Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
223 berichten.
S. Haazen S. Haazen uit Oeffelt heeft geschreven op 16 januari 2022 om 11:10
Op oudejaarsavond liep onze Dutch weg en was vrijwel de hele nacht weg. Ondanks de feestdag stonden de mensen van WIOA midden in de nacht klaar om er alles aan doen om onze Dutch terug te vinden! Gelukkig heeft Dutch de weg naar huis weer terug gevonden! Nogmaals dank!!
Hannie van de Laar Hannie van de Laar uit Milheeze heeft geschreven op 10 januari 2022 om 14:22
Onze Saar (Saartje) is heel blij dat ie weer thuis is en daarom heeft die een donatie overgemaakt. Dankjewel voor alles.
Gr. Hannie
Hannie De Loos Hannie De Loos uit Amstelveen heeft geschreven op 8 januari 2022 om 18:14
Op dinsdag 4 januari speelde Caïro onze kleine chihuahua op het hondenspeelveld in het Vondelpark. Opeens begon hij keihard weg te rennen. We riepen en renden achter hem aan maar hij was zo snel dat we hem uit het oog verloren. We waren wanhopig! We hebben twee hele dagen gezocht, waarbij de zoektips van WIOA en de speurhonden ons tot grote steun waren. De speurhonden bleven aangeven dat hij nog in het park moest zijn. We zijn er dag en nacht blijven zoeken met heel veel mensen en na twee nachten kou en regen konden we ons bijna niet voorstellen dat onze kleine schat dat vol zou houden. Uiteindelijk is hij na twee dagen en twee nachten in de bosjes niet ver van de plek waar hij was weggelopen gevonden door iemand die haar hond uitliet. Die hond snuffelde in de bosjes waar ons hondje zich had verstopt, die begon van angst te blaffen waardoor het baasje hem zag en hem van de flyer herkende. Ze belde ons , wij waren vlak in de buurt met een hele groep vrienden die aan het zoeken waren en de speurhond en zijn baasje. Binnen enkele minuten waren we herenigd! Wat een feest, wat een wonder en wat een dankbaarheid! Caïro is helemaal gezond, blij weer thuis te zijn en viel heerlijk in slaap. Wij waren nog wel ff langer van slag. Heel vaak dank aan alle mensen van WIOA die hebben meegeholpen, Jullie steun was geweldig!
Karin Karin uit Tilburg heeft geschreven op 29 december 2021 om 21:20
Zo super bedankt voor alle hulp en ondersteuning bij het terugvinden van onze hond. Na vier dagen en nachten hebben we Dana kunnen vangen in een vangkooi. Die we gratis mochten lenen met camera. Het was ons niet gelukt zonder WIOA. Dankjewel lieve vrijwilligers!
Arno Rietveld Arno Rietveld uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 13 december 2021 om 23:42
Op 24 november 2021 Wandelde ik met diverse hondenbezitters door het Weteringplantsoen in Alphen aan den Rijn met Nusca los daar zij behoorlijk goed vuurwerk een plekje kon geven. Plots een donderslag als vuurwerk, en Nusca vloog het park uit. Nusca, een Roemeense dame met rugzakje, was nergens meer te bespeuren. Het ging al een jaar goed met haar. En wat goed gaat moedigde ik aan. Aangemeld bij stichting Amivedi, welke ons weer in contact bracht met wioa.
Vrijdagavond tijdens de spits werd Nusca gesignaleerd tussen de auto's lopend op drukke kruisingen van provinciele wegen. Vrijwilligers hebben volkstuinen uitgestruind na aanwijzingen van mensen die haar gezien hadden, met dank aan social media.
Zaterdagmorgen kreek ik telefoon van iemand die bij Leimuiden reed en Nusca wederom tussen het rijdende verkeer zag lopen. Politie gebeld, welke de weg afzette en Nusca de polder instuurde. Veel vrijwilligers hebben gespeurd en gevonden. Met stukgelopen pootjes van drie dagen en nachten struinen, wisten de vrijwilligers haar vertrouwen te winnen. Alle inzet gaf een saamhorigheid waar je warm en koud van werd.
