Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Lianne Lianne heeft geschreven op 8 december 2020 om 13:12
Super geholpen door de mensen van Waar is onze Angel bij de vermissing van mijn hondje Bo.
Sia Sia heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:31
Jullie tips en plaatsing op facebook waren hartverwarmend. Tot in de nacht paraat om honden te vinden. Top, mijn hondje is thuis. Pootje van Sia.
Irma Irma heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:30
Geweldig wat er los komt als je Angel belt. Jara was gelukkig na 4 uur weer thuis.
Sieliakus Sieliakus heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:30
Gelukkig was Henna snel thuis. Wel fijn dat de vrijwilligers zo actief er mee aan de gang gaan. Ik hoop nooit meer gebruik van jullie te hoeven maken. Maar zeker blij dat jullie er zijn.
Chanel Chanel heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:29
Jullie zijn helden! De grond zakte onder mijn voeten vandaan, en ik wist niet hoe ik moest beginnen met zoeken of wat dan ook! Zonder de hulp van jullie vrijwilligers had ik Coco niet gevonden! Dankjewel!
Jeanette Jeanette heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:29
Toen mijn hond Ritsa was weggelopen hebben ze mij geweldig geholpen en is Ritsa na 30 uur terug gekomen naar huis. Er zijn flyers gemaakt, er is iemand gekomen die geursporen heeft uitgezet. En er zijn 4 mensen in de avond komen meezoeken, toen er meldingen binnen kwamen. Ben hun ontzettend dankbaar dat ze zich belangeloos hebben ingezet.
Marios Marios heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:28
I was one of the unfortunate people that had their little angel gone missing. It was a terrible time i had to experience and it is something i fully do not support happening at all. The moment i contacted these very brave people, they were immediate to react and comfort me. Luckily, i was able to find my lovely angel after the post that was posted on there facebook page attracted so much love and support from all various type of people, that wanted my dog to return to his owner. I was very emotional seeing the support i was receiving from a wonderful community that i hold great gratitude for being there and doing what it's doing. So best luck to you!
Lisette Lisette heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:27
Bedankt voor de hulp en steun bij de zoekactie naar Scooby.
Wendy Wendy heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:27
Het is hartverwarmend dat deze vrijwilligers zich zo inzetten om je vermiste huisdier terug te vinden!
Marijke Marijke heeft geschreven op 1 december 2020 om 11:26
Bedankt voor de goede hulp bij Mila
Inge Inge uit Valkenswaard heeft geschreven op 18 november 2020 om 21:19
Bobbie was pas anderhalve dag bij ons, toen hij bij het uitlaten 's ochtends schrok, uit zijn halsband floepte en er vandoor ging. Eerst liep ik zo rustig mogelijk met onze andere hond achter hem aan, maar hij raakte steeds verder in paniek, en op een gegeven moment ging de andere hond zitten om haar behoefte te doen, en raakte Bobbie uit zicht. Ik ben eerst op de fiets gesprongen on hem te zoeken, daarna op Facebook aangemeld en meteen ook bij WIOA. Ongelooflijk hoeveel mensen zich meteen meldden om te zoeken en te flyeren! Bobbie had echter een nare voorgeschiedenis en hij was daardoor extreem angstig. Hij werd een aantal keer gezien, maar ging er telkens als hij ontdekt werd, hard vandoor. Intussen waren de toegangen tot diverse natuurgebieden in de regio voorzien van flyers, en werden er ontzettend veel adviezen en tips gedeeld. Met een speurhond en een vangkooi is geprobeerd hem terug te halen, maar niets werkte. Toen, na een paar angstige stille dagen, werd hij weer gezien en eindelijk, door mensen van de dierenambulance gevangen. Bobbie heeft tien lange dagen in de kou en regen overleefd, en al die tijd werd ik gesteund en bijgestaan door de dames van WIOA. Respect en veel dank voor de tomeloze inzet, passie en liefdevolle betrokkenheid van deze mensen!!
