Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
223 berichten.
Magda van Neellestijn Magda van Neellestijn uit Houten heeft geschreven op 7 februari 2023 om 18:44
Wioa is helemaal fantastisch geweest in de zoektocht naar mijn hondje Fred. Al heel snel was er een hele groep mensen aan het zoeken en hingen er flyers op meerdere punten. Mede namens wioa , vrienden en Houtenaren hebben we Fred binnen 24 uur weer mee naar huis kunnen brengen. Heel dankbaar voor deze club!!
Chatilla van Grinsven Chatilla van Grinsven uit Rosmalen heeft geschreven op 29 januari 2023 om 18:55
WIOA heeft mij enorm professioneel geholpen met het terug vinden van mijn hond Duke. Er werd ook een speurhond ingezet en een heel team ingezet die mij mee hielp actief zoeken. Nog steeds enorm dankbaar. Binnen 24u was mijn hond Duke weer gevonden. 1000 x dank!
Michiko Noordijk Michiko Noordijk uit Apeldoorn heeft geschreven op 29 januari 2023 om 17:44
Onze Tesro was geschrokken in het park door een vallende fiets en is in paniek weg gerend.
Nadat we een oproep geplaatst hadden op Facebook werden we gebeld door een vrijwilliger van Wioa. We kregen heldere informatie over wioa en super handige tips waar wij zelf niet over na dachten op dat moment. Er werd een groepsapp aangemaakt en geflyert door vrijwilligers. Tevens werd er door vrijwilligers mee geholpen om te zoeken.
Uiteindelijk is Tesro naar vier uur zoeken gevonden.
Wat bijzonder om te zien hoe er in korte tijd met zoveel mensen gezocht wordt die elkaar niet kennen. Dit heeft ons heel erg geraakt en zijn dan ook iedereen zo dankbaar voor alle hulp in welke vorm dan ook!!!
Frea van Dongen Frea van Dongen uit NUMANSDORP heeft geschreven op 19 januari 2023 om 15:45
Op 31-12 ging ik om 11:30 met mijn hond Mourga met de auto naar Goudswaard om daar de kippen eten geven op de volkstuin. Ik wist niet dat de plaatselijke jeugd daar op dat moment met vuurwerk en carbid schieten bezig waren.
Ondanks dat ze ons zagen arriveren weerhield het de jeugd niet om het carbid af te schieten. Mijn hond is over het hek om mijn tuin gesprongen en weggerend, gezocht, maar nergens te vinden. Een passerende dame met hond bood mij aan om de vermissing op de facebookpagina 'vermiste en gevonden dieren Hoeksche Waard te zetten). Ik was daar zelf niet toe in staat, ik was erg van streek, ben daarna niet zo vriendelijk geweest tegen de jongelui.
Via die site kwam een reactie dat ze was gezien, 2.8 km verderop, gezocht, maar niet gevonden.
Daarna werd ik gebeld door iemand uit Oud-Beijerland die me aanbood om van 'Waar is onze Angel' gebruik te maken (ik verstond eerst: waar is onze ezel). Zij heeft me met jullie instantie in contact gebracht. Na 4 uur zoeken en rondjes rijden met de auto is Mourga opnieuw gezien waar ze voor het laatst was gespot, ze had zich verscholen in het riet.
Ik ben haar daar gaan ophalen, wat was ik blij toen ik haar donkere snuitje in het riet zag, ze liet zich door niemand anders meer benaderen. Ik ben zo dankbaar voor iedereen die me geholpen heeft om haar te vinden.
Ik was me er niet van bewust dat er zoveel betrokken dierenliefhebbers zijn die zich inzetten voor zoekgeraakte dieren. Erg dankbaar voor jullie inzet.
Yaren Yaren uit Enschede heeft geschreven op 18 januari 2023 om 14:29
1 januari raakte Dixie vermist bij de hogebult na dat ze heel erg schrok van vuurwerk. Gelukkig heeft waar is onze Angel team mij heel erg geholpen en gesteund in de periode dat ze vermist was nu is ze weer heerlijk thuis en is ze het helemaal vergeten:) top team bedankt voor alles namens Dixie & Yare
Anke Anke uit Elst heeft geschreven op 31 december 2022 om 16:35
Op zaterdag 24 december 2022 om 17.00 is onze Yara Ikesch erg van het vuurwerk in paniek geraakt.
Toen is ze door de spijlen van de poort op de hondenwei gelopen en in paniek weggerend. Wij hebben eerst zelf overal gezocht en rond 21 uur de dieren ambulance en amivedi gebeld om door te geven dat ze vermist is.
We hebben het op Facebook en op de Buurtapp gezet toen kregen we de tip om “waar is onze angel” te bellen.
Wat een zeer goede tip bleek te zijn we kregen van hun zeer goede tips en hebben die meteen op gevolg.
Om 2.15 werd ik gebeld dat ze onze hond hadden gezien en ze was weer in paniek weggerend. Waarschijnlijk heeft ze door dat ik spullen van haar en mijn moeder buiten had gehangen geroken welke kant ze op moest.
Toen ik de fiets buiten zetten stond ze ineens naast me.
Wat waren we blij dat Yara Ikesch weer thuis was.
We bedanken iedereen die geholpen hebben waardoor wij Yara Ikesch weer thuis hebben.
Morris Morris uit Nuenen heeft geschreven op 31 december 2022 om 14:38
Lieve mensen,
Teneerste hartelijk dank voor jullie hulp. Wij zijn erg blij met jullie.
Morris was 28 dec. weggelopen.
