Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
105 berichten.
Femke Femke uit Gorinchem heeft geschreven op 14 december 2020 om 10:21:
Onze Mosel was ontsnapt vanuit de auto bij het gastgezin waar ze even zou verblijven tot wij haar echt konden adopteren. In maar liefst 50 dagen liep ze van Oisterwijk naar Haaren, Vught, Den Bosch, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Den Dungen, Tilburg Noord, weer Haaren, Lennisheuvel, Oirschot, Spoordonk, Moergestel, weer Haaren om uiteindelijk in Oisterwijk (notabene op het park waarvandaan ze ontsnapt was) in de vangkooi te lopen. Mosel heeft er zelfs verschillende kranten mee gehaald! Ik had zelf wel gehoord van de stichting maar (gelukkig) nog nooit mee te maken gehad. Het is echt hartverwarmend om te merken dat er zoveel mensen onvermoeibaar met ons mee aan het zoeken waren. Heel erg fijn om in deze situatie terug te kunnen vallen op een stichting als deze met zoveel kennis van en ervaring met het opsporen plus vangen van honden. Daarbij vond ik het ook nog eens fantastisch om te zien dat er blijkbaar in elk gebied waar Mosel heen liep mensen woonden die zich aansloten bij de zoekgroep voor Mosel. En laten we vooral ook die knappe speurneus Ginger niet vergeten die ons gerust stelde als we niet zeker wisten of Mosel nu wel of niet nog in een gebied was! Wij zijn jullie allemaal ontzettend dankbaar dat wij met jullie hulp na 50 dagen eindelijk onze lieve Mosel mee naar huis konden nemen!
Judith Judith heeft geschreven op 11 december 2020 om 14:44:
Fantastisch dat er zoveel mensen zich inzetten voor deze organisatie!! Ik was erg blij met jullie hulp bij de vermissing van Bobby!!
Jorien Jorien heeft geschreven op 8 december 2020 om 13:13:
Pippin was afgelopen week zoek en gelukkig ook snel weer thuis. Ik ben zo ontroerd en dankbaar door alle hulp en steun tijdens die bange uren dat hij weg was.
Lianne Lianne heeft geschreven op 8 december 2020 om 13:12:
Super geholpen door de mensen van Waar is onze Angel bij de vermissing van mijn hondje Bo.
Sia Sia heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:31:
Jullie tips en plaatsing op facebook waren hartverwarmend. Tot in de nacht paraat om honden te vinden. Top, mijn hondje is thuis. Pootje van Sia.
Irma Irma heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:30:
Geweldig wat er los komt als je Angel belt. Jara was gelukkig na 4 uur weer thuis.
Sieliakus Sieliakus heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:30:
Gelukkig was Henna snel thuis. Wel fijn dat de vrijwilligers zo actief er mee aan de gang gaan. Ik hoop nooit meer gebruik van jullie te hoeven maken. Maar zeker blij dat jullie er zijn.
Chanel Chanel heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:29:
Jullie zijn helden! De grond zakte onder mijn voeten vandaan, en ik wist niet hoe ik moest beginnen met zoeken of wat dan ook! Zonder de hulp van jullie vrijwilligers had ik Coco niet gevonden! Dankjewel!
Jeanette Jeanette heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:29:
Toen mijn hond Ritsa was weggelopen hebben ze mij geweldig geholpen en is Ritsa na 30 uur terug gekomen naar huis. Er zijn flyers gemaakt, er is iemand gekomen die geursporen heeft uitgezet. En er zijn 4 mensen in de avond komen meezoeken, toen er meldingen binnen kwamen. Ben hun ontzettend dankbaar dat ze zich belangeloos hebben ingezet.
Marios Marios heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:28:
I was one of the unfortunate people that had their little angel gone missing. It was a terrible time i had to experience and it is something i fully do not support happening at all. The moment i contacted these very brave people, they were immediate to react and comfort me. Luckily, i was able to find my lovely angel after the post that was posted on there facebook page attracted so much love and support from all various type of people, that wanted my dog to return to his owner. I was very emotional seeing the support i was receiving from a wonderful community that i hold great gratitude for being there and doing what it's doing. So best luck to you!
Lisette Lisette heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:27:
Bedankt voor de hulp en steun bij de zoekactie naar Scooby.