Diane en Jacky De Voght Diane en Jacky De Voght uit België - op stap: in Hellevoetsluis NL heeft geschreven op 8 november 2020 om 14:17
Begin september waren we samen met Honey (onze geadopteerde zwerfhond in Malaga en pas sinds half mei bij ons ) in ons vakantiehuisje in Hellevoetsluis. Ze was hier al wel een paar keer geweest en was ook zichtbaar content om hier in de tuin rond te rennen. Maar toen het poortje toesloeg, schrikte ze en ontsnapte tussen mijn benen door . Hoe sneller ik liep, hoe sneller zij liep. Het is nml een heel heel bange hond, schrikt van alles en iedereen, heeft een enorm vluchtgedrag. De organisatie waar wij haar geadopteerd hebben, ( Hope for Paws België) hebben dan allerlei organisaties hier in Nederland bericht. Dogsearch vonden niet genoeg vrijwilligers, maar gaven ons hele goede tips, net zoals WIOA, poortje open laten, Tshirt ofzo van mij aan poortje hangen, eten en drinken zetten, nest voorzichtig in plastiek zak steken zodat dit eventueel speurhonden zou kunnen helpen enz ... steunden ons ook mentaal, zulke lieve dames allemaal ! WIOA stuurde ons dan een flyer door ter controle en ongelooflijk maar waar, een paar minuten later kwam Honey de tuin zelf terug binnengelopen na 4.5 uur op stap te zijn geweest! Hadden dit niet durven dromen! Ondertussen draagt Miss Honey een tracker !! Heel, heel erg bedankt voor jullie raad, steun en actie ! Jullie leveren heel knap werk !
Milou Milou uit Utrecht heeft geschreven op 25 oktober 2020 om 21:43
Lieve mensen van WIOA,

Vorige maand voltrok zich n kleine ramp: Onze Nacho was ergens van geschrokken, rukte zich los en zette het op een lopen. Direct was hij uit het zicht en nergens meer te bekennen... Via een tip van een vriendin contact met jullie opgenomen, en wat er vervolgens gebeurde was hartverwarmend. Binnen een uur was er een zoekapp, kwamen wildvreemde mensen ons komen helpen, kwam er een vrijwilligster met een stapel flyers en tape en constant was er mentale steun van zo ontzettend veel lieve mensen. Gelukkig is Nacho na 48u gevonden door een melding bij de dierenambulance, 16 km weg van plaats van vermissing. Wat zijn wij opgelucht... BEDANKT alle fantastische mensen van wioa, jullie zijn echte engelen. Keep up the good work!!!
Aldy Nikkels Aldy Nikkels uit Apeldoorn heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 20:21
Begin september mochten we fluffy ophalen uit Meijel, waar ze drie weken bij Michaela op was gevangen. Fluffy was in Etten-Leur al eens weggelopen en met de vangkooi gevangen door wioa. Toen ze bij ons kwam was ze erg zenuwachtig, wat wij eerst aanzagen voor "tuin verkennen" bleek eigenlijk "vluchtweg zoeken" te zijn, helaas lukte dit. 6 dagen en nachten is ze weg geweest, wat een nachtmerrie was dat. Maar ik wist niet dat er zoveel mensen van wioa bereid waren om ons te helpen. Daar zaten een paar mensen tussen die echt verstand hadden van het gedrag van de hond ( inmiddels voor ons Loetje). Wat fijn was het om door hen gerust gesteld te worden. In samenwerking met Michaela, Inge en wioa
lukte het om haar weer binnen te krijgen.
En wat zijn we blij met onze Loetje, en wat heeft ze een vertrouwen in ons gekregen. Wij zijn heel blij dat we de tip kregen om wioa in te schakelen. Nogmaals iedereen die geholpen heeft heel hartelijk dank. We hopen jullie niet meer nodig te hebben, maar waren heel blij dat jullie er waren.