Hij is 5 uur weggeweest. Overal hebben wij Morris aangemeld met de vraag om het te plaatsen op sociaal media etc. Zelfs uit Den Bosch zouden mensen komen met speurhonden. Zij zijn ook nog gekomen maar er hoefde niet meer gespeurd te worden Morris is zelf naar huis gekomen. De gordijnen had ik open gelaten en nadat ik zelf net weer thuis kwam van het zoeken. Stond Morris ineens voor het raam. Wat waren we blij en dankbaar dat hij gezond en wel er weer was. Nu voortaan aan de lijn uitlaten en in de bossen mag hij nog los. Dank aan iedereen 🤗 Ook de buren, de overburen en nog meer mensen uit de straat en uitaard aan jullie.
Jullie doen prachtig werk!!
Dank en wat lief voor de belangstelling achteraf.
Een hele mooie jaarwisseling met hopelijk niet te veel meldingen.
Vriendelijke groeten van Jos en Reggie, baasjes van Morris 🐩
Geert Geert uit Soest heeft geschreven op 31 december 2022 om 13:26
Op zaterdag 17 december kwam een vriend langs voor de verbouwing thuis. Onze nieuwe hond Puck reageert angstig wanneer hij binnenkomt. Trekt zich terug in de keuken en voelt zich niet op haar gemak. Mannen met lengte en grote jas hebben wel vaker dit effect op Puck. We gaan na de lunch naar buiten voor een wandeling. Dan trekt Puck zich los en rent de drukke straat op en passeert een druk kruispunt met N wegen. Ik ren erachter aan. Laat de andere hond Tijger achter. Auto stoppen en laten Puck met zijn paarse body en hondenriem vrij uit rennen.
Ik besef al snel dat ik haar niet in ga halen. Een bestuurder van een auto ziet mij en nodigt me uit om mee te rijden. Ik kan op de achterbank nog een open tray met eieren vermijden en we rijden achter de route van Puck aan. Dat is tot de volgende afslag. Daar staan autos weer stil, omdat Puck via de N weg een stillere straat in is geslagen. Na een zoektocht met passanten, besluit ik mijn fiets te gaan halen. Dat gaat wat sneller met al die zijstraten. Samen met vriend, vrouw en dochter gaan we op weg. We kammen de buurt uit. In de Korte Duinen van Soest spot ik haar; Puck komt me tegemoet rennen. Ik stop en roep haar. Ontsteld zie ik dat ze in paniek door rent. Ze gaat het weiland in en laat mij links (real time: rechts) liggen. Ik raak haar uit het oog. Ondertussen heeft het thuisfront hulp ingeroepen. Stichting Waar is onze Angel is via de dierenambulance ingeschakeld. Vrijwilligers komen helpen zoeken. Ik kom ze verschillende keren tegen tijdens de zoektocht en via de speciale opgerichte WhatsApp groep Puck vermist. Wat een grandioze ondersteuning in onze vertwijfelde zoektocht. Op advies laten we poort en achterdeur open, zodat Puck zijn favoriete voer kan vinden. In de koude nacht (-11 C) wisselen beelden van een slapende Puck in een beschutte plek zich af met die van een Puck met bevroren poten in de duinen. In de ochtend gaan we om 7.00 uur flyers hangen en roepen haar naam. We menen haar te horen blaffen en janken, maar krijgen haar niet gevonden. Vanwege de kou gaan we even terug naar huis. Vrijwilligers zijn ook alweer gestart met zoeken. Ik ga nu alleen op pad om de resterende flyers te hangen. Als ik zowat mijn laatste flyer vast niet aan een boom, komt Puck achterom lopen. Gelukkig is mijn vrouw thuis. Enorm blij knuffelen we het beestje de rest van de ochtend. Ze ruikt naar stal en heeft waarschijnlijk bij de paarden gelegen in de buurt van het paardenkamp. Dankbaar start ik met het weer verwijderen van de flyers. Actie ondersteunt hoop en beeld. Een nieuwe gemeenschap omarmd: Waar is onze Angel?
Shepherd Shepherd uit Reuver heeft geschreven op 24 december 2022 om 19:33
9 december 2022 om 22.00 uur was er heftig vuurwerk in de straat. Shepherd was zo erg in paniek dat hij de tussendeur open kreeg en verdween. om 23.30 kwam ik nog mensen tegen van WIOA die aan het zoeken waren. Uiteindelijk werd hij de volgende morgen in het bos gevonden en werk ik gebeld. Gelukkig dat hij, behalve zijn chip, een penning met naam en telefoonnummers draagt. En ook al werd hij die nacht niet gevonden, de wetenschap dat ik niet alleen aan het zoeken was deed mij heel reg goed. Heel hartelijk dank aan al die mensen die de moeite nemen om anderen te helpen. dat voelt goed!!!!! heel hartelijk dank, ook namens Shepherd. !!
Deliana Deliana uit Elst heeft geschreven op 3 december 2022 om 11:22
Onze chihuahua was weglopen, nog nooit zo ver van ons weg geweest. Via een tip van mijn buurvrouw de hulp van "waar is onze angel" ingeschakeld. Wat was iedereen betrokken! Meteen een groepsapp aangemaakt met vrijwilligers die ons hielpen zoeken. De flyers waren al voor ons gemaakt en een lieve mevrouw met een speurhond zocht ook mee. We wisten niet wat ons overkwam, zo lief hoe iedereen ons op zijn of haar eigen manier te hulp schoot! Gelukkig is hij thuisgebracht en genieten we nu weer enorm van hem!
Voor alle lieve mensen en de hele organisatie achter "waar is onze angel" enorm bedankt voor alles ook een pootje van ons kleine hondje!🥰
Dit gaan we nooit meer vergeten!
Marian Marian uit Someren heeft geschreven op 21 november 2022 om 11:37
Onze Boomer was weggeglipt achter uit de tuin van ons nieuwe huis.
Na 1.5 dag zoeken was onze Boomer gelukkig weer veilig thuis.

