Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Arie Schreuders Arie Schreuders uit Woudrichem heeft geschreven op 21 augustus 2021 om 13:43
Onze hond Guusje was op 18 augustus tijdens het uitlaten om 08.00 uur achter een haas een enorm groot maisveld ingegaan. Na vele vruchteloze zoekpogingen is op 19 augustus jullie stichting ingeschakeld. Er kwam vrijwel gelijk hulp op gang. Ongelooflijk, zoveel mensen die wilden helpen met zoeken. Later in de middag kwam ook de speurhond en was Guusje snel gevonden. Heel erg bedankt voor alle hulp. Wij zijn dolblij dat ze weer thuis is.
Jolieke Jolieke uit Ravels heeft geschreven op 11 augustus 2021 om 18:26
Super bedankt voor jullie snelle reactie. Waar Jolieke uit heeft gehangen weten we nog steeds niet maar wat we wel weten is dat jullie super zijn!
Carlijn Carlijn uit Gendt heeft geschreven op 10 augustus 2021 om 14:41
Onze Dobby was weggelopen bij de oppas en na uren lang zoeken nog geen spoor gevonden, de stichting belde mij om te helpen want ik wist niet meer wat ik moest doen. Savonds laat zijn ze nog met een speurhond mee komen zoeken, sta er nog steeds versteld van dat mensen dat belangeloos doen. Helaas hebben we toen Dobby niet gevonden maar tot mijn grote geluk heeft ze de weg zelf na huis gevonden en heb ik haar om 4 uur snachts onder de auto's voor mijn eigen huis gevonden. Super bedankt!!
Louise Reijntjes Louise Reijntjes uit Dongen heeft geschreven op 1 augustus 2021 om 13:28
OP 12 juli belde mijn zoon naar mijn werk om te zeggen dat ons Lobke was weggelopen. Hoe verbaasd waren wij dat zij dat had gedaan. Meteen de vriendin van mijn neef gebeld, daar zij heel ervaren hierin waren om mij te steunen. Er werd meteen van alles opgestart. Ook een speurhond werd ingezet. Geweldig, maar vooral het begrip en de troostende woorden met adviezen, zorgde ervoor dat we de moed niet opgaven. Tot 22:30u hebben we met hulp gezocht, maar helaas was het nog niet gelukt. Groot was onze verassing toen ze de volgende dag om 6:00u kwam aanlopen. Haar nageltjes waren helemaal afgesleten, maar verder mankeerde ze niets. Terwijl ik de groepsapp ging inlichten, belde een van hen mij al op dat ze Lobke op de weg had gezien, maar helaas van haar bang was toen ze haar riep. Of dat ik meteen zou gaan, omdat ze op de weg liep. Gelukkig was ze toen al net thuis. Wat een betrokkenheid van iedereen Top. Nogmaals allemaal heel hartelijk bedankt. We zijn zielsgelukkig dat ze er weer is.
Hanneke van Oostrum Hanneke van Oostrum uit Oss heeft geschreven op 31 juli 2021 om 09:15
Gisteren was mijn oppashond Lizzie weggelopen. Via een tip haar aangemeld op wioa. Wat een actie wordt dan ondernomen! Zo fijn dat iedereen wil helpen.
Zelfs met een speurhond naar haar gezocht. Uiteindelijk is ze bij mensen in de voortuin gevonden. Zij hebben via deze site weer contact met ons gezocht.
Wij zijn jullie allemaal heel dankbaar voor alle hulp!
Nel Bax-Rieuwers Nel Bax-Rieuwers uit Kerkenveld heeft geschreven op 30 juli 2021 om 16:24
Wat een fantastische organisatie de WIOA! Had er wel eens van gehoord maar geen ervaringen mee. Zit heel goed in elkaar met heel veel vrijwilligers die ons met raad en daad bij hebben gestaan na de vermissing van Ginger, onze ex-laboratorium beagle. Aan jullie tips, ervaringen en daadwerkelijk hulp hebben we alles te danken dat het avontuur goed is afgelopen. Wij zouden ons zonder jullie hulp totaal hulpeloos hebben gevonden. Een hartverwarmende ervaring die ons heel goed heeft gedaan. Natuurlijk hopen we nooit meer een dier kwijt te zijn maar mocht het iemand overkomen, dan kunnen we de WIOA van harte aanbevelen! Inmiddels hebben we van de SHHH groen licht gekregen om Ginger zelf te mogen adopteren. Ze blijft dus bij ons!
