Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
232 berichten.
Christel baasje van Yindee Christel baasje van Yindee uit Deurne heeft geschreven op 31 maart 2022 om 00:49
Onze Thai Bangkaew Dog - ''Yindee'' was in paniek ontsnapt. Ik heb haar als vermist opgegeven bij bekende instanties zoals Amivedi, Dierenbescherming etc.. Ik heb het ook gelijk gedeeld op Facebook en daar kreeg ik gelijk een tip om contact op te nemen met WIOA en dat heb ik dus ook gelijk gedaan.
Direct werd er contact mij mij opgenomen en meteen actie op social media en whatsapp. Wow wat fantastisch om te zien hoe snel en hoe groot het bereik van WIOA is.
Ze stonden mij constant bij, gaven advies en vooral het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Geweldig in een woord TOP !
En als afsluiting komt er ook nog een leuke ''Welkom Thuis'' kaart, heel erg leuk en lief.
Nogmaals heel erg bedankt!
Hondendagopvang blaf & Blij. Hondendagopvang blaf & Blij. uit Reek heeft geschreven op 28 maart 2022 om 12:17
Heel hartelijk dank voor het speurwerk van Tuultje met haar hond Kaya naar de weggelopen Stuiter uit onze opvang.
Er werd meteen na melding actie ondernomen en tips gegeven om Stuiter zo snel mogelijk weer bij zijn baasjes te krijgen. Uiteindelijk is dat God zij dank gelukt! We gaan een donatie overmaken voor jullie super inzet!
Marion Hendriks Marion Hendriks uit Eindhoven heeft geschreven op 26 maart 2022 om 12:20
❤️🐾❤️ Wat een geweldig teamwerk is er verricht door WIOA zonder dat was het nooit zo snel gelukt om Dara veilig thuis te krijgen❤️🐾❤️
Dara mijn foster hondje was woensdag 23-03 2022 ontsnapt nadat ik ten val was gebracht door iemand tijdens het wandelen met haar. De riem is daarbij uit mijn hand geglipt. Ik heb meteen de adoptie begeleider gebeld om dit te melden en zij heeft alle lijnen uitgezet. Omdat mensen bij mij in de buurt mij kennen kreeg ik al meteen bericht waar ze naartoe gelopen was en ben daar gaan kijken of ik haar kon vinden maar helaas geen geluk. Toen is Dara online gegaan en kregen we verschillende zicht meldingen maar daar was ze bij aankomst niet meer. Het werd donker en daardoor leverde zoeken met hond die avond wel bevestiging dat Dara daar had gelopen maar we zagen haar daar niet. Laatste zichtmelding kwam bij mij binnen om 0:15 uur. Donderdag de hele dag geen zichtmelding gehad toen WIOA in de namiddag weer gingen zoeken met Bram kwamen er ook weer zichtmeldingen binnen en dat leverde resultaat op ze zagen Dara lopen in blinde paniek omdat er mensen achter haar aan zaten. Het was spannend omdat Dara richting spoor ging lopen dus moest PRO rail gebeld worden. Bram zag Dara weer maar ze konden niet dichtbij komen omdat het te nat was in dat gebied en het werd weer donker. Dara ging er weer vandoor. Ze wilde op de plek waar Dara had gelegen voer neerleggen maar dat was gelukkig niet nodig Dara liep zich vast in bramen struiken zo konden ze haar vangen. Toen ze weer bij mij binnen kwam leek het voor haar net of ze niet weg was geweest. Ze ging naar haar bakje waar ik een paar brokjes in had gedaan, dronk wat water en ging op het hondenkussen liggen om gelijk in slaap te vallen. Ze heeft heel wat slaap in te halen maar het gaat goed komen met haar.
Alle mensen die zich zo in hebben gezet heel erg bedankt hiervoor.
Susan Susan uit Best heeft geschreven op 17 maart 2022 om 18:29
Nadat onze Mechelse herder Kenji geschrokken was en daardoor in paniek ons erf verlaten had, hebben we na enkele uren zoeken WIOA ingeschakeld.
Meteen werd er actie ondernomen op social media en whatsapp. Fantastisch om te zien hoe snel en hoe groot het bereik van WIOA is.
Ook stonden ze de hele dag klaar om advies te geven, super fijn!!
Nogmaals heel erg bedankt!
Baasjes van Robi Baasjes van Robi uit Pijnacker heeft geschreven op 16 maart 2022 om 23:25
Wat waren we geschrokken toen Robi niet meer te zien was na het loslopen in het bos.. We hebben direct alle hulp die we konden vinden ingeschakeld. Waaronder WIOA. Uiteindelijk was er al een ander zoekteam opgestart om Robi te zoeken.

