Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
60 berichten.
Ingrit Ingrit uit Hank heeft geschreven op 6 november 2019 om 16:58:
Boemer

We waren flink geschrokken toen we merkten dat onze 18 jarige Boemer weg was. Na een tijd zoeken heb ik hem aangemeld en direct daarna werd ik gebeld en kreeg ik info en tips voor de zoektocht. Gelukkig werd hij vrij snel daarna gevonden, maar echt top de hulp die geboden word
Lola Lola uit Geldrop heeft geschreven op 6 november 2019 om 15:39:
Lola

Hartelijk dank voor jullie hulp, medeleven en tips! Gelukkig is lola nu veilig thuis
Ilse Ilse uit Amersfoort heeft geschreven op 2 november 2019 om 13:07:
Yuki

De schrik zat er goed in! Yuki was ontsnapt bij de Uitlaatservice en daarna aangereden. Via deze organisatie goede tips gekregen en zoveel lieve mensen die s avonds nog steeds aan het mee zoeken waren. Gelukkig kregen we de volgende dag een telefoontje dat yuki weer in het bos liep. Alle mensen die geholpen hebben onwijs bedankt.
Esther Esther uit 9200 heeft geschreven op 22 oktober 2019 om 19:16:
Roxy

Heel erg bedankt voor jullie hulp. Dat jullie hebben geboden. Echt een top team zijn jullie !! Erg bedankt als ik iemand heb die zijn hond kwijt is raad ik jullie zeker aan!!
jan wijsbroek jan wijsbroek uit schiedam heeft geschreven op 21 oktober 2019 om 13:52:
LUNA-2

Mijn zus Rita liet LUNA uit op een los-looppad s'middags ongeveer 16.00 uur, nadat LUNA los mocht lopen klonk er plotseling een vuurwerk-knal, waarbij zij het hazen-pad koos.
Ontredderd stond mijn zus voor mijn deur en vertelde dat zij LUNA kwijt was..Samen zijn wij haar gaan zoeken zonder resultaat.
Familie heeft toen contact opgenomen met face-boek waardoor de vermissing bekend werd.
Dol en dol-gelukkig waren wij dat s'avond een telefoontje kwam dat LUNA om 23 uur 15 dat zij gevonden was.
Bij deze willen wij de dames die LUNA gevonden hebben heel erg bedanken voor hun grote inzet.
Helaas heeft Luna een trauma opgelopen door dit gebeuren, zij heeft nu echte problemen bij het uitlaten. Nu maar hopen dat dit weer goedkomt.
Nogmaals dames heel hartelijk bedankt voor jullie inzet.
Vriendelijke groet Coby Vorstenbos.
Lois Lois uit Apeldoorn heeft geschreven op 23 september 2019 om 17:19:
Benji

Radeloos waren we toen wij hoorde dat onze lieve Benji weg was gelopen. Een geruststellende stem aan de telefoon en een duidelijk plan. Veel mensen kwamen dankzij WIOA helpen zoeken. Onwijs tevreden!!
Janine Janine uit Nunspeet heeft geschreven op 14 september 2019 om 08:13:
Heppie

We waren onze Heppie kwijt in het bos. Wanneer je hondje niet terugkomt en je kunt haar niet vinden zakt de moed in je schoenen. We hebben gelijk diverse instanties geïnformeerd, waaronder ook WIOA. WIOA naam binnen een half uur telefonisch contact met ons op en bracht echt weer hoop! Heel rustig en concreet werden de mogelijkheden van hulp voorgelegd. Er werd een flyer voor ons gemaakt, een FB-bericht aangemaakt en een zoekteam samengesteld. Ik werd regelmatig teruggebeld door een coördinator van WIOA. Wij hebben ontzettend veel gehad aan de adviezen en steun! Heppie is gelukkig weer thuis!! Dankjulliewel!
Chanel Chanel uit Zutphen heeft geschreven op 12 september 2019 om 11:07:
GEWELDIG!!

Ver boven verwachting! Ik had echt geen idee wat een enorme hulp en organisatie ik van Wioa heb gekregen. Hartverwarmend gewoon! Gelukkig was ze savonds weer terecht, anders weet ik zeker dat ze door iemand van wioa gevonden was! Nogmaals 1000 x dank!
Rambo Rambo uit Hoogland heeft geschreven op 11 september 2019 om 10:00:
Rambo

Terwijl wij op vakantie waren liep de hond weg bij de oppas.. Na aanmelding op de plaatselijke fb pagina op wioa gewezen. Werden heel vriendelijk te woord gestaan en besproken wat de opties waren. Gelukkig kwam hij al snel zelf thuis maar vond het erg lief.
Melanie Melanie uit Eindhoven heeft geschreven op 24 augustus 2019 om 18:10:
Django

