Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
189 berichten.
Bella Alimpic Bella Alimpic uit Utrecht heeft geschreven op 3 oktober 2022 om 20:00
De afgelopen 4 dagen is onze Bell op safari is geweest. Ze is haar expeditie afgelopen donderdag begonnen, en ging voor de hoofdprijs! Helaas heeft ze niemand verteld dat ze deze safari alleen wilde doen en bleven wij in doodsangsten achter… Waar is onze Angel?

Dezelfde donderdag zijn wij in contact gekomen met stichting Waar Is Onze Angel, en via een groepss app werd alles in werking gezet, chip als vermist, bij Amivedi als vermist, verschillende sites werd ze als vermist vermeld ect ect… En binnen een uur had ik een professionele flyer in mijn mailbox, om uit te printen. Ook was ik al aangemeld bij DogsforDogs die in contact staat met vrijwilligers en hun geweldige speurhonden, ik wist niet wat me overkwam! Wildvreemde mensen die ons, of onze Bella niet kennen en volop aan het zoeken waren in weilanden en bossen.

Dit gehele zoek-team zijn stuk voor stuk toppers die dit vrijwillig doen en hier helemaal niets aan willen verdienen. Zodra er een melding kwam dat Bella gespot was, waren de speurhonden eerder op de locatie dan wij zelf.

Mede door dit geweldige team hebben wij de hoop niet opgegeven en toen wij gisteren het verlossende telefoontje kregen dat Bella was gevonden, wilde wij iedereen die mee had geholpen aan deze zoektocht overladen met geld en cadeaus maar…
NIEMAND WILDE HIER OOK MAAR IETS VOOR HEBBEN!! Vanzelfsprekend zullen wij onze ook vrijwillig aanmelden bij de eerstvolgende zoek tocht naar een verloren hond…

Wanneer je moet zoeken naar “jouw geliefde naald in de hooiberg” en je machteloos voelt. Hulp krijgt uit totaal onverwachte hoek, van mensen die je niet kent. Begint je zoektocht iets hoopvoller dan gedacht….

1000 maal dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat Bella weer veilig thuis in haar mandje kan slapen.
Chelsea Chelsea uit Hengelo heeft geschreven op 21 september 2022 om 16:59
Heel erg bedankt voor de goede service en hulp bij het terugvinden van Flynn.

Ik had hem laat in de avond als vermist aangemeld bij WIOA en werd toen zelfs nog benaderd voor het in gang zetten van het gehele proces (flyers, social media etc). De volgende morgen werd ik al vroeg gebeld om te checken of er nog verdere actie nodig was. Omdat Flynn toen helaas nog steeds niet terecht was, zijn er flyers opgehangen in wijken waar hij zich zou kunnen bevinden. In de loop van de ochtend kwam het bericht dat Flynn gevonden was en dat ik hem kon ophalen.

Nogmaals bedankt voor alle hulp bij het veilig thuis krijgen van Flynn!
Dieuwerke de Ruiter Dieuwerke de Ruiter uit sHertogenbosch heeft geschreven op 17 september 2022 om 19:22
Geweldig bedankt voor het mede terugvinden van Joris.
Je ergste nachtmerry wanneer je hond "verloren"is.
smorgens bij het uitlaten door een uitlaatservice ontsnapt in de omgeving van Rosmalen. Onvoorstelbaar hoeveelheid mensen en organisaties hebben naar hem gezocht. Doodsangsten heeft hij uitgestaan, gezien aan de foto's op facebook. Bijna onder de trein. Hoe erg kan het zijn. Dankzij heel veel organisaties en particulieren is Joris eindelijk na 6 uur
gevonden en door zijn eigen uitlaat vriendinnen (Kim en haar lief) gepakt en terug gebracht. Heel veel dank aan alle mensen die hebben geholpen. Woorden schieten hierbij tekort.
Ellen Le Noble Ellen Le Noble uit Lochem heeft geschreven op 17 september 2022 om 14:57
Pleun logeerde bij mijn dochter Janneke en raakte zoek
Wat geweldig dat jullie geholpen hebben om haar terug te vinden
Inmiddels is ze weer veilig in haar eigen huis bij mij
Ik ben jullie zooooooo ontzettend dankbaar
Groet, Ellen
Janneke Janneke uit Twello heeft geschreven op 11 september 2022 om 16:33
Ongelooflijk wat een razendsnelle en toegewijde inzet van wioa in de zoektocht naar Pleun! Pleun is weer veilig thuis!
Henk Vermeulen Henk Vermeulen uit Delft heeft geschreven op 9 september 2022 om 13:43
Beste mensen,
Veel dank voor de hulp, mede dankzij jullie bijstand en tips hebben we onze hond Coco binnen een dag weer gevonden. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,