Jullie hulp dezelfde avond van de vermissing al was echt geweldig!!
En dankzij jullie goede speurhonden wisten we dat onze Boomer niet heel ver van huis was.

1000x dank voor alle toppers van vrijwilligers die jullie hebben en die ons kwamen helpen!! ♡
Saskia Saskia uit Uden heeft geschreven op 9 november 2022 om 12:45
Wat fijn dat jullie er zijn. Bij de korte vermissing van onze hond Bailey was het heel fijn om het gevoel te krijgen dat er mensen zijn die je willen helpen en met je meeleven. Ga me zelf ook aanmelden en een donatie doen.
Karin Karin uit Wielen heeft geschreven op 5 november 2022 om 20:27
Ik ven ontzettend dankbaar voor de hulp en warmte die ik heb ervaren toen onze Taiga weg was. Super bedankt aan alle mensen die meegedacht en geholpen hebben om haar weer veilig thuis te krijgen!
Johannes en Marga Kip/Wubbema Johannes en Marga Kip/Wubbema uit Oude Pekela heeft geschreven op 1 november 2022 om 13:03
Vorige week woensdag 26 oktober, heeft Cootje de deuren opengemaakt en is aan de wandel gegaan. Meteen heb ik waar is mijn Angel gebeld. Hele aardig mensen die heel begripvol waren en meteen met goeie tips kwamen. We hadden kledingstukken uit de wasmand aan het hek gehangen, het hek en de achterdeur open laten staan. En om precies 2 uur ‘s nachts kwam ze binnen wandelen. Koud, nat en heel moe. Meteen drooggewreven, geknuffeld en eten gegeven. Ze ging in haar bed liggen en sliep. Zo blij dat ze er weer is. En jullie bedankt voor de hulp en medeleven.❤️
Bella Alimpic Bella Alimpic uit Utrecht heeft geschreven op 3 oktober 2022 om 20:00
De afgelopen 4 dagen is onze Bell op safari is geweest. Ze is haar expeditie afgelopen donderdag begonnen, en ging voor de hoofdprijs! Helaas heeft ze niemand verteld dat ze deze safari alleen wilde doen en bleven wij in doodsangsten achter… Waar is onze Angel?