Margriet Ton Margriet Ton uit Doesburg heeft geschreven op 22 juli 2021 om 18:55
Op 14 juli hebben wij Adele opgehaald in Meppel, zij zat daar in een gast gezin.Adele komt uit Bosnie en heeft een kenneltrauma,de reis naar Doesburg ging prima ,ze lag rustig achterin de auto. De eerste keren uitlaten ging ook prima.De tweede dag ging het in de middagshelemaal mis ,we waren bijna thuis ,de riem bleef ergens achter haken ,ze liep terug, er klonk een raar geluid waar ze van schrok en rende heel hard weg waardoor de riem uit mijn hand schoot en ik het nakijken had. enfin om een lang verhaal wat korter te maken,thuis gekomen zo snel mogelijk amivedi te berichten ,wat niet zo best lukte omdat ik strak van de zenuwen was.Wordt er aangebeld en staan Marieke en Inge voor de deur ,we hadden in de morgen tijdens de hond uitlaten afgesproken elkaars telnr. uit te wisselen ,want stel je voor zij zou eens weglopen( hoe bizar het gebeurde die middag )Marieke stelde voor waar is onze Angel in te schakelen (had ik nog nooit van gehoord )Ik ben een heleboel kwijt van waar alles en iedereen ineens vandaan kwam om te helpen er is een speur hond geweest,er was een app aangemaakt om een ieder op de hoogte te houden .Eigenlijk ben ik nog steeds overrompeld ,zoveel mensen die je helpen je hond terug te vinden .En dat is uiteindelijk gelukt !!!! 16 juli ,rond een uur of kwart voor 9 is zij gevonden in een natuurgebied, hier vlak in de buurt.Ik wil alle mensen die meegeleefd,meegedacht en mee gezocht hebben nogmaals heel erg bedanken en natuurlijk vooral de mensen van Waar is onze Angel ,jullie doen fantastisch werk !!!! (Met Adele gaat het goed ze leert elke dag weer bij)
Sonja Schoenmaker Sonja Schoenmaker uit Velserbroek heeft geschreven op 13 juli 2021 om 16:48
Lottie:
Op dinsdag 6 juli 2021 was mijn angel ontsnapt uit het slaapkamerraam en over een 1.80 meter schutting gesprongen met behulp van de plantenbak van 40 cm hoog. Fantastisch zo snel als hulptropen werden opgetrommeld zelfs een hond heeft helpen zoeken. Uiteindelijk na 4 slapeloze nachten teruggevonden. Geweldig zoveel als onbaatzuchtige vrijwilligers alles op alles zetten om mijn hond terug te vinden. Ik ben jullie eeuwig dankbaar.
Mina Mina heeft geschreven op 13 juli 2021 om 15:02
Mina was donderdag 8 juli 2021 ontsnapt uit haar Tuigje. Mede door de inzet van WIOA is ze gezond en wel weer terug gekeerd.
Anneke van Düren Anneke van Düren uit Gorssel heeft geschreven op 12 juli 2021 om 11:17
Wat een toestand vorige week. Beide cairns Fanny en Mila achter een konijn aan. Meestal dan na een paar uur terug maar deze keer niet. Geweldig hoeveel hulptroepen er snel kunnen worden opgetrommeld. En ook de inzet van een hulphond gaf informatie over de route. Uiteindelijk bleken ze in de buurt maar achter een hekwerk. Omdat bijna het hele dorp op de hoogte was werd ik al snel gebeld. Pup Indy helemaal blij dat moeder en oma weer terug waren. Zere pootjes, helemaal vol teken maar gelukkig verder ongedeerd en na een paar dagen weer volledig opgeknapt. Dank allemaal!!!