Wendy Wendy heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:27:
Het is hartverwarmend dat deze vrijwilligers zich zo inzetten om je vermiste huisdier terug te vinden!
Marijke Marijke heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:26:
Bedankt voor de goede hulp bij Mila
Inge Inge uit Valkenswaard heeft geschreven op 18 november 2020 om 21:19:
Bobbie was pas anderhalve dag bij ons, toen hij bij het uitlaten 's ochtends schrok, uit zijn halsband floepte en er vandoor ging. Eerst liep ik zo rustig mogelijk met onze andere hond achter hem aan, maar hij raakte steeds verder in paniek, en op een gegeven moment ging de andere hond zitten om haar behoefte te doen, en raakte Bobbie uit zicht. Ik ben eerst op de fiets gesprongen on hem te zoeken, daarna op Facebook aangemeld en meteen ook bij WIOA. Ongelooflijk hoeveel mensen zich meteen meldden om te zoeken en te flyeren! Bobbie had echter een nare voorgeschiedenis en hij was daardoor extreem angstig. Hij werd een aantal keer gezien, maar ging er telkens als hij ontdekt werd, hard vandoor. Intussen waren de toegangen tot diverse natuurgebieden in de regio voorzien van flyers, en werden er ontzettend veel adviezen en tips gedeeld. Met een speurhond en een vangkooi is geprobeerd hem terug te halen, maar niets werkte. Toen, na een paar angstige stille dagen, werd hij weer gezien en eindelijk, door mensen van de dierenambulance gevangen. Bobbie heeft tien lange dagen in de kou en regen overleefd, en al die tijd werd ik gesteund en bijgestaan door de dames van WIOA. Respect en veel dank voor de tomeloze inzet, passie en liefdevolle betrokkenheid van deze mensen!!
Diane en Jacky De Voght Diane en Jacky De Voght uit België - op stap: in Hellevoetsluis NL heeft geschreven op 8 november 2020 om 14:17:
Begin september waren we samen met Honey (onze geadopteerde zwerfhond in Malaga en pas sinds half mei bij ons ) in ons vakantiehuisje in Hellevoetsluis. Ze was hier al wel een paar keer geweest en was ook zichtbaar content om hier in de tuin rond te rennen. Maar toen het poortje toesloeg, schrikte ze en ontsnapte tussen mijn benen door . Hoe sneller ik liep, hoe sneller zij liep. Het is nml een heel heel bange hond, schrikt van alles en iedereen, heeft een enorm vluchtgedrag. De organisatie waar wij haar geadopteerd hebben, ( Hope for Paws België) hebben dan allerlei organisaties hier in Nederland bericht. Dogsearch vonden niet genoeg vrijwilligers, maar gaven ons hele goede tips, net zoals WIOA, poortje open laten, Tshirt ofzo van mij aan poortje hangen, eten en drinken zetten, nest voorzichtig in plastiek zak steken zodat dit eventueel speurhonden zou kunnen helpen enz ... steunden ons ook mentaal, zulke lieve dames allemaal ! WIOA stuurde ons dan een flyer door ter controle en ongelooflijk maar waar, een paar minuten later kwam Honey de tuin zelf terug binnengelopen na 4.5 uur op stap te zijn geweest! Hadden dit niet durven dromen! Ondertussen draagt Miss Honey een tracker !! Heel, heel erg bedankt voor jullie raad, steun en actie ! Jullie leveren heel knap werk !
Milou Milou uit Utrecht heeft geschreven op 25 oktober 2020 om 21:43:
Lieve mensen van WIOA,

Vorige maand voltrok zich n kleine ramp: Onze Nacho was ergens van geschrokken, rukte zich los en zette het op een lopen. Direct was hij uit het zicht en nergens meer te bekennen... Via een tip van een vriendin contact met jullie opgenomen, en wat er vervolgens gebeurde was hartverwarmend. Binnen een uur was er een zoekapp, kwamen wildvreemde mensen ons komen helpen, kwam er een vrijwilligster met een stapel flyers en tape en constant was er mentale steun van zo ontzettend veel lieve mensen. Gelukkig is Nacho na 48u gevonden door een melding bij de dierenambulance, 16 km weg van plaats van vermissing. Wat zijn wij opgelucht... BEDANKT alle fantastische mensen van wioa, jullie zijn echte engelen. Keep up the good work!!!