Alle vrijwilligers komt heel veel dank toe, en het werk ondersteuning. En Nusca? Haar pootjes zijn weer heel; haar koppie houdt nog steeds niet van vuurwerk; maar wel van knuffels en baasjes die goed voor haar zorgen.
Fam. Rijkens Fam. Rijkens uit Arnhem heeft geschreven op 24 november 2021 om 19:23
Na het uitlaten op 13 november rond 20.50, met haar halsband en riempje nog om, schoot onze Trix in plaats van naar de woonkamer terug de straat op. Waardoor Trix, een 14,5 week jonge Toller, geschrokken was blijft onduidelijk, maar ze was er opeens van door. Via Noodberichten in de buurtapp en in wijkgroepen, is er ook een melding gedaan bij WIOA. Ongelofelijk om te zien welke ondersteuning er was en hoeveel mensen toen naar TRIX zijn gaan zoeken. Na een nacht vol spanning, werden we kort na 9 uur gebeld dat ze gevonden was bij een bouwkeet op 250 meter bij ons huis vandaan. Een werknemer, die extra gekomen was voor nog wat werkzaamheden, had haar gevonden en haar inmiddels naar familie gebracht. Gelijk haar daar kunnen ophalen en om 10 uur s morgens was Trix weer thuis. Gelukkig maakt ze het weer goed. Alleen s avonds is zo nog wat voorzichtiger met het wandelen. Dank voor alle ondersteuning aan iedereen die geholpen heeft om Trix weer veilig thuis te laten komen.
Stefan Straten Stefan Straten uit Arnhem heeft geschreven op 5 november 2021 om 18:28
29 okt '21 om 1815u breekt onze hond Max uit, door 2 afgesloten deuren. Blinde paniek. Half uur later hoor ik van een wandelaarster dat een fietser vertelde dat hij was aangereden bij het Gelredome. Daar tot diep in de avond de hond gezocht. Maar niet gevonden. Door de adviezen van WIOA zijn er op 3 momenten tussen zaterdagmiddag en maandagmiddag speurhonden ingezet. En 3 x met resultaat dat er een spoor gevonden werd. Ondertussen werd er door WIOA een gigantische flyer-actie opgezet. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor het werk dat verzet is en de vakbekwaamheid van de rescuers. Fantastich. Ondanks heel veel onzekerheden hield de stichting en de vele vrijwilligers de hoop op een goede afloop hoog. Op dinsdagavond is Max gevangen en hebben we hem weer lekker bij ons. Dat was zonder WIOA absoluut niet gelukt. Wat een kanjers bij WIOA. 1000XDANK!!!
Vd berg Vd berg uit Amsterdam heeft geschreven op 5 november 2021 om 13:59
SUPER blij met de hulp van wioa!!!
Ik herplaats honden vd straat, en het is 2 !!! X voorgekomen dat de adoptanten de hond net geadopteerd, en los lieten lopen, "omdat hij zo goed ging" .
Die 2 x ben ik gaan zoeken in de stad waar de hij weggelopen is, en die 2 x heeft wioa GEWELDIG geholpen, 1 x zelfs 2.5 week, gezocht, eenmaal de hond veilig hebben we een Feestje gehad met de mensen die helemaal gratis geholpen hebben, ik ben eeuwig dankbaar 🥰
Afgelopen 30 oktober is jaap smorgens weggelopen, door iemand geschrokken en het op een rennen gezet heeft, gelukkig hebben jullie ook deze x geholpen, zag dat de oproep ook veel gedeeld was, en jaap is de volgende dag gevonden!!!!
Ik ben ENORM dankbaar voor alle hulp, veel vrijwilligers die door liefde voor het dier vrijblijvend hun hulp bieden.
