Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
92 berichten.
Cindy Cindy uit Stiphout heeft geschreven op 12 februari 2020 om 16:32:
Boaz

Na een tip en het zelf regelmatig bezoeken vd site waar is onze angel deze ook ingeschakeld bij ze zoektocht naar mijn hondje. Mijn en boaz’ dank gaat enorm uit naar WIOA! Speciaal voor hulphond Kaya met baasje Tulin en de hulp van Kitty. Zonder hen en de app van WIOA hadden we Boaz nooit teruggevonden!
Irma Irma uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 6 februari 2020 om 08:56:
Hup bij t zoeken naar Twix

Bedankt!!!
Onvoorstelbaar hoeveel hulp we van jullie hebben gekregen, super bedankt hiervoor!
Karin Karin uit Rozendaal veld heeft geschreven op 5 februari 2020 om 15:09:
Teuntje

Onze Teuntje is in paniek het bos in gedoken nadat een dominante Husky haar achterna zat. Na veel roepen heeft iemand voor ons WIOA ingeschakeld. Er is een grote groep mensen geweest die hebben uitgekeken naar haar en 27 uur later is vlakbij huis door iemand opgevangen en hebben we haar kunnen ophalen. Dolbij en vol emotie. Dank aan WIOA en alle vrijwilligers.
Cathy Cathy uit Heteren heeft geschreven op 13 januari 2020 om 18:34:
Bohdi

Toen Bohdi vermist was hebben wij hem direct aangemeld bij WIOA. Voordat we het wisten werden wij gebeld met tips, werd er een groepsapp aangemaakt en werden er speurhonden aangeboden. Gelukkig hebben we hem uiteindelijk vrij snel terug gevonden!
Top organisatie! Bedankt!
ina Asbreuk ina Asbreuk uit Arnhem heeft geschreven op 8 januari 2020 om 13:30:
Guusje

Bedankt voor jullie hulp bij het zoeken naar onze Guusje. Hartverwarmend dat zoveel mensen ons hebben geholpen op tweede kerstdag. Gelukkig is Guusje dezelfde nacht weer zelf naar huis gelopen.
Schot Schot uit Den helder heeft geschreven op 4 januari 2020 om 12:01:
Diego

We zijn super blij dat onze Diego weer thuis is en we zijn dankbaar voor alle.hulp die we hebben gekregen!
Marjan Marjan uit Wolphaartsdijk heeft geschreven op 3 januari 2020 om 12:18:
dolgelukkig

Heel verrassend en overweldigend, was de hulp van WIOA! En niet voor niets, want de volgende ochtend zijn onze 2 honden Fleur en Kee samen gevonden, mede omdat social media zijn werk heeft gedaan.
Ze waren toen 3 dagen en nachten weg, nog nooit zo lang kwijt geweest.
Zeer blij dankbaar en dolgelukkig waren we toen ze weer veilig thuis waren.
Onze grote dank gaat uit naar het SUPER team en alle vrijwilligers.
Jasper Jasper uit Purmerend heeft geschreven op 24 december 2019 om 21:06:
Tjarda

Mede dankzij jullie goede hulp hebben wij Tjarda terug gevonden! Hartverwarmend om die betrokkenheid zo mee te maken! Bedankt voor alles en fijne dagen
Angela Angela uit Nuis heeft geschreven op 20 december 2019 om 09:57:
Daisy

Nadat we een berichtje op Facebook hadden geplaatst over onze Friese stabij Daisy kwamen we al snel in contact met stichting Waar is onze Angel. Wij hebben het contact zeer prettig ervaren en het heeft ons goed gedaan dat er zo goed naar Daisy werd uitgekeken. Ook nu ze weer thuis is hebben we nog een kaartje ontvangen. Wij willen stichting Waar is onze Angel heel erg bedankt voor alle hulp en de goede zorgen! Mede dankzij hun was Daisy snel weer thuis!
Helder & Doris Helder & Doris uit Beverwijk heeft geschreven op 24 november 2019 om 09:36:
Internationale opsporing Joep

WIOA heeft ons fantastisch geholpen bij de zoektocht naar onze puppy Joep. Binnen no time was er een app-groep opgezet met mensen in de omgeving die actief meezochten naar Joep. Dankzij een oproep op Facebook achterhaalde WIOA echter al snel dat onze Joep zich in België bevond.
Tonnie van WIOA toonde grote betrokkenheid vanaf het moment van de melding totdat Joep weer veilig thuis was. Fantastisch om zo gesteund te worden en dat zoveel mensen meegeholpen hebben in het snel traceren van Joep.
Joep is inmiddels weer helemaal de oude.
Mariëtte Mariëtte uit Oostelbeers heeft geschreven op 9 november 2019 om 16:31:
Jacky