Henk Vermeulen.
Kim Kim heeft geschreven op 5 september 2022 om 09:12
Een aantal weken geleden was onze hond Mees uit huis ontsnapt. Onze hond komt uit het buitenland en is nog niet zo lang bij ons en erg angstig. Via een kennis kregen wij het telefoonnummer van wioa. En dat was heel fijn. Ze geven je richting in wat je allemaal kan doen. Er werd binnen no time een flyer gemaakt, een app opgezet en je krijgt allerlei tips. Erg vriendelijke mensen allemaal. De door hen gemaakte flyers lagen al klaar om in de ochtend te gaan verspreiden. Om 1.30 uur ben ik toch nog een rondje gaan fietsen en daar zag ik Mees lopen! Hij was onderweg naar huis. Hij is nog niet gewend genoeg om naast mij mee te lopen, maar hij liep voor mij uit en bleef steeds wel even wachten. Hij rende gelukkig zo het huis - waar de deur al de hele avond voor hem open stond - binnen.
Dank wioa voor jullie hulp. We hebben het erg gewaardeerd.
Annelies Otten Annelies Otten uit Wanroij heeft geschreven op 26 augustus 2022 om 12:23
Toen ik Noor kwijt was heb ik als eerste de hulp van WIOA ingeschakeld omdat zij snel actie ondernemen en een wijd bereik hebben. Wat een geweldige organisatie maar vooral wat een geweldige mensen die hun vrije tijd willen besteden om te helpen onze trouwe viervoeters te zoeken. En dat elk moment van de dag.
De betrokkenheid is hartverwarmend.
Dank jullie wel allemaal voor de hulp bij het zoeken van Noor.
Jos Jos heeft geschreven op 19 augustus 2022 om 19:37
Jos uit Netersel, Basje is Zondag om 10:00 wegelopen normaal is Basje altijd zo terug maat toen niet, maar gelukkig had ik op de burenapp een berichtje geplaatst toen ik om 14:30 een berichtje kreeg dat ze Basje hadden gezien toen ben ik hem gaan zoeken en al gauw zag ik hem lopen en heb Basje weer meegenomen en in het hok gedaan.
grt Jos
Hummer Jansen Hummer Jansen uit Dwingeloo/Middelharnis heeft geschreven op 18 augustus 2022 om 20:30
Onze Hummer is kwijt geweest tijdens onze vakantie in Dwingeloo, Drenthe. Nadat we 3 uren hadden gezocht zonder resultaat hebben wij de hulp van waar is onze angel ingeschakeld. Ik kreeg gelijk contact via whatsapp met goede tips. Binnen no-time een email en daarna telefonisch contact. Dit was echt super fijn want zelf ben je radeloos. Nadat we de lijst met speurhonden hadden ontvangen en ik contact had gelegd kregen we een telefoontje dat Hummer terug was op de camping (na 6 uren) we hebben iedereen gelijk op de hoogte gesteld. Na een lief berichtje op Facebook krijgen we nu we weer thuis zijn ook nog een kaartje. Ik had tot hiervoor nog geen ervaring met deze stichting maar ik ben heel blij dat ze er waren!!