Heel hartelijk dank allemaal, voor alle keren dat jullie hulp geboden hebben!!!!!
Jeannette Naaktgeboren Jeannette Naaktgeboren uit Zwijndrecht heeft geschreven op 30 oktober 2021 om 12:33
Donderdagavond 28/10/2021 om 18.00 begon de nachtmerrie onze Spaanse
Milly sinds juli j.l.in Nederland Na aanrijding in paniek gevlucht
Ongelofelijk hoe snel uit alle hoeken en gaten de zoekactie werd opgezet.
De groepsapp en hulp steeds groter zo snel mogelijk alle instanties ingelicht. Wat een geweldig warm bad met deze mensen ondanks de angst onzekerheid en verdriet.
Speurhonden ingezet alle meldingen steeds checken en vanochtend gelukkig toch weer naar huis teruggekomen (geurspoor uitgezet) ongedeerd .... een wonder zelfs de oprit snelweg overleefd
Mijn dank is zooooo ongelofelijk groot aan deze groep voor jullie snelle hulp en steun...
Hoop t nooit meer mee te maken privé maar zal t ook nooit vergeten
Dank jullie wel
Jeannette Jh en milly 🐾dixx🐾
Astrid Taal Astrid Taal uit Den Haag heeft geschreven op 26 oktober 2021 om 19:03
Basil was tegen het schrikdraad aangelopen! Hij bleef tot diep in de nacht weg. We kregen gelijk steun en praktische tips en hulp van iemand met een nachtkijker. Hij kwam gelukkig zelf weer thuis en lag in zijn mandje de volgende ochtend! Hartelijk dank voor alle steun!
Joke Joke uit zoetermeer heeft geschreven op 20 oktober 2021 om 11:20
Afgelopen vrijdagavond 15 oktober schrok onze Sem in het binnenpark vlakbij ons huis zo ontzettend van vuurwerk dat hij het rit aannam. Meestal gaat hij dan naar huis, maar nu liep hij de verkeerde kant op. Dank zij een oproep aan Angel, hebben heel veel mensen helpen zoeken. Na een voor ons hele moeilijke nacht werd hij uiteindelijk zaterdagmiddag om half drie gevonden, hij was toch weer naar huis komen lopen.
Heel veel dank aan iedereen. Ik heb een donatie gedaan aan Christmas Challenge.
Monique Veens Monique Veens uit Horssen heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 12:01
Onze jonge Berner (15 maanden) was al eens van het erf (2x)toen ze jonger was maar na het plaatsen van stroomdraadje niet meer. Dit draadje hebben wij later weggehaald. Ze ligt altijd heerlijk op bepaalde plekjes te slapen en struint lekker rond op ons erf. Dus wij hadden ook niet meteen in de gaten dat ze weg was. Rond de middag misten we haar ineens en zijn gelijk overal gaan zoeken. Met fiets auto hele omgeving afgezocht maar nergens te zien. Meteen gedeeld op Facebook wat massaal gedeeld werd en ook via diverse app groepen. Toen kreeg ik via Facebook de tip meld de vermissing bij wioa wat ik uiteraard meteen heb gedaan. Geweldige beslissing want hierna gingen er nog veel meer wieltjes draaien en kreeg ik via de app groep die door wioa werd aangemaakt verschillende tips. Omdat ze al zolang weg was kregen wij zelf het vermoeden dat ze was meegenomen en hebben toen omdat het ook al donker begon te worden in overleg met wioa besloten om met een speurhond te gaan zoeken. Deze speurhond heeft ze uiteindelijk niet echt gevonden maar waarschijnlijk is onze hond wel door deze hond en haar baasje die er ook bij was voor de dag gekomen. Ze kwam niet eens heel ver bij ons huis ineens te voorschijn. Ze is dus de hele dag weggeweest en het zal altijd de vraag blijven waar ze is geweest maar dankzij wioa hebben wij wel hoop en tips gekregen. Heel erg bedankt!
