Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Lois Lois uit Apeldoorn schreef op 23 september 2019 om 17:19:
Benji

Radeloos waren we toen wij hoorde dat onze lieve Benji weg was gelopen. Een geruststellende stem aan de telefoon en een duidelijk plan. Veel mensen kwamen dankzij WIOA helpen zoeken. Onwijs tevreden!!
Janine Janine uit Nunspeet schreef op 14 september 2019 om 08:13:
Heppie

We waren onze Heppie kwijt in het bos. Wanneer je hondje niet terugkomt en je kunt haar niet vinden zakt de moed in je schoenen. We hebben gelijk diverse instanties geïnformeerd, waaronder ook WIOA. WIOA naam binnen een half uur telefonisch contact met ons op en bracht echt weer hoop! Heel rustig en concreet werden de mogelijkheden van hulp voorgelegd. Er werd een flyer voor ons gemaakt, een FB-bericht aangemaakt en een zoekteam samengesteld. Ik werd regelmatig teruggebeld door een coördinator van WIOA. Wij hebben ontzettend veel gehad aan de adviezen en steun! Heppie is gelukkig weer thuis!! Dankjulliewel!
Chanel Chanel uit Zutphen schreef op 12 september 2019 om 11:07:
GEWELDIG!!

Ver boven verwachting! Ik had echt geen idee wat een enorme hulp en organisatie ik van Wioa heb gekregen. Hartverwarmend gewoon! Gelukkig was ze savonds weer terecht, anders weet ik zeker dat ze door iemand van wioa gevonden was! Nogmaals 1000 x dank!
Rambo Rambo uit Hoogland schreef op 11 september 2019 om 10:00:
Rambo

Terwijl wij op vakantie waren liep de hond weg bij de oppas.. Na aanmelding op de plaatselijke fb pagina op wioa gewezen. Werden heel vriendelijk te woord gestaan en besproken wat de opties waren. Gelukkig kwam hij al snel zelf thuis maar vond het erg lief.
Melanie Melanie uit Eindhoven schreef op 24 augustus 2019 om 18:10:
Django

Toen Django vermist werd hebben we zoveel hulp gekregen van vrijwilligers daar hebben we echt veel aan gehad. Want van die dagen zoeken word je gesloopt en dacht je niet aan alle dingen. En buiten alleen het zoeken om hebben de vrijwilligers ons echt goed geholpen met advies en info en flyers enz.. ben jullie super dankbaar!
Mariëlle Mariëlle uit Zutphen schreef op 24 augustus 2019 om 12:42:
Sol

Sol weg .. en weer terug!
Bedankt voor de hulp.
Roos Roos uit Zutphen schreef op 9 augustus 2019 om 16:50:
Josje

Toen Josje werd vermist had ik gelijk contact opgenomen met verschillende organisaties om hulp te krijgen met het vinden van Josje. Ik werd door jullie gelijk geholpen en er werd zelfs een zoekteam gestart om Josje weer terug te vinden. Ik was helemaal verbaasd en zo ontzettend dankbaar dat er zoveel vrijwilligers zijn die mij wilde helpen. Ik heb zoveel gehad aan jullie steun! Want wat kost het veel energie en verdriet als je lieve viervoetter ineens wordt vermist. Namens mijn vriend en mij wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie inzet. Super dat jullie als stichting zoveel mensen vrijwillig willen helpen!!
Christel Christel uit Den Dungen schreef op 9 augustus 2019 om 08:55:
Bo is weer terecht!

Onze Bo is gelukkig weer terecht en ik wil het team van WIOA dan ook heel hartelijk bedanken voor hun inzet! Er wordt meteen actie ondernomen en daar ben ik hun zeer dankbaar voor. Super team!
Lianne Lianne uit Vaassen schreef op 28 februari 2019 om 09:47:
Hunter

Ok. Nog nooit eerder zijn wij onze hond kwijt geraakt en ik hoop het ook absoluut niet meer opnieuw mee te maken. Maar wát een geweldige steun hebben wij gehad aan WIOA! Nog nooit van gehoord, en nooit geweten dat er zoveel geweldige mensen zijn die je willen helpen in zo'n situatie. Hartverwarmend!
Willem Willem uit Meppel schreef op 15 januari 2019 om 09:46:
Lotje is terug !!!!!!