Groetjes Hummer en zijn baasjes 🐶 🐾
Bea Bea uit Hasselt heeft geschreven op 18 augustus 2022 om 14:02
Op 8 augustus is onze logeerhond Lola vanuit ons huis op de vlucht geslagen nadat zij was geschrokken van de kliko. We hebben eerst zelf gezocht maar haar helaas niet gevonden. Vervolgens zijn we het via sociale media gaan rond bazuinen en zodoende kregen we de tip om "waar is onze angel" in te seinen.
We waren blij verrast dat er vrijwilligers van deze organisatie van alles voor ons gingen regelen. Zo wilden ze een foto om te gaan flyeren en we kregen de tip om zijn kussen in een plastic zak te stoppen om evt. de volgende dag met een speurhond nog te gaan zoeken en er kwamen mensen naar ons toe om mee te helpen zoeken. Zo geweldig dit! Gelukkig hebben we haar 's avonds net voor het donker werd weer teruggevonden.
Nogmaals heel erg bedankt! En een poot van Lola.
Fanny Fanny heeft geschreven op 15 augustus 2022 om 19:21
Thanks a ton for sharing this good web page.
Eve Eve heeft geschreven op 15 augustus 2022 om 01:43
Thanks a lot! It a remarkable web-site.
Chloe Chloe heeft geschreven op 14 augustus 2022 om 20:29
Seriously such a helpful internet site.
Jamison Jamison heeft geschreven op 14 augustus 2022 om 19:41
Great web website! It looks extremely professional! Maintain the good work!
Ulysses Ulysses heeft geschreven op 10 augustus 2022 om 10:25
Keep up the incredible job !! Lovin' it!
Heleen Quekel Heleen Quekel uit Den Bosch heeft geschreven op 8 augustus 2022 om 11:28
Op 27 juli was ik met Jip van 5 maanden aan het wandelen in een bosgebied toen Jip schrok van een hond en uit het zicht was. We zijn met een aantal mensen gaan zoeken en de vermissing meteen op Facebook gezet. Daarop kwamen lieve mensen uit de omgeving ook mee zoeken. Jesse zat in de buurt te vissen en hij kende iemand van “waar is onze angel” en had haar gebeld. Ze was met haar hond Kaya gekomen om te zoeken. Kaya had Jip niet gevonden maar Tuultje kon wel vertellen dat Jip in de omgeving gebleven was.
Laat in de avond kreeg ik de melding dat Jip in zicht was en kon ik hem gelukkig weer mee naar huis nemen. Ik was Tuultje Kaya en Jesse zeer dankbaar met hun hulp en goede adviezen.
Margriet Brockman Margriet Brockman uit Coevorden heeft geschreven op 5 augustus 2022 om 12:08
Dag, onze kleine Karma is ontsnapt op dinsdag 26 juli. We waren voor ontsnappingsgevaar gewaarschuwd. Karma is 2 maanden in Nederland. Is een Pools hondje van 3 en een half. Ze was net drie dagen bij ons.
Direct de Dierenambulance gebeld en die zette ons op het spoor van WIOA. Ook de mensen van Huis voor dieren uit Almelo waren er direct. Later op de avond kwam Brenda met een geurspoor (WIOA) voor Karma.
‘s Ochtends vroeg stond ze ineens in de tuin…maar kon haar niet roepen of benaderen. Dus opnieuw op de vlucht. Gelukkig kwamen er toch wat zichtmeldingen maar zo gauw ze mensen ziet….besloten werd om een vangkool te plaatsen. (Woensdag 27 juli).De mensen van het Huis voor dieren konden de vangkooi in de auto vervoeren. Brenda kwam ook direct mee. De dames uit Almelo gingen met een hondje direct op zoek. Ondertussen werd de vangkooi neergezet. En waren Brenda en mijn man druk bezig om de camera te installeren. En toen kwam er bericht in de zoekgroep van WIOA dat ze gejoel hoorden. De mensen uit Almelo er direct op af…en ja hoor gelukt. Karma werd gevonden….ongedeerd.
Wat een toppers die mensen uit de zoekgroep en vooral Brenda. En niet te vergeten de Suus en Karzu van het huis voor dieren uit Almelo. Als alle mensen zo omgingen met elkaar zou de wereld er heel anders uitzien. En ook nog eens allemaal vrijwillig. Een donatie voor beide organisaties was dan ook op zijn plaats. Nu onze taak om van Karma een pracht hondje te maken.
Katrien Staelens Katrien Staelens uit Uden heeft geschreven op 30 juli 2022 om 18:09
Heel dankbaar zijn wij voor alle hulp die meteen werd geboden toen onze hond Po gisteren heel onverwacht verdween nadat hij schrok van een aantal honden in het bos. Het was veel meer dan we hadden verwacht en ook heel nodig, al hadden we dat niet meteen door.
Ik word er nog steeds ontroerd van bij dit schrijven. Fantastisch hoe onbaatzuchtig mensen meezoeken en er alles aan proberen te doen om een dier te redden. Een diepe buiging!
maria den ruijter maria den ruijter uit Huisduinen heeft geschreven op 30 juli 2022 om 09:49
ik huil nog als ik jullie wil bedanken.Silex 5 maanden oud was even gaan zitten op de Helderse Vallei in Den Helder/hij was moe.
we liepen met meerdere honden en ik dacht hij komt zo.
verkeerde gedachte!!!!
iemand heeft hem opgepakt en meteen meegenomen.wees aub ook gewaarschuwd, ik weet inmiddels van de politie dat er erg veel honden worden gestolen.dankzij jullie snelheid stond zijn foto snel overal op internet.dat is zijn en mijn redding geweest.
de volgende dag werd de hond op straat herkent 7 km verderop.
gelukkig is hij om die reden meteen terug gedumpd in de Helderse Vallei,waar wij hem gevonden hebben.
Jullie werk is onbetaalbaar.jullie steun had ik hard nodig.onvoorstelbaar bedankt
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00