Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
67 berichten.
Lianne Lianne uit Vaassen heeft geschreven op 28 februari 2019 om 09:47:
Hunter

Ok. Nog nooit eerder zijn wij onze hond kwijt geraakt en ik hoop het ook absoluut niet meer opnieuw mee te maken. Maar wát een geweldige steun hebben wij gehad aan WIOA! Nog nooit van gehoord, en nooit geweten dat er zoveel geweldige mensen zijn die je willen helpen in zo'n situatie. Hartverwarmend!
Willem Willem uit Meppel heeft geschreven op 15 januari 2019 om 09:46:
Lotje is terug !!!!!!

Lieve mensen, onze Lotje is weer terug. We heben haar weer gevonden diep in het bos waar ze gistermiddag is verdwenen. Hartelijk dank stichting ANGEL voor de inzet, moeite en het medeleven die jullie hebben gedaan !!!!!
Nogmaals allen bedankt van de gelukkige baasjes.
clarina clarina uit Wijchen heeft geschreven op 1 januari 2019 om 09:36:
Mizuki

Nadat Mizuki was ontsnapt wisten we in eerste instantie geen raad maar de stichting WIOA heeft ons zeer goed begeleid en coordineerde de hele zoek actie met vrijwilligers en flyers.
Uiteindelijk is ze gevonden op aanwijzingen van de speurhond Pien en haar begeleidster Angelique van speurhonden team zuid holland.
1 dag na die aanwijzingen is ze op dat braak liggend terrein gevonden.
Is wil nogmaals iedereen hiervoor bedanken.
Karin Karin uit Bussum heeft geschreven op 19 november 2018 om 14:01:
Godfrey

Het is alweer een tijdje gelden maar mijn hond Godfrey is weer gevonden dankzij WIOA. Echt wat een doorzettingsvermogen en liefde voor de honden tonen jullie. Gewelige stichting!
Spelde Spelde uit Oostzaan heeft geschreven op 19 oktober 2018 om 14:24:
Tijger weer terecht

Onze Tijger is vannacht om 2.00 weer thuis gekomen. Hij was uitgehongerd en dorstig maar gelukkig gezond.

Het is fijn dat er mensen zijn die moeite doen om een dier te helpen.

Nog heel erg bedankt.

Roel.
Michelle Michelle uit Wehl heeft geschreven op 12 oktober 2018 om 14:36:
Jacky terug dankzij WIOA!!

Gisteren waren we onze lieve Jacky kwijt. Iets na middernacht had ik het formulier van WIOA ingevuld en het stond binnen een half uur online. Met als resultaat dat Jacky vanochtend om 7 uur alweer terecht was!! Daarnaast werden we ook nog gebeld door WIOA met de oprechte interesse over hoe het nu ging met ons en Jacky. Nooit gedacht dat we hier ooit gebruik van moesten maken, maar wat een ervaring. Je wordt zo snel, goed en oprecht geholpen. Echt perfect!!
Marjo Marjo uit Zeist heeft geschreven op 15 augustus 2018 om 11:35:
vlekkie home

Wat een geweldige ervaring met jullie. Bedankt dat deze lieve hond met veel angst weer veilig is bij ons. Het werk wat jullie hebben gedaan terwijl wij in griekenland zaten en de oppas geen raad meer wist zij jullie allemaal ingesprongen voor liefde van het dier.
Fam. Bos Fam. Bos uit Bedum heeft geschreven op 26 juni 2018 om 09:27:
Joy is terug!

Zeer snel nadat Joy vermist raakte is er door WIOA een flyer gemaakt en is er een app groep opgericht die zeer efficiënt optrad. We hebben veel steun gehad aan de vrijwilligers in de app groep die zeer goed samenwerkten met vrijwilligers van Dogsearch. We zijn zeer dankbaar dat Joy na vier dagen door een groot deel van de provincie Groningen te hebben gezworven weer terug is.
Harma Harma uit Friesland heeft geschreven op 8 juni 2018 om 16:24:
DANA

Via deze weg willen iedereen die gisteren en vandaag hebben geholpen met het terug vinden van onze jack Russell... Heeeeel hartelijk danken.. Wat een topteam... Flyeren. WhatsApp groep.. 't was hartverwarmend.. Mede namens een moeie Dana.. Bedankt... Petje af 🙂 😉
Wiesje Wiesje uit Deventer heeft geschreven op 20 mei 2018 om 22:39:
Geweldig team mensen

Wat een geweldige stichting en team van mensen. Zoveel liefde en hulp ontvangen na het verdwijnen van Bekko. Echt zoveel respect en dankbaarheid voor iedereen die zich in heeft gezet tijdens zijn verdwijning. Gelukkig is hij weer heelhuids thuis gekomen bij zijn baasje. Thnx voor alle jullie adviezen en hulp
Balto Balto uit Den haag heeft geschreven op 18 mei 2018 om 22:12:
Super dankbaar!

We zijn super dankbaar dat onze Balto weer is terug gevonden mede dankzij de super aardig en kennisvolle vrijwilligers. Door lang zoeken en en hulp van iedereen is hij veilig terug gevonden gelukkig Onze dank is zeer groot! 🙂 8) :grin
Chantal Chantal uit Ede heeft geschreven op 17 mei 2018 om 13:05:
Djula

Alle vrijwiligers bedankt voor de geweldige inzet, onze Djula is weer thuis! Moe, maar ongedeerd. We zijn opgelucht en blij !
Louise Louise uit Reuver heeft geschreven op 15 mei 2018 om 17:15:
Bedankt!!!

Bedankt!! ?. Onze Tiffy is 5 weken vermist geweest en vandaag mochten wij haar weer in onze armen houden. Wij zijn het team van wioa (Limburg) enorm dankbaar!!! Jullie zijn Toppers!!! Groetjes van de Familie Theunissen
Nathalie Nathalie uit Oss heeft geschreven op 22 april 2018 om 20:41:
Chika

Chika is terug , geweldig team de vrijwilligers !! Super bedankt voor het delen , flyers hangen en vooral ook de speurhond .. geweldig gewoon
Anita Heijmenberg Anita Heijmenberg uit Den Haag heeft geschreven op 27 februari 2018 om 15:54:
Amber

Amber is terug. Ze is sterk vermagerd maar we zijn zo blij dat we haar terug hebben 🙂 🙂
Esther Esther uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 2 februari 2018 om 19:48:
Baco

onze "kleinhond was vermist en is teruggevonden
Ik heb zoveel respect en waardering voor alle vrijwillegers die ons geholpen hebben Baco terug te vinden. Echt geweldig!
loes ganseman loes ganseman uit cuijk heeft geschreven op 26 januari 2018 om 22:57:
SAMMY is weer thuis dankzij wioa

Na 48 uur samenwerken met de vrijwilligers van wioa is onze Sammy weer thuis. Dank jullie wel allemaal voor jullie inzet en steun.
Nicole Visscher Nicole Visscher uit Vledder heeft geschreven op 3 januari 2018 om 07:27:
Grizzly

Grizzly is weer terug. Super dankbaar!
Ted Ted uit Den haag heeft geschreven op 3 december 2017 om 05:16:
Lola is terug!

Zo blij dat Lola terug is. Hongerig en nat verder in orde
Vera Vera uit Noordwolde heeft geschreven op 21 augustus 2017 om 18:55:
Vermissing Pink opgelost mede door backup WIOA

Pink mijn Shih Tzu en schaduw was vermist. Mede door het daadkrachtige snelle ondernemers van actie van WIOA heeft zij ons teruggevonden. Thumbs up?
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00