Lieve mensen, onze Lotje is weer terug. We heben haar weer gevonden diep in het bos waar ze gistermiddag is verdwenen. Hartelijk dank stichting ANGEL voor de inzet, moeite en het medeleven die jullie hebben gedaan !!!!!
Nogmaals allen bedankt van de gelukkige baasjes.
clarina clarina uit Wijchen schreef op 1 januari 2019 om 09:36:
Mizuki

Nadat Mizuki was ontsnapt wisten we in eerste instantie geen raad maar de stichting WIOA heeft ons zeer goed begeleid en coordineerde de hele zoek actie met vrijwilligers en flyers.
Uiteindelijk is ze gevonden op aanwijzingen van de speurhond Pien en haar begeleidster Angelique van speurhonden team zuid holland.
1 dag na die aanwijzingen is ze op dat braak liggend terrein gevonden.
Is wil nogmaals iedereen hiervoor bedanken.
Karin Karin uit Bussum schreef op 19 november 2018 om 14:01:
Godfrey

Het is alweer een tijdje gelden maar mijn hond Godfrey is weer gevonden dankzij WIOA. Echt wat een doorzettingsvermogen en liefde voor de honden tonen jullie. Gewelige stichting!
Spelde Spelde uit Oostzaan schreef op 19 oktober 2018 om 14:24:
Tijger weer terecht

Onze Tijger is vannacht om 2.00 weer thuis gekomen. Hij was uitgehongerd en dorstig maar gelukkig gezond.

Het is fijn dat er mensen zijn die moeite doen om een dier te helpen.

Nog heel erg bedankt.

Roel.
Michelle Michelle uit Wehl schreef op 12 oktober 2018 om 14:36:
Jacky terug dankzij WIOA!!

Gisteren waren we onze lieve Jacky kwijt. Iets na middernacht had ik het formulier van WIOA ingevuld en het stond binnen een half uur online. Met als resultaat dat Jacky vanochtend om 7 uur alweer terecht was!! Daarnaast werden we ook nog gebeld door WIOA met de oprechte interesse over hoe het nu ging met ons en Jacky. Nooit gedacht dat we hier ooit gebruik van moesten maken, maar wat een ervaring. Je wordt zo snel, goed en oprecht geholpen. Echt perfect!!
Marjo Marjo uit Zeist schreef op 15 augustus 2018 om 11:35:
vlekkie home

Wat een geweldige ervaring met jullie. Bedankt dat deze lieve hond met veel angst weer veilig is bij ons. Het werk wat jullie hebben gedaan terwijl wij in griekenland zaten en de oppas geen raad meer wist zij jullie allemaal ingesprongen voor liefde van het dier.
Fam. Bos Fam. Bos uit Bedum schreef op 26 juni 2018 om 09:27:
Joy is terug!

Zeer snel nadat Joy vermist raakte is er door WIOA een flyer gemaakt en is er een app groep opgericht die zeer efficiënt optrad. We hebben veel steun gehad aan de vrijwilligers in de app groep die zeer goed samenwerkten met vrijwilligers van Dogsearch. We zijn zeer dankbaar dat Joy na vier dagen door een groot deel van de provincie Groningen te hebben gezworven weer terug is.
Harma Harma uit Friesland schreef op 8 juni 2018 om 16:24:
DANA

Via deze weg willen iedereen die gisteren en vandaag hebben geholpen met het terug vinden van onze jack Russell... Heeeeel hartelijk danken.. Wat een topteam... Flyeren. WhatsApp groep.. 't was hartverwarmend.. Mede namens een moeie Dana.. Bedankt... Petje af 🙂 😉
Wiesje Wiesje uit Deventer schreef op 20 mei 2018 om 22:39:
Geweldig team mensen

Wat een geweldige stichting en team van mensen. Zoveel liefde en hulp ontvangen na het verdwijnen van Bekko. Echt zoveel respect en dankbaarheid voor iedereen die zich in heeft gezet tijdens zijn verdwijning. Gelukkig is hij weer heelhuids thuis gekomen bij zijn baasje. Thnx voor alle jullie adviezen en hulp
Balto Balto uit Den haag schreef op 18 mei 2018 om 22:12:
Super dankbaar!

We zijn super dankbaar dat onze Balto weer is terug gevonden mede dankzij de super aardig en kennisvolle vrijwilligers. Door lang zoeken en en hulp van iedereen is hij veilig terug gevonden gelukkig Onze dank is zeer groot! 🙂 8) :grin
Chantal Chantal uit Ede schreef op 17 mei 2018 om 13:05:
Djula

Alle vrijwiligers bedankt voor de geweldige inzet, onze Djula is weer thuis! Moe, maar ongedeerd. We zijn opgelucht en blij !