Durf te dromen

Zonder dromen is er geen toekomst. Een aantal dromen hebben wij als organisatie in de afgelopen jaren al kunnen realiseren en daar zijn wij natuurlijk erg trots op. 

 • Onze eerste droom was het starten van zoekteams. Want waar ben je zonder mensen die helpen? 
  Dit gedeelte is in 2015 gerealiseerd en groeit iedere dag opnieuw.
 • Onze tweede droom was dat we een officiële stichting werden. Voor ons gevoel wordt je dan net wat serieuzer genomen. Dit konden we ook in 2015 werkelijkheid laten worden. 
 • De meest logische volgende stap was een ANBI status aanvragen en ook deze is in 2015 goedgekeurd. 
 • Onze derde droom was een busje of caddy waar we indien nodig materialen mee konden vervoeren. Omdat dit een kostbare investering is zijn we met ST DierenLot in gesprek gegaan en moesten we eerst een erkend Beneficiant worden. In 2020 was het dan het moment dat wij de titel erkend Beneficiant kregen. In dat zelfde jaar kwam onze derde droom uit en kregen wij een dierentransport ambulance in bruikleen. 
 • Onze vierde droom was een landelijk telefoonnummer. Deze realiseren was niet heel erg moeilijk maar deze bezetten was een grotere uitdaging. Dit realiseren is ook in 2020 gelukt.
 • Onze vijfde droom was iets makkelijker te realiseren. We wilde heel graag dat ons team te herkennen is als ze op locatie gaan. En nog belangrijker dat ze veilig op locatie kunnen gaan. In 2022 hebben we voor deze herkenning en veiligheid gezorgd door veiligheidshesjes en later shirts en jassen voor het team aan te schaffen. En in 2023 zijn hier vesten bij gekomen. 

 

Maar wij zijn natuurlijk niet klaar met dromen want ook wij willen groeien. Groeien waardoor we u nog beter kunnen helpen. Op dit moment staan er nog een aantal dromen open en wij hopen dat deze in de toekomst ook nog uit zullen gaan komen. Wie weet kan u ons wel helpen met het uitkomen van deze dromen. 

 • Bovenaan staat een Waar is onze Angel? ( wioa ) applicatie voor op de telefoon. Een door iedereen te downloaden applicatie ( het liefst gratis ) zodat iedereen die dit wilt ten alle tijden kunnen zien of er een dier in hun omgeving vermist is. In deze applicatie willen we het liefst alle vermiste dieren die bij ons aangemeld zijn vermelden. Dus niet enkel honden. Wij weten dat het maken van een goede app die ook via de app store te verkrijgen is aardig in de kosten kan lopen. Daarom hopen we dat er iemand met een groot hart voor dieren is die ons hiermee kan en wilt helpen. Zodat het hopelijk een betaalbare droom voor ons is. 
 • Ons team werkt veel vanuit huis om vermissingen aan te sturen. Dit gebeurd veelal via whatsapp op de telefoon of op de laptop. Daarnaast gebruiken ze dit heel de dag voor het maken van digitale flyers, baasjes bellen, bedrijven mailen als er een vermissing in die omgeving is en zo nog meer. Het lijkt ons super om in de toekomst dit team van een laptop vanuit de stichting te voorzien. Deze blijft natuurlijk eigendom van de stichting en zal enkel zakelijk gebruikt dienen te worden. 
 • Al meer dan 10 jaar is het hart van de organisatie ( dus al voordat het een stichting werd ) gevestigd in een normaal woonhuis. Het meeste van de stichting staat daar in opslag en een groot gedeelte van de werkzaamheden worden vanuit daar gedaan. Het huis wordt langzaamaan een opslag plaats en het is niet echt mogelijk om er mensen te “ontvangen” Het zou zo ontzettend fijn als er ergens in de omgeving van dat huis ( Arnhem zuid ) een pand beschikbaar is ( hoeft niet groot te zijn ) waar we de spullen kunnen stallen. En waar het liefst ook de mogelijkheid is om mensen te ontvangen met een kopje koffie en de werkzaamheden ( vermissingen plaatsen ) een groot gedeelte van de dag plaats kan vinden. Buiten het feit dat dit veel professioneler is zou het ook erg fijn zijn dat het woonhuis weer woonhuis kan worden. ( Uiteraard moet dit wel betaalbaar zijn en betaalbaar blijven. Daarom zal dit zeer waarschijnlijk een droom zijn die nog heel lang op ons lijstje zal blijven staan. )
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00