Toen Django vermist werd hebben we zoveel hulp gekregen van vrijwilligers daar hebben we echt veel aan gehad. Want van die dagen zoeken word je gesloopt en dacht je niet aan alle dingen. En buiten alleen het zoeken om hebben de vrijwilligers ons echt goed geholpen met advies en info en flyers enz.. ben jullie super dankbaar!
Mariëlle Mariëlle uit Zutphen heeft geschreven op 24 augustus 2019 om 12:42:
Sol

Sol weg .. en weer terug!
Bedankt voor de hulp.
Roos Roos uit Zutphen heeft geschreven op 9 augustus 2019 om 16:50:
Josje

Toen Josje werd vermist had ik gelijk contact opgenomen met verschillende organisaties om hulp te krijgen met het vinden van Josje. Ik werd door jullie gelijk geholpen en er werd zelfs een zoekteam gestart om Josje weer terug te vinden. Ik was helemaal verbaasd en zo ontzettend dankbaar dat er zoveel vrijwilligers zijn die mij wilde helpen. Ik heb zoveel gehad aan jullie steun! Want wat kost het veel energie en verdriet als je lieve viervoetter ineens wordt vermist. Namens mijn vriend en mij wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie inzet. Super dat jullie als stichting zoveel mensen vrijwillig willen helpen!!
Christel Christel uit Den Dungen heeft geschreven op 9 augustus 2019 om 08:55:
Bo is weer terecht!

Onze Bo is gelukkig weer terecht en ik wil het team van WIOA dan ook heel hartelijk bedanken voor hun inzet! Er wordt meteen actie ondernomen en daar ben ik hun zeer dankbaar voor. Super team!
Lianne Lianne uit Vaassen heeft geschreven op 28 februari 2019 om 09:47:
Hunter

Ok. Nog nooit eerder zijn wij onze hond kwijt geraakt en ik hoop het ook absoluut niet meer opnieuw mee te maken. Maar wát een geweldige steun hebben wij gehad aan WIOA! Nog nooit van gehoord, en nooit geweten dat er zoveel geweldige mensen zijn die je willen helpen in zo'n situatie. Hartverwarmend!
Willem Willem uit Meppel heeft geschreven op 15 januari 2019 om 09:46:
Lotje is terug !!!!!!

Lieve mensen, onze Lotje is weer terug. We heben haar weer gevonden diep in het bos waar ze gistermiddag is verdwenen. Hartelijk dank stichting ANGEL voor de inzet, moeite en het medeleven die jullie hebben gedaan !!!!!
Nogmaals allen bedankt van de gelukkige baasjes.
clarina clarina uit Wijchen heeft geschreven op 1 januari 2019 om 09:36:
Mizuki

Nadat Mizuki was ontsnapt wisten we in eerste instantie geen raad maar de stichting WIOA heeft ons zeer goed begeleid en coordineerde de hele zoek actie met vrijwilligers en flyers.
Uiteindelijk is ze gevonden op aanwijzingen van de speurhond Pien en haar begeleidster Angelique van speurhonden team zuid holland.
1 dag na die aanwijzingen is ze op dat braak liggend terrein gevonden.
Is wil nogmaals iedereen hiervoor bedanken.
Karin Karin uit Bussum heeft geschreven op 19 november 2018 om 14:01:
Godfrey

Het is alweer een tijdje gelden maar mijn hond Godfrey is weer gevonden dankzij WIOA. Echt wat een doorzettingsvermogen en liefde voor de honden tonen jullie. Gewelige stichting!
Spelde Spelde uit Oostzaan heeft geschreven op 19 oktober 2018 om 14:24:
Tijger weer terecht

Onze Tijger is vannacht om 2.00 weer thuis gekomen. Hij was uitgehongerd en dorstig maar gelukkig gezond.

Het is fijn dat er mensen zijn die moeite doen om een dier te helpen.

Nog heel erg bedankt.

Roel.
Michelle Michelle uit Wehl heeft geschreven op 12 oktober 2018 om 14:36:
Jacky terug dankzij WIOA!!

Gisteren waren we onze lieve Jacky kwijt. Iets na middernacht had ik het formulier van WIOA ingevuld en het stond binnen een half uur online. Met als resultaat dat Jacky vanochtend om 7 uur alweer terecht was!! Daarnaast werden we ook nog gebeld door WIOA met de oprechte interesse over hoe het nu ging met ons en Jacky. Nooit gedacht dat we hier ooit gebruik van moesten maken, maar wat een ervaring. Je wordt zo snel, goed en oprecht geholpen. Echt perfect!!
Marjo Marjo uit Zeist heeft geschreven op 15 augustus 2018 om 11:35:
vlekkie home

Wat een geweldige ervaring met jullie. Bedankt dat deze lieve hond met veel angst weer veilig is bij ons. Het werk wat jullie hebben gedaan terwijl wij in griekenland zaten en de oppas geen raad meer wist zij jullie allemaal ingesprongen voor liefde van het dier.
Item added to cart.
0 items - 0,00