Rolf en Wilma Nederkoorn Rolf en Wilma Nederkoorn uit Oss heeft geschreven op 9 juli 2021 om 17:51
Beste, door zeer snelle hulp van vriendelijke mensen is Titan weer snel terecht , heel erg dankbaar dat jullie er zijn! Chapeau
Ina van Dijk Ina van Dijk uit Borne heeft geschreven op 3 juli 2021 om 21:25
lieve lieve mensen van WIOA,

Zaterdag 19 juni is onze hond van huis weggelopen. 9,5 jaar oud en nog nooit eerder zoiets gedaan. Grote paniek. Hoe fijn is het dan als je van alle kanten hulp en advies krijgt. Allemaal onbekenden, maar allemaal mensen die van dieren houden en het hart op de juiste plaats hebben. Zo bijzonder! Uiteindelijk is Rex dinsdagochtend weer thuis komen aanlopen. Dat is dan toch wel het aller mooiste. Ik ben erg blij dat Rex weer veilig thuis is en tegelijk ook dankbaar naar iedereen die zich op welke wijze dan ook heeft ingezet in de zoektocht naar Rex. Geweldig!!!
Ina
Tinette Beuving Tinette Beuving uit Hoogeveen heeft geschreven op 30 juni 2021 om 15:29
Enkele weken geleden is mijn hondje Tiffie tijdens een wandeling met iemand anders er vandoor gegaan. Waar ik in eerste instantie nog dacht haar snel weer te kunnen vinden bleek dit toch tegen te vallen. Dankzij de tips, het zoekteam en de speurhonden is het uiteindelijk toch gelukt om haar weer te vinden. Ontzettend blij met de assistentie van WIOA! Heel erg bedankt voor alle moeite en inzet.
Dymphie Verhaegh Dymphie Verhaegh uit Weert heeft geschreven op 29 juni 2021 om 21:52
Hoi, Milo was om 16.00u weggelopen bij mijn oppas.
Na lang zoeken niet gevonden.
Op Facebook een tip gekregen van een collega om wioa in te schakelen.
Zo blij dat ik dit gedaan heb.
Ik werd al snel gebeld, en werd gerust gesteld. Ik kreeg weer hoop en kreeg goede tips om de nacht in te gaan.
Een flyer was ook al gemaakt.
Gelukkig is hij 's nachts gevonden door een beveiligingsbeambte.
Hierdoor had ik jullie hulp niet meer nodig. Maar wat was ik blij met jullie.
En dit is allemaal vrijwilligerswerk!
Milo heeft jullie gewaardeerd met een donatie.
Nogmaals dank voor jullie inzet,
Dymphie en Milo.
Corrie Verstegen Corrie Verstegen uit Oss heeft geschreven op 26 juni 2021 om 11:51
Op donderdag om 13.30 uur verdween onze Jip.
Die middag kwam er een hoosbui en onweer. Jip is heel erg bang van onweer. Toen we haar om 17.00 nog niet gevonden hadden heeft mijn kleindochter Sietske jullie telefoonnr gekregen en contact met jullie gezocht.
Er kwamen meteen 2 dames helpen met zoeken en even later kwam er een mevrouw met een speurhond.
Ik had de moed al bijna opgegeven, maar door deze hulp gingen we met z'n allen verder zoeken.
Om 20.30 uur kwam er een telefoontje van iemand die Jip gevonden had. Wat een opluchting!
Jullie hulp heeft me zoveel geholpen! Heel, Heel, hartelijk dank daarvoor.
Ik hoop dat jullie nog veel honden zullen vinden voor hun baasjes.
Babette van poll Babette van poll uit Roosendaal heeft geschreven op 25 juni 2021 om 14:42
Super lief geholpen met zoeken van ons Guustje!. Na 24 uur gelukkig weer terecht.