Ondanks dat wij ons lieten bijstaan door “een concurrent” werd er een post geplaatst op de facebook pagina van WIOA. Elke melding die zij ontvingen zou direct met ons gedeeld worden. Dit toont dat zij maar één doel voor ogen hebben: het zo snel mogelijk thuis brengen van Robi!! We waardeerde alle steun die wij ontvingen enorm! Gelukkig is Robi weer terug waar zij thuis hoort. Om nu een persoonlijk kaartje te ontvangen van WIOA is hartverwarmend, waarvoor dank!
Peter Juda Peter Juda uit Breda heeft geschreven op 12 maart 2022 om 09:57
Mooie site. Is alleen zeer onduidelijk hoe een inmiddels gevonden huisdier weer kan worden afgemeld
Fam. Maas Fam. Maas uit Eindhoven heeft geschreven op 26 februari 2022 om 14:04
Het was de ergste nachtmerrie die je kunt krijgen.
Mila een adoptie Podencomix, logeerde een dagje bij mijn zoon en zijn gezin. Mijn zoon ging om 16:00 uur met haar lopen en tijdens het sluiten van de voordeur schoot de lijn uit zijn handen. Mila schrok daarvan en ging er als een haas vandoor met de lijn achter zich aan. Mijn zoon heeft haar nog een stukje kunnen volgen, maar al heel snel was Mila helemaal uit beeld en dat in een drukke omgeving met veel verkeer.
Paniek bij iedereen. We zijn meteen gaan zoeken, roepen en fluiten. Ondertussen aangemeld bij Amivedi en Facebook en WIOA, deze laatste organisatie kenden wij nog niet. Veel hulp gekregen van alle kanten, de hele omgeving en bossen uitgekamd, maar geen Mila te bekennen. Al snel werd het donker en sloeg bij ons de radeloosheid toe. Het zou die nacht gaan vriezen en er zouden sneeuwbuien komen.
Toen kregen we via WIOA het aanbod om een speurhond in te zetten.
Speurhond Bram en zijn baasje waren er heel snel.. Binnen 2 seconden had Bram het spoor te pakken en dat leidde naar een doodlopend steegje tussen 2 schuttingen. Als je in het steegje keek was er niets te zien. Bram trok steeds harder. Aan het eind bleef hij stil staan en ging zitten. Het baasje van Bram zei: hier zit Mila maar Mila was nog niet te zien. Er was een stuk van de schutting kapot gewaaid en dat stuk was schuin tegen de binnenkant gezet. Daaronder en helemaal achterin had Mila (zwervers instinct) een schuilplaats gevonden. Eigenlijk was het maar een kwartiertje lopen. Mila’s lijn lag een stuk voor haar, zodat die gepakt kon worden, want Mila was te bang om er zelf uit te komen. Na wat lekkers aan te bieden en geruststellingen, kwam ze tevoorschijn, gezond en wel!!
Maar wat zijn we allemaal bang geweest!!!
Bram is een TOPhond en samen met zijn baasje een TOPteam, zo beheerst en zeker, recht op zijn doel af.
Daarna de hele familie in tranen van blijdschap.
Wij hopen dit nooit meer mee te maken.
Mila ❤️ heeft gelukkig thuis weer in haar eigen warme mandje kunnen slapen en doet of er nooit iets gebeurt is.
Wij zijn zó blij en dankbaar voor alle hulp die wij gekregen hebben en willen iedereen hartelijk bedanken.
Familie Spierings Familie Spierings uit Helmond heeft geschreven op 14 februari 2022 om 11:56
Overweldigend zoals alle vrijwilligers zich ingezet hebben voor het terugvinden van Zus!
fam Puijker fam Puijker uit Boven-Leeuwen heeft geschreven op 17 januari 2022 om 17:03
Na een gezellige Oudjaarsavond begon het nieuwe jaar dramatisch: toen wij thuiskwamen bleek een van de drie honden verdwenen te zijn, door het kattenluik gekropen, iets wat hij als kleine pup voor het laatst had gedaan...
Roepen, zoeken en rondfietsen leverde niets op, dus aanmelden bij Amivedi en Wioa was de beste remedie. Meelevende personen aan de telefoon en goede raad verzachtten het leed enigszins. Inmiddels hadden we hem ook al gemeld via Facebook en groot was de opluchting toen bleek dat hij gevonden was en veilig bij iemand in huis zat. We zijn WIOA en Amivedi zeer dankbaar voor hun hulp, tips en het luisterende oor.
S. Haazen S. Haazen uit Oeffelt heeft geschreven op 16 januari 2022 om 11:10
Op oudejaarsavond liep onze Dutch weg en was vrijwel de hele nacht weg. Ondanks de feestdag stonden de mensen van WIOA midden in de nacht klaar om er alles aan doen om onze Dutch terug te vinden! Gelukkig heeft Dutch de weg naar huis weer terug gevonden! Nogmaals dank!!