Fred van Waard Fred van Waard uit Zoetermeer heeft geschreven op 30 september 2021 om 15:14
Na een 2 tal jaren zonder huisdier hadden mijn vrouw en ik besloten een hond uit Griekenland te adopteren. Helaas wist onze Daisy zich uit angst voor de stofzuiger van de schoonmaker bij de hoofdingang uit haar halsband te wurmen en ging er gelijk vandoor. Hier kwam het zwerfhondinstinct direct naar boven. Op aanraden van een kennis heb ik toen contact opgenomen met de Stichting Waar Is Onze Angel. Wat een verbazingwekkende groep lieve mensen met een hart van goud is dit. Zij hebben via een app berichten van mensen ontvangen die onze Daisy gezien hebben. De dag na haar ontsnapping is zij 24km verderop in een andere gemeente zonder ook maar 1 schrammetje te hebben opgelopen teruggevonden. Daar heb ik Barbara leren kennen. Een vrijwilligster van de stichting en een prachtvrouw met engelengeduld. Zij is uiteindelijk degene geweest die onze Daisy gevonden heeft en met behulp van een 2e persoon Daisy ook weer heeft weten te vangen. Dit alles in haar eigen vrije tijd en geheel belangenloos puur uit liefde voor het dier en haar medemens. Chapeau!! In principe gun je het niemand dat zijn of haar huisdier ontsnapt en wegloopt maar mocht dit gebeuren en ik zou daar weet van hebben dan zal ik zeer zeker deze stichting aanbevelen. Verbazingwekkend hoe deze groep mensen al na 1 dag ons met onze Daisy heeft weten te herenigen. Deze zeer lieve en uiterst bekwame mensen hebben duidelijk laten zien over een jarenlange ervaring te beschikken. Deze Stichting is zeer zeker een aanrader. Perfect. Mijn vrouw en ik zijn ze dan ook zeer dankbaar.
Melanie Melanie uit Voorburg heeft geschreven op 29 september 2021 om 21:45
Mijn hond was zaterdagnacht weggelopen. Ik werd al snel gewezen op wioa. Contact gezocht en al snel werd is terug gebeld met tips, en bericht op Facebook, een flyer gemaakt en een app groep met zoekers. Erg vriendelijk, behulpzaam en doorzetters!
Inge van Rijsinge Inge van Rijsinge uit Zoetermeer heeft geschreven op 29 september 2021 om 15:16
Zondag 19 september hebben wij ons hondje Beertje opgehaald bij een vriendin waar zij een paar dagen heeft gelogeerd en kwamen thuis van boodschappen halen. Het was zulk prachtig weer dat we Beertje aan de riem aan de stoel hadden gezet ,zodat ze lekker van het zonnetje kon genieten. We wonen aan een drukke weg. Op een gegeven moment wilde ze naar binnen en is schijnbaar toch weer achter mijn partner aangelopen die voor buiten bezig was. En wat er gebeurt is weet ik niet, was ze ineens spoorloos verdwenen. Dus wij door de wijk lopend en fietsend zoeken waar Beertje was,kwam ik bij ons in het park een man tegen die beheerder van de Buurtapp was en vertelde ik het van de vermissing van Beertje. Hij had mij toegevoegd en zo kwam ik in contact met WIOA. En toen ging het snel en kwamen de hulptroepen erbij. En we begonnen te lopen in de straat en bij het tweede huis was het raak , daar lag Beertje in een zeer diepe slaap onder een bankje van de buurvrouw. Wij helemaal blij dat we haar terug hadden gevonden. Ik vermoedde zelf dat ze wat warrig was, een week ervoor had ze voor het eerst een epileptische aanval gehad en ging haar gezondheid achteruit. En afgelopen zondag avond en dinsdagochtend vroeg had ze weer epileptische aanvallen gehad dat we besloten om haar in te laten slapen. Ze is 15 jaar geworden en wilde nog meer leed voor haar besparen. Dus mijn ervaring met WIOA is erg positief en zo snel dat er mensen kwamen helpen, dat ik mij er ook voor heb opgegeven als er bij mij in de wijk een vermissing van een hond is.