Ben blij dat ik al jaren dierenlot steun, heb nu uit eigen ervaring mogen zien hoe begaan een Beneficiant is. Ook dat lieve kaartje wat we mochten ontvangen van Waar is onze Angel? was hartverwarmend👍🐶
Margot Schevers Margot Schevers uit Eerde heeft geschreven op 21 juni 2021 om 19:18
Op 7 juni verloren wij onze Cosmo uit het oog tijdens een wandeling. Aangezien hij ruim 16 jaar is, zijn oude lijf hem soms wat tegenwerkt en slecht hoort en ziet, waren de zorgen groot.
Het natuurgebied was ook nog eens dicht begroeid, waardoor het ook niet mee viel om hem te vinden.
Toen het donker werd, hebben we nog een warmtebeeldcamera ingezet, maar helaas zonder resultaat.
We hebben toen de hulp ingeroepen van wioa. We kregen contact met Myrthe. Wat een warm en prettig contact was dat. Waar ik zelf inmiddels behoorlijk ongerust was en allerlei doemscenario's voor me zag, stelde Myrthe me gerust en hebben we alle praktische zaken doorgenomen.
We hebben hele goede tips gehad en Myrthe liet weten, ook in de nacht, bereikbaar te blijven. Ongekend!
Gelukkig vonden we onze Cosmo weer terug in de nacht!!! Wat een opluchting!
Nogmaals dank aan de stichting en Myrthe in het bijzonder!
Cosmo heeft een donatie gedaan, in de hoop een kleine bijdrage te leveren aan jullie super werk!
Groet, Margot & Cosmo
Wilma ten Velde Wilma ten Velde uit Zutphen heeft geschreven op 20 mei 2021 om 14:18
Mijn kleine hondje was weg gelopen,en dat terwijl hij heel bang voor mensen en dieren is.{Chihuahua} Ik schakelde Angel in en ben heel goed geholpen,echt niet te beschrijven.Flyers,apjes,speurhonden,vanghok geplaatst,overal zoeken ,telefoontjes hoe of wat ,Mevr bij mij thuis geweest ,en kreef foto,s waar of mijn hondje liep enz. Wat hebben jullie je best gedaan zeg. Mijn Charlie was 5 dagen en nachten weg,liep kilometers doelloos rond zonder eten enz.Ik had nooit verwacht dat ik Charlie terug zou krijgen. Maar toch hij werd gevonden,en Godzijdank gevangen.En laat in de avond door een Mevr bij mij terug gebracht.Ik ben het team zo dankbaar,en stuurde hun geld als dank.Charlie is in Vorden terug gevonden,dus heel ver van ons huis af. Hulp van ANGEL...ik vergeet dit mijn leven niet ZO goed.Nogmaals bedankt voor alles namens mij Wilma&Charlie;-}
Aida Aida uit Heerhugowaard heeft geschreven op 15 mei 2021 om 12:33
Onze 1 jarige, lieve Chihuahua Bibi was bang weg gerend en verdwaald in een groot natuurgebied in Noord-Holland. Na contact te hebben gehad met wioa, werd er een flyer gemaakt en een app groep aangemaakt. Jeetje wat ging dat snel! Zelf zit je in een emotionele achtbaan maar de dame aan de lijn heeft mij er goed doorheen geholpen. Wat een warm gevoel gaf dat! Na een aantal uur zoeken is Bibi in goede gezondheid terug gevonden! Heel erg bedankt voor jullie goed hulp!
Ruud Kosters Ruud Kosters uit Grevenbicht heeft geschreven op 7 mei 2021 om 14:39
Onze geadopteerde hond was, na 10 dagen bij ons te zijn geweest, op een onbewaakt moment ontsnapt. Na inschakelen van WIOA werd in no time hulp geboden in de vorm van flyers, zoekacties met speurhonden en, ook heel belangrijk, morele steun. Omdat onze hond in België werd gesignaleerd werd er volop samengewerkt met een Belgische stichting. Na een ijskoude en natte week is onze bange hond, met heel veel hulp, uiteindelijk in een lokkooi gelopen en is nu alweer bijna een maand veilig thuis.
We zijn onder de indruk van alle geboden hulp. Zonder die hulp hadden we hem hoogstwaarschijnlijk nooit meer teruggevonden. Een prachtstichting!!
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00