Bep Betjes Bep Betjes uit Heerlen heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 12:49
Een wat later bericht. Ik was 11 Augustus in Nieuwe Pekela
voor het eerst op bezoek bij een nichtje. Om 11 uur gingen ze wandelen met de honden maar Noah mijn hond wilde niet mee, halsband over de kop gegaan. Ik was er niet bij , dus weg was hij. Allemaal zoeken maar geen Noah wat er toen gebeurde zal ik niet meer vergeten. Er werd gebeld naar verschillende mensen waaronder Waar is onze Angel? Toevallig hete ook dat meisje wat ging wandelen met Noah (Angel) Het was alles telefoon, alles in rep en roer voor Noah die toch voor alle mensen daar maar een vreemde hond was. De volgende morgen om plm 5uur was Noah weer terug uit zichzelf. Alles was daar volkomen vreemd voor haar! Zou willen dat ze praten kon zodat ze kon vertellen wat er gebeurd was. Met NOAH gaat alles weer goed, ben alweer terug geweest in Pekela ALLE MENSEN BEDANKT VOOR WAT JULLIE IN DIE KORTE TIJD DEDEN VOOR NOAH. HET WAS OVERWELDEGEND. OM NIET TE VERGETEN
DANK van Noah
en haar baasje Bep
Corry de Man Corry de Man uit Apeldoorn heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 16:54
Vanwege aansluitend een vakantie hier een wat verlate ervaring met de geweldige mensen van Waar is onze Angel. Wij waren met onze hondjes Choco en Harry naar het bos toen uit het niets een grote zwarte hond Harry tot 2 x toe greep. Harry wist los te komen, maar zette het gelijk op een rennen. Door andere mensen is gezien dat hij aan de overkant van de weg een ander deel van het bos is ingerend. We hebben Harry zo snel mogelijk bij verschillende instanties gemeld waaronder ook WIOA. Uiteraard hebben we zelf ook gezocht en gezocht, speurhonden ingezet etc. maar werden ondersteund door vrijwilligers van WIOA die het bos hebben uitgekamd, maar ons ook mentaal hebben gesteund. Gelukkig heeft Harry zich op dag 4 zelf bij mensen gemeld, maar wij hadden het zonder hulp van al deze mensen met moeite kunnen volhouden. Onze dank is groot en men mag trots zijn op dit mooie, dankbare werk!
Tiny Meilink Tiny Meilink uit Heel heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 16:39
Lieve mensen,
Hoewel Lana de hond van onze dochter is en bij ons logeerde toen ze de weg is kwijt geraakt, laat ik jullie weten dat met Lana alles weer rustig is. Ze is weer thuis bij de kindjes van onze dochter. Je begrijpt hoe angstig we waren en hoe blij met jullie ondersteuning. Binnen 30 minuten hadden we al 18 berichtjes van mensen die meezochten. Wijzelf waren die nacht al zo'n acht uur aan het zoeken. Chapeau!
W. Metz W. Metz heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 16:27
Lieve mensen van Wioa, jullie ondersteuning toen Roxy was weggelopen was geweldig. Heel snel was er al telefonisch contact, we kregen tips, er werden verschillende social media ingezet...fantastisch wat jullie deden! Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie hulp!
Martin en Wanda
Jolanda Jolanda uit Schipluiden heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 13:59
Onze hond Almo was weggelopen om mij te zoeken, hij was bij mijn moeder en ik was even naar een winkel toe aan de overkant vd straat. De deurbel ging bij mijn moeder daar schrok hij erg van. Het was in Katwijk.
Hij ging mij zoeken. Hij is totaal in paniek geraakt en hij was het laatst gezien zo een 2 km bij mijn moeder vandaan.
Er zijn flyers gemaakt er is zelfs hulp gekomen uit Noord Holland die ons geholpen hebben met zoeken.
We kregen veel adviezen die we opgevolgd hebben, er is ook met speurhonden gezocht. 3 speurhonden hebben het zelfde spoor geroken.
Dus er was hoop, hij was daar nog ik ben er de eerste nacht nog geweest op die plek in de hoop dat Almo kwam. 's morgens voor ik ging werken ben ik er ook geweest .
S avonds ben ik er weer geweest en in de nacht lag hij voor de deur bij mijn moeder op mijn t shirt.
Hij is nogal aan mij gehecht dat was het probleem. Hij luistert alleen naar mij, hij wilde niet binnen komen bij mijn moeder. Dus ik hoopte zo dat hij daar nog was als ik aan zou komen het is 45 km bij mijn woonplaats vandaan.
Ik heb alle adviezen opgevolgd rustig er naar toe lopen even geen oogcontact maken. Hij rook aan mij en herkende mij, hij liep met mij naar binnen. Hij had zo enorme