Gelukkig is Jacky weer ongedeerd terug in zijn eigen mandje! We stellen jullie snelle en praktische hulp heel erg op prijs! We hebben ook echt tegen elkaar gezegd, waar vindt je dit soort betrokken en oprechte mensen nou nog? Heel erg bedankt allemaal! En dan ook nog zo'n attent kaartje acheraf. Jullie optreden is echt wat je nodig hebt op zo'n moment dat je trouwste familielid verdwenen is. Je bent dan echt ten einde raad. Ik hoop het nooit meer mee te maken. Nogmaals dank namens familie van de Staak en Jacky
Rian Rian uit Mijdrecht heeft geschreven op 7 november 2019 om 15:49:
Senna vermist

Hoi,
Bedankt voor het meedenken afgelopen zondag bij de vermissing van Senna.
Gelukkig was Senna maandagochtend rond 7.45 uur weer terug. Het is voor ons een raadsel.....waarschijnlijk toch meegenomen die zondagmiddag en maandag weer losgelaten maar daar komen we nooit achter. Het belangrijkst is dat ze weer in goede gezondheid terug is! Bedankt!!
Ingrit Ingrit uit Hank heeft geschreven op 6 november 2019 om 16:58:
Boemer

We waren flink geschrokken toen we merkten dat onze 18 jarige Boemer weg was. Na een tijd zoeken heb ik hem aangemeld en direct daarna werd ik gebeld en kreeg ik info en tips voor de zoektocht. Gelukkig werd hij vrij snel daarna gevonden, maar echt top de hulp die geboden word
Lola Lola uit Geldrop heeft geschreven op 6 november 2019 om 15:39:
Lola

Hartelijk dank voor jullie hulp, medeleven en tips! Gelukkig is lola nu veilig thuis
Ilse Ilse uit Amersfoort heeft geschreven op 2 november 2019 om 13:07:
Yuki

De schrik zat er goed in! Yuki was ontsnapt bij de Uitlaatservice en daarna aangereden. Via deze organisatie goede tips gekregen en zoveel lieve mensen die s avonds nog steeds aan het mee zoeken waren. Gelukkig kregen we de volgende dag een telefoontje dat yuki weer in het bos liep. Alle mensen die geholpen hebben onwijs bedankt.
Esther Esther uit 9200 heeft geschreven op 22 oktober 2019 om 19:16:
Roxy

Heel erg bedankt voor jullie hulp. Dat jullie hebben geboden. Echt een top team zijn jullie !! Erg bedankt als ik iemand heb die zijn hond kwijt is raad ik jullie zeker aan!!
jan wijsbroek jan wijsbroek uit schiedam heeft geschreven op 21 oktober 2019 om 13:52:
LUNA-2

Mijn zus Rita liet LUNA uit op een los-looppad s'middags ongeveer 16.00 uur, nadat LUNA los mocht lopen klonk er plotseling een vuurwerk-knal, waarbij zij het hazen-pad koos.
Ontredderd stond mijn zus voor mijn deur en vertelde dat zij LUNA kwijt was..Samen zijn wij haar gaan zoeken zonder resultaat.
Familie heeft toen contact opgenomen met face-boek waardoor de vermissing bekend werd.
Dol en dol-gelukkig waren wij dat s'avond een telefoontje kwam dat LUNA om 23 uur 15 dat zij gevonden was.
Bij deze willen wij de dames die LUNA gevonden hebben heel erg bedanken voor hun grote inzet.
Helaas heeft Luna een trauma opgelopen door dit gebeuren, zij heeft nu echte problemen bij het uitlaten. Nu maar hopen dat dit weer goedkomt.
Nogmaals dames heel hartelijk bedankt voor jullie inzet.
Vriendelijke groet Coby Vorstenbos.
Lois Lois uit Apeldoorn heeft geschreven op 23 september 2019 om 17:19:
Benji

Radeloos waren we toen wij hoorde dat onze lieve Benji weg was gelopen. Een geruststellende stem aan de telefoon en een duidelijk plan. Veel mensen kwamen dankzij WIOA helpen zoeken. Onwijs tevreden!!
Janine Janine uit Nunspeet heeft geschreven op 14 september 2019 om 08:13:
Heppie

We waren onze Heppie kwijt in het bos. Wanneer je hondje niet terugkomt en je kunt haar niet vinden zakt de moed in je schoenen. We hebben gelijk diverse instanties geïnformeerd, waaronder ook WIOA. WIOA naam binnen een half uur telefonisch contact met ons op en bracht echt weer hoop! Heel rustig en concreet werden de mogelijkheden van hulp voorgelegd. Er werd een flyer voor ons gemaakt, een FB-bericht aangemaakt en een zoekteam samengesteld. Ik werd regelmatig teruggebeld door een coördinator van WIOA. Wij hebben ontzettend veel gehad aan de adviezen en steun! Heppie is gelukkig weer thuis!! Dankjulliewel!
Chanel Chanel uit Zutphen heeft geschreven op 12 september 2019 om 11:07:
GEWELDIG!!

Ver boven verwachting! Ik had echt geen idee wat een enorme hulp en organisatie ik van Wioa heb gekregen. Hartverwarmend gewoon! Gelukkig was ze savonds weer terecht, anders weet ik zeker dat ze door iemand van wioa gevonden was! Nogmaals 1000 x dank!
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00