. Hij was in goede gezondheid: hij had erge honger en heeft veel geslapen thuis. Verder heeft hij er niets aan over gehouden... en waarschijnlijk ook niets van geleerd...
We zijn iedereen erg dankbaar voor alle hulp in welke vorm dan ook.
En uiteraard worden wij ook vrijwilliger bij wioa.
Annet Bloksma Annet Bloksma uit Doorn heeft geschreven op 15 april 2021 om 04:02:
Onze Chihuahua pup van 15 weken Bo is tijdens het uitlaten losgeschoten en ging er vandoor. Ze is 4 dagen weggeweest. Dankzij de lieve vrijwilligers en de speurhonden konden we haar na 4 dagen weer in onze armen sluiten. De vrijwilligers toonde doorzettingsvermogen en wij zijn hen dan ook zeer dankbaar. Dank jullie voor de inzet en de hoop die jullie ons gaven.
Annet Bloksma Annet Bloksma uit Doorn heeft geschreven op 13 april 2021 om 03:03:
Onze 15 weken oude puppy chihuaha was ontsnapt tijdens het uitlaten. Dankzij de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van de vrijwilligers hebben we 4 dagen gezocht en onze pup Bo weer gevonden. Lieve vrijwilligers duizendmaal dank voor jullie inzet
Olivia van Gaal Olivia van Gaal uit Oss heeft geschreven op 8 april 2021 om 19:55:
Mijn hondje Marley was ontsnapt uit een uitlaat veld, een vriend van mij was haar met zijn hond aan het uitlaten. Het poortje aan de andere kant van het veldje stond een stukje open en daar is ze door heen geglipt.
Ik vond het super fijn dat deze stichting mij had geholpen!
Na een paar uur zoeken hadden mijn vrienden haar gevonden, nou heb ik mij ook opgegeven om als vrijwilligster mee te helpen, het is een kleine moeite maar een heel groot gebaar.
Bedankt!!
Groetjes Olivia en Marley
Daisy Daisy uit Rotterdam heeft geschreven op 8 april 2021 om 18:29:
Zo goed en hartverwarmend hoe deze lieve mensen je helpen met het terugvinden van je hond.
Lieve mensen bedankt voor jullie hulp ❤
Bart Theunissen en Marianne Louisse Bart Theunissen en Marianne Louisse uit Boxmeer heeft geschreven op 21 maart 2021 om 11:49:
Onze 9-jarige ruwharige Kaninchen teckel Pien hadden we samen met haar maatje Filou ondergebracht op hun vaste logeeradres in Reuver, zodat wij rustig konden verhuizen naar ons nieuwe huis. Niet dus, tijdens hun dagelijkse wandeling daar in de buurt, heeft Pien de kuierlatten genomen en is iets meer dan 24 uur spoorloos geweest. Maar door tussenkomst van Bianca van 'Waar is onze angel' en de door haar opgetrommelde vrijwilligers, konden we Pien na 24 uur dus, gelukkig weer mee naar huis nemen, en weer verder gaan met onze verhuizing. Eind goed, al goed. Voor ons zijn jullie helden. Dank, dank, dank.
Dionisia Dionisia uit Rotterdam heeft geschreven op 27 februari 2021 om 16:06:
Zelf als vrijwilliger voor wioa opzoek gegaan naar Dolcina. Een teckel uit Italië die op 13 juli 2020 vermist raakte, altijd super contact gehad met Kitty. In de zoekgroep super contact en ook buiten de groep om. Dolcina is 7 mnd uit beeld geweest en ineens was ze in beeld 78km verder van plek vermissing ook hier werden we gelijk gebeld door Kitty en zijn we gaan spotten en is Dolcina eindelijk veilig gesteld en wederom waanzinnig contact met Kitty.
Dolcina heet nu Takkie en zit veilig bij mensen die al die tijd gezocht hebben naar haar en veel ervaring hebben om haar te socialiseren.
Marion Marion uit Portugal heeft geschreven op 19 februari 2021 om 18:24:
Mijn kleine meisje raakte kwijt direct na het eerste nachtje in haar nieuwe huis. Haar eerste nachtje überhaupt in een huis. Daarvoor heeft ze altijd op straat gewoond.
Bijna anderhalve maand later heb ik haar teruggekregen door middel van een vangkooi. Ik schreef 'Waar is onze Angel?' aan omdat zij ervaring hebben met het werken met een vangkooi. Ik kreeg goede tips en was ook heel blij met de snelle reactie die ik kreeg. In een situatie waarin je radeloos bent geeft dat een enorme steun.
Franca is inmiddels veilig en thuis.
Heel hartelijk dank voor uw hulp, 'waar is onze Angel?' !! Jullie doen belangrijk werk.
Robin Robin uit Helmond heeft geschreven op 7 februari 2021 om 19:07:
Onze hond Syrah rende uit paniek weg door een knal in de bossen van Mierlo .Hier en daar aan verschillende mensen gevraagd of ze een loslopende hond hadden gezien. Hierbij werd ik aangesproken door Laura, en vertelde mij over deze stichting en had ook een groeps app met meerdere mensen. Zij gaf ook diverse tips. Zaterdag 30 Jan. Geflyerd en een speurhond erbij gehaald. Deze gaf aan dat Syrah nog in het bos zat. Ik ben s'avonds om 18.00 in het bos gaan staan met de auto. Door de diverse TIPS sprong 20.35 Syrah bij mij voor in de auto. Bedankt Laura, Miriam met Ginger, stichting WIOA, en de andere vrijwilligers.
Hanneke Tak Hanneke Tak uit Veldhoven heeft geschreven op 18 januari 2021 om 15:44:
Hoi, vorig weekend is onze hond Rico op zaterdag weggelopen. Na het melden kwamen er zo veel geweldige mensen mee in actie, met tips over flyeren ed, en ook fysiek om mee te zoeken. Mede daardoor is hij zondag, ruim 24 uur later in goede gezondheid gevonden door een van de vrijwilligers die toevallig op de goede plek was!
Superbedankt!
Mike en Karin Mike en Karin uit Deurne heeft geschreven op 17 januari 2021 om 13:56:
Onze hond Dex is vorige week in paniek weggelopen. Nadat we dit bij WIOA hadden gemeld werden we meteen opgebeld en kregen we hele goede tips, ook werd er meteen een flyer verzonden en een app groep gestart. Zo fijn dat dit dan voor je wordt gedaan en dat helemaal op vrijwillige basis! Gelukkig is Dex na ruim een dag gevonden en was hij weer veilig thuis bij ons en onze andere hond Indy. Wij willen de vrijwilligers van WIOA en alle mensen die zijn gaan zoeken, berichtjes hebben gestuurd en berichten hebben gedeeld hartelijk danken voor alle tijd en energie!
Rene Veerman Rene Veerman uit Baarn heeft geschreven op 7 januari 2021 om 14:18:
Nog bedankt voor het zoeken vorige week van KIM een kleine bruine husky, was weer op katten jacht gegaan. ook Sonja bedankt voor het zoeken
groetjes Rene Veerman
Cody Cody heeft geschreven op 7 januari 2021 om 07:42:
Met oud op nieuw schrok onze pup Cody van een een luide knal. Hij zette het op een lopen en kon door een klein kiertje ontsnappen. Zodra hij aangemeld was bij jullie, ging alles in een stroomversnelling. Fijn contact gehad en heel veel bereidheid om te helpen. Gelukkig werd Cody na 12 uur vermissing in goede gezondheid gevonden.
Wij gaan na alle (puppy)cursussen zeker overwegen om een speurcursus te gaan doen en mogelijk als vrijwilliger ook anderen te kunnen helpen. Enorm bedankt voor alle hulp!
Sabine Sabine heeft geschreven op 29 december 2020 om 12:33:
Vandaag onze hond Murphy kwijtgeraakt. De snelle steun en hulp van WIOA is dan zo fijn. Dus alle steun is meer dan verdiend!
Gerard Gerard heeft geschreven op 29 december 2020 om 12:32:
Super organisatie! Fluffy was vermist en binnen enkele uren waren er flyers, bergen tips om de vermissing te registreren en extra mensen om te helpen zoeken. Iemand had haar gezien maar kon op zondag de chip nergens uit laten lezen. De volgende dag hebben we haar weer in onze armen kunnen sluiten
Henk Struik Henk Struik uit Warns heeft geschreven op 17 december 2020 om 17:33:
Enige tijd geleden verschijnt er een oproep op mijn Facebook. Er wordt sinds 26-11 een Cocker Spaniel van 2 jaar oud vermist. De eigenaar, die in Zeeland woont, was in de jachthaven in Hemelum om zijn boot winterklaar te maken. Daar ontsnapte het beestje.