Hannie van de Laar Hannie van de Laar uit Milheeze heeft geschreven op 10 januari 2022 om 14:22
Onze Saar (Saartje) is heel blij dat ie weer thuis is en daarom heeft die een donatie overgemaakt. Dankjewel voor alles.
Gr. Hannie
Hannie De Loos Hannie De Loos uit Amstelveen heeft geschreven op 8 januari 2022 om 18:14
Op dinsdag 4 januari speelde Caïro onze kleine chihuahua op het hondenspeelveld in het Vondelpark. Opeens begon hij keihard weg te rennen. We riepen en renden achter hem aan maar hij was zo snel dat we hem uit het oog verloren. We waren wanhopig! We hebben twee hele dagen gezocht, waarbij de zoektips van WIOA en de speurhonden ons tot grote steun waren. De speurhonden bleven aangeven dat hij nog in het park moest zijn. We zijn er dag en nacht blijven zoeken met heel veel mensen en na twee nachten kou en regen konden we ons bijna niet voorstellen dat onze kleine schat dat vol zou houden. Uiteindelijk is hij na twee dagen en twee nachten in de bosjes niet ver van de plek waar hij was weggelopen gevonden door iemand die haar hond uitliet. Die hond snuffelde in de bosjes waar ons hondje zich had verstopt, die begon van angst te blaffen waardoor het baasje hem zag en hem van de flyer herkende. Ze belde ons , wij waren vlak in de buurt met een hele groep vrienden die aan het zoeken waren en de speurhond en zijn baasje. Binnen enkele minuten waren we herenigd! Wat een feest, wat een wonder en wat een dankbaarheid! Caïro is helemaal gezond, blij weer thuis te zijn en viel heerlijk in slaap. Wij waren nog wel ff langer van slag. Heel vaak dank aan alle mensen van WIOA die hebben meegeholpen, Jullie steun was geweldig!
Karin Karin uit Tilburg heeft geschreven op 29 december 2021 om 21:20
Zo super bedankt voor alle hulp en ondersteuning bij het terugvinden van onze hond. Na vier dagen en nachten hebben we Dana kunnen vangen in een vangkooi. Die we gratis mochten lenen met camera. Het was ons niet gelukt zonder WIOA. Dankjewel lieve vrijwilligers!
Arno Rietveld Arno Rietveld uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 13 december 2021 om 23:42
Op 24 november 2021 Wandelde ik met diverse hondenbezitters door het Weteringplantsoen in Alphen aan den Rijn met Nusca los daar zij behoorlijk goed vuurwerk een plekje kon geven. Plots een donderslag als vuurwerk, en Nusca vloog het park uit. Nusca, een Roemeense dame met rugzakje, was nergens meer te bespeuren. Het ging al een jaar goed met haar. En wat goed gaat moedigde ik aan. Aangemeld bij stichting Amivedi, welke ons weer in contact bracht met wioa.
Vrijdagavond tijdens de spits werd Nusca gesignaleerd tussen de auto's lopend op drukke kruisingen van provinciele wegen. Vrijwilligers hebben volkstuinen uitgestruind na aanwijzingen van mensen die haar gezien hadden, met dank aan social media.
Zaterdagmorgen kreek ik telefoon van iemand die bij Leimuiden reed en Nusca wederom tussen het rijdende verkeer zag lopen. Politie gebeld, welke de weg afzette en Nusca de polder instuurde. Veel vrijwilligers hebben gespeurd en gevonden. Met stukgelopen pootjes van drie dagen en nachten struinen, wisten de vrijwilligers haar vertrouwen te winnen. Alle inzet gaf een saamhorigheid waar je warm en koud van werd.
Alle vrijwilligers komt heel veel dank toe, en het werk ondersteuning. En Nusca? Haar pootjes zijn weer heel; haar koppie houdt nog steeds niet van vuurwerk; maar wel van knuffels en baasjes die goed voor haar zorgen.
Fam. Rijkens Fam. Rijkens uit Arnhem heeft geschreven op 24 november 2021 om 19:23
Na het uitlaten op 13 november rond 20.50, met haar halsband en riempje nog om, schoot onze Trix in plaats van naar de woonkamer terug de straat op. Waardoor Trix, een 14,5 week jonge Toller, geschrokken was blijft onduidelijk, maar ze was er opeens van door. Via Noodberichten in de buurtapp en in wijkgroepen, is er ook een melding gedaan bij WIOA. Ongelofelijk om te zien welke ondersteuning er was en hoeveel mensen toen naar TRIX zijn gaan zoeken. Na een nacht vol spanning, werden we kort na 9 uur gebeld dat ze gevonden was bij een bouwkeet op 250 meter bij ons huis vandaan. Een werknemer, die extra gekomen was voor nog wat werkzaamheden, had haar gevonden en haar inmiddels naar familie gebracht. Gelijk haar daar kunnen ophalen en om 10 uur s morgens was Trix weer thuis. Gelukkig maakt ze het weer goed. Alleen s avonds is zo nog wat voorzichtiger met het wandelen. Dank voor alle ondersteuning aan iedereen die geholpen heeft om Trix weer veilig thuis te laten komen.