Aldy Nikkels Aldy Nikkels uit Apeldoorn heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 20:21:
Begin september mochten we fluffy ophalen uit Meijel, waar ze drie weken bij Michaela op was gevangen. Fluffy was in Etten-Leur al eens weggelopen en met de vangkooi gevangen door wioa. Toen ze bij ons kwam was ze erg zenuwachtig, wat wij eerst aanzagen voor "tuin verkennen" bleek eigenlijk "vluchtweg zoeken" te zijn, helaas lukte dit. 6 dagen en nachten is ze weg geweest, wat een nachtmerrie was dat. Maar ik wist niet dat er zoveel mensen van wioa bereid waren om ons te helpen. Daar zaten een paar mensen tussen die echt verstand hadden van het gedrag van de hond ( inmiddels voor ons Loetje). Wat fijn was het om door hen gerust gesteld te worden. In samenwerking met Michaela, Inge en wioa
lukte het om haar weer binnen te krijgen.
En wat zijn we blij met onze Loetje, en wat heeft ze een vertrouwen in ons gekregen. Wij zijn heel blij dat we de tip kregen om wioa in te schakelen. Nogmaals iedereen die geholpen heeft heel hartelijk dank. We hopen jullie niet meer nodig te hebben, maar waren heel blij dat jullie er waren.
Bep Betjes Bep Betjes uit Heerlen heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 12:49:
Een wat later bericht. Ik was 11 Augustus in Nieuwe Pekela
voor het eerst op bezoek bij een nichtje. Om 11 uur gingen ze wandelen met de honden maar Noah mijn hond wilde niet mee, halsband over de kop gegaan. Ik was er niet bij , dus weg was hij. Allemaal zoeken maar geen Noah wat er toen gebeurde zal ik niet meer vergeten. Er werd gebeld naar verschillende mensen waaronder Waar is onze Angel? Toevallig hete ook dat meisje wat ging wandelen met Noah (Angel) Het was alles telefoon, alles in rep en roer voor Noah die toch voor alle mensen daar maar een vreemde hond was. De volgende morgen om plm 5uur was Noah weer terug uit zichzelf. Alles was daar volkomen vreemd voor haar! Zou willen dat ze praten kon zodat ze kon vertellen wat er gebeurd was. Met NOAH gaat alles weer goed, ben alweer terug geweest in Pekela ALLE MENSEN BEDANKT VOOR WAT JULLIE IN DIE KORTE TIJD DEDEN VOOR NOAH. HET WAS OVERWELDEGEND. OM NIET TE VERGETEN
DANK van Noah
en haar baasje Bep
Corry de Man Corry de Man uit Apeldoorn heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 16:54:
Vanwege aansluitend een vakantie hier een wat verlate ervaring met de geweldige mensen van Waar is onze Angel. Wij waren met onze hondjes Choco en Harry naar het bos toen uit het niets een grote zwarte hond Harry tot 2 x toe greep. Harry wist los te komen, maar zette het gelijk op een rennen. Door andere mensen is gezien dat hij aan de overkant van de weg een ander deel van het bos is ingerend. We hebben Harry zo snel mogelijk bij verschillende instanties gemeld waaronder ook WIOA. Uiteraard hebben we zelf ook gezocht en gezocht, speurhonden ingezet etc. maar werden ondersteund door vrijwilligers van WIOA die het bos hebben uitgekamd, maar ons ook mentaal hebben gesteund. Gelukkig heeft Harry zich op dag 4 zelf bij mensen gemeld, maar wij hadden het zonder hulp van al deze mensen met moeite kunnen volhouden. Onze dank is groot en men mag trots zijn op dit mooie, dankbare werk!
Tiny Meilink Tiny Meilink uit Heel heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 16:39:
Lieve mensen,
Hoewel Lana de hond van onze dochter is en bij ons logeerde toen ze de weg is kwijt geraakt, laat ik jullie weten dat met Lana alles weer rustig is. Ze is weer thuis bij de kindjes van onze dochter. Je begrijpt hoe angstig we waren en hoe blij met jullie ondersteuning. Binnen 30 minuten hadden we al 18 berichtjes van mensen die meezochten. Wijzelf waren die nacht al zo'n acht uur aan het zoeken. Chapeau!
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00