Dezelfde donderdag zijn wij in contact gekomen met stichting Waar Is Onze Angel, en via een groepss app werd alles in werking gezet, chip als vermist, bij Amivedi als vermist, verschillende sites werd ze als vermist vermeld ect ect… En binnen een uur had ik een professionele flyer in mijn mailbox, om uit te printen. Ook was ik al aangemeld bij DogsforDogs die in contact staat met vrijwilligers en hun geweldige speurhonden, ik wist niet wat me overkwam! Wildvreemde mensen die ons, of onze Bella niet kennen en volop aan het zoeken waren in weilanden en bossen.

Dit gehele zoek-team zijn stuk voor stuk toppers die dit vrijwillig doen en hier helemaal niets aan willen verdienen. Zodra er een melding kwam dat Bella gespot was, waren de speurhonden eerder op de locatie dan wij zelf.

Mede door dit geweldige team hebben wij de hoop niet opgegeven en toen wij gisteren het verlossende telefoontje kregen dat Bella was gevonden, wilde wij iedereen die mee had geholpen aan deze zoektocht overladen met geld en cadeaus maar…
NIEMAND WILDE HIER OOK MAAR IETS VOOR HEBBEN!! Vanzelfsprekend zullen wij onze ook vrijwillig aanmelden bij de eerstvolgende zoek tocht naar een verloren hond…

Wanneer je moet zoeken naar “jouw geliefde naald in de hooiberg” en je machteloos voelt. Hulp krijgt uit totaal onverwachte hoek, van mensen die je niet kent. Begint je zoektocht iets hoopvoller dan gedacht….

1000 maal dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat Bella weer veilig thuis in haar mandje kan slapen.
Chelsea Chelsea uit Hengelo heeft geschreven op 21 september 2022 om 16:59
Heel erg bedankt voor de goede service en hulp bij het terugvinden van Flynn.

Ik had hem laat in de avond als vermist aangemeld bij WIOA en werd toen zelfs nog benaderd voor het in gang zetten van het gehele proces (flyers, social media etc). De volgende morgen werd ik al vroeg gebeld om te checken of er nog verdere actie nodig was. Omdat Flynn toen helaas nog steeds niet terecht was, zijn er flyers opgehangen in wijken waar hij zich zou kunnen bevinden. In de loop van de ochtend kwam het bericht dat Flynn gevonden was en dat ik hem kon ophalen.

Nogmaals bedankt voor alle hulp bij het veilig thuis krijgen van Flynn!
Dieuwerke de Ruiter Dieuwerke de Ruiter uit sHertogenbosch heeft geschreven op 17 september 2022 om 19:22
Geweldig bedankt voor het mede terugvinden van Joris.
Je ergste nachtmerry wanneer je hond "verloren"is.
smorgens bij het uitlaten door een uitlaatservice ontsnapt in de omgeving van Rosmalen. Onvoorstelbaar hoeveelheid mensen en organisaties hebben naar hem gezocht. Doodsangsten heeft hij uitgestaan, gezien aan de foto's op facebook. Bijna onder de trein. Hoe erg kan het zijn. Dankzij heel veel organisaties en particulieren is Joris eindelijk na 6 uur
gevonden en door zijn eigen uitlaat vriendinnen (Kim en haar lief) gepakt en terug gebracht. Heel veel dank aan alle mensen die hebben geholpen. Woorden schieten hierbij tekort.
Ellen Le Noble Ellen Le Noble uit Lochem heeft geschreven op 17 september 2022 om 14:57
Pleun logeerde bij mijn dochter Janneke en raakte zoek
Wat geweldig dat jullie geholpen hebben om haar terug te vinden
Inmiddels is ze weer veilig in haar eigen huis bij mij
Ik ben jullie zooooooo ontzettend dankbaar
Groet, Ellen
Janneke Janneke uit Twello heeft geschreven op 11 september 2022 om 16:33
Ongelooflijk wat een razendsnelle en toegewijde inzet van wioa in de zoektocht naar Pleun! Pleun is weer veilig thuis!
Henk Vermeulen Henk Vermeulen uit Delft heeft geschreven op 9 september 2022 om 13:43
Beste mensen,
Veel dank voor de hulp, mede dankzij jullie bijstand en tips hebben we onze hond Coco binnen een dag weer gevonden. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,

Henk Vermeulen.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00