Stefan Straten Stefan Straten uit Arnhem heeft geschreven op 5 november 2021 om 18:28
29 okt '21 om 1815u breekt onze hond Max uit, door 2 afgesloten deuren. Blinde paniek. Half uur later hoor ik van een wandelaarster dat een fietser vertelde dat hij was aangereden bij het Gelredome. Daar tot diep in de avond de hond gezocht. Maar niet gevonden. Door de adviezen van WIOA zijn er op 3 momenten tussen zaterdagmiddag en maandagmiddag speurhonden ingezet. En 3 x met resultaat dat er een spoor gevonden werd. Ondertussen werd er door WIOA een gigantische flyer-actie opgezet. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor het werk dat verzet is en de vakbekwaamheid van de rescuers. Fantastich. Ondanks heel veel onzekerheden hield de stichting en de vele vrijwilligers de hoop op een goede afloop hoog. Op dinsdagavond is Max gevangen en hebben we hem weer lekker bij ons. Dat was zonder WIOA absoluut niet gelukt. Wat een kanjers bij WIOA. 1000XDANK!!!
Vd berg Vd berg uit Amsterdam heeft geschreven op 5 november 2021 om 13:59
SUPER blij met de hulp van wioa!!!
Ik herplaats honden vd straat, en het is 2 !!! X voorgekomen dat de adoptanten de hond net geadopteerd, en los lieten lopen, "omdat hij zo goed ging" .
Die 2 x ben ik gaan zoeken in de stad waar de hij weggelopen is, en die 2 x heeft wioa GEWELDIG geholpen, 1 x zelfs 2.5 week, gezocht, eenmaal de hond veilig hebben we een Feestje gehad met de mensen die helemaal gratis geholpen hebben, ik ben eeuwig dankbaar 🥰
Afgelopen 30 oktober is jaap smorgens weggelopen, door iemand geschrokken en het op een rennen gezet heeft, gelukkig hebben jullie ook deze x geholpen, zag dat de oproep ook veel gedeeld was, en jaap is de volgende dag gevonden!!!!
Ik ben ENORM dankbaar voor alle hulp, veel vrijwilligers die door liefde voor het dier vrijblijvend hun hulp bieden.
Heel hartelijk dank allemaal, voor alle keren dat jullie hulp geboden hebben!!!!!
Jeannette Naaktgeboren Jeannette Naaktgeboren uit Zwijndrecht heeft geschreven op 30 oktober 2021 om 12:33
Donderdagavond 28/10/2021 om 18.00 begon de nachtmerrie onze Spaanse
Milly sinds juli j.l.in Nederland Na aanrijding in paniek gevlucht
Ongelofelijk hoe snel uit alle hoeken en gaten de zoekactie werd opgezet.
De groepsapp en hulp steeds groter zo snel mogelijk alle instanties ingelicht. Wat een geweldig warm bad met deze mensen ondanks de angst onzekerheid en verdriet.
Speurhonden ingezet alle meldingen steeds checken en vanochtend gelukkig toch weer naar huis teruggekomen (geurspoor uitgezet) ongedeerd .... een wonder zelfs de oprit snelweg overleefd
Mijn dank is zooooo ongelofelijk groot aan deze groep voor jullie snelle hulp en steun...
Hoop t nooit meer mee te maken privé maar zal t ook nooit vergeten
Dank jullie wel
Jeannette Jh en milly 🐾dixx🐾
Astrid Taal Astrid Taal uit Den Haag heeft geschreven op 26 oktober 2021 om 19:03
Basil was tegen het schrikdraad aangelopen! Hij bleef tot diep in de nacht weg. We kregen gelijk steun en praktische tips en hulp van iemand met een nachtkijker. Hij kwam gelukkig zelf weer thuis en lag in zijn mandje de volgende ochtend! Hartelijk dank voor alle steun!
Joke Joke uit zoetermeer heeft geschreven op 20 oktober 2021 om 11:20
Afgelopen vrijdagavond 15 oktober schrok onze Sem in het binnenpark vlakbij ons huis zo ontzettend van vuurwerk dat hij het rit aannam. Meestal gaat hij dan naar huis, maar nu liep hij de verkeerde kant op. Dank zij een oproep aan Angel, hebben heel veel mensen helpen zoeken. Na een voor ons hele moeilijke nacht werd hij uiteindelijk zaterdagmiddag om half drie gevonden, hij was toch weer naar huis komen lopen.
Heel veel dank aan iedereen. Ik heb een donatie gedaan aan Christmas Challenge.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00