De stichting Waar is onze Angel? werd te hulp geroepen. Er kwam een speciale WhatsApp groep voor mensen in de omgeving die wilden en konden helpen zoeken. De klopjacht naar Kaya begon.

Drie weken lang heeft ze zo'n 61 mensen dag en nacht bezig gehouden. Er kwamen vangkooien, camera's en persoonlijk toezicht. Advies was, alleen zichtmeldingen doorgeven, niet benaderen. Kaya heeft een verleden en is zeer angstig. De eigenaar in Zeeland kan het thuiszitten niet langer verdragen en wil zijn steentje bijdragen.

Na enig overleg bieden Wil en ik hem aan om hier te slapen. Het is doordeweeks dus de kamer van Sharon is vrij. Hij neemt het aanbod dankbaar met beide handen aan.

Na een redelijke nachtrust komen de zichtmeldingen weer binnen. Ze is ondertussen na 26-11 o.a. gespot in Hemelum, Warns, Bakhuizen en blijft tenslotte in Koudum rondzwerven. We springen in de auto en rijden naar de laatste zichtmelding. En dan gebeurd het... Kaya komt een fietspad afgerend en komt op de eigenaar af. Handig weet het beestje de open armen te ontwijken en vlucht weer. De eigenaar in tranen achterlatend. Deze zit er echt doorheen en besluit de volgende dag weer naar huis te rijden. De WhatsApp groepsleden blijven echter standvastig volhouden.

Dan moet ik afhaken omdat we in quarantaine gaan. Een begeleider bij de groep van Sharon is positief getest. Sharon is ondertussen bij ons en blijft hier ook. Tot woensdag kan ik voor de groep alleen vanuit huis bijstaan.

Woensdagavond knalt het verlossende bericht van het WhatsApp schermpje, KAYA IS GEVANGEN!
Eindelijk heeft ze een van de vangkooien gevonden en deze deed zijn werk. De groep explodeert van enthousiasme. De saamhorigheid tussen de 60 dierenliefhebbers is groot.

Kaya wordt direct naar een dierenarts gebracht voor controle. Wat open voetzooltjes, vermagerd maar verder naar omstandigheden gezond. De dochter van de eigenaar komt vanuit Lelystad om haar op te halen. De volgende ochtend komt uiteindelijk de eigenaar, na een autorit van zo'n 2 uur zijn Kaya ophalen. Het bleef nog lang onrustig op WhatsApp.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00