Rinske Versteeg Rinske Versteeg uit Hilversum heeft geschreven op 19 september 2021 om 14:03
Op 24 augustus ging onze hond Mia er in totale paniek vandoor in het centrum van Apeldoorn. In haar paniek had ze zich zelfs uit haar halsband weten te wurmen. 25 Augustus werd ik gewezen op het bestaan van "het Angelnetwerk". En Engelen waren het het. Er was direct allerlei activiteit zichtbaar. Annemiek, de coördinator die aanwezig was, is echt geweldig. Ze weet wat ze doet en weet je ook gerust te stellen. Via het netwerk zie je en voel je de kracht van social media zoals ze bedoeld zijn. Vrijdag 27 augustus rond 20.00 uur kon ik Mia ophalen. Hongerig, moe en met versleten zolen. Heel blij dat ze weer thuis is.
Ine Maas Ine Maas uit Hooge mierde heeft geschreven op 15 september 2021 om 11:59
Dj was op 2 augustus in de ochtend weggelopen met zijn broer samen door de poort eruit gebroken, toen was dj voor het huis aangereden en daarna spoorloos zijn broer is wel terug gekomen daarna aangemeld bij amivedi, toen werd ik opgebeld door een mevrouw die alles heeft opgenomen hoe en wat en die stelde voor een speurhond ik had echt gedacht dat dat heel duur zou zijn maar dat was niet zo. De speurhond is gekomen die had zo een spoor van dj wat ik zo knap vond omdat wij 5 honden hebben en dan uit al die geuren de geur van dj kan vinden echt super knap. Dj heeft zich nog wel verstopt gehouden maar is na enkele uren ook weer terug gekomen de mevrouw met de speurhond heeft ons wat tips gegeven van een geur spoor maken enzo. Dat hebben wij gedaan en in de avond kwam dj weer terug maar hoe (waar is onze angel) daar mee omgaat is echt super, de mevrouw had flyers bij was echt super. Zijn nog iedere dag blij dat we een speurhond hebben laten komen en dat dj ongedeerd terug is.
Marjo en Leo Paffen Marjo en Leo Paffen uit Heerlen heeft geschreven op 15 september 2021 om 11:44
We hebben onze Linda nu twee weken en ze was er tussenuit geknepen, maar naar 10 uur zoeken hebben we haar terug. Met oplettende vrienden uit de buurt. We zouden haar niet willen missen. Het is gewoon een lieve smoesvout
Idje Ernes Idje Ernes uit Doorwerth heeft geschreven op 9 september 2021 om 16:35
Afgelopen zondag wist onze hond Molly (jachtterier) zich los te rukken en met slipriem achter "iets" aan te gaan. Na 2½ uur zoeken WIOA gemaild en diep onder de indruk van alles wat toen op gang kwam aan vrijwilligers binnen een uur. En ook wie er allemaal ingelicht willen worden: NDG, Amivedi, Dierenambulance. Ook hele praktische tips die hout snijden. Zo goed om mee te maken. Uiteindelijk wist onze slimme meid na ruim 5 uur zelf de weg naar huis te vinden, superblij mij te zien. Maar dat verandert niets aan mijn respect voor de velen die belangeloos in touw kwamen. Dank allemaal.
Stacy Stacy uit OOSTERHOUT NB heeft geschreven op 4 september 2021 om 10:14
Wat ben ik dankbaar met jullie hulp. Wat waren wij radeloos toen ons hondje ontsnapt was.
Na met 20 zoeken en achter kwamen dat hij waarschijnlijk mee genomen was.
Waren jullie er om ons te helpen, door het succesvol delen kwam er een profielschets en kwamen we er achter waar onze Dexx was. We zijn zo blij dat hij weer thuis is.
Dank je wel kanjers voor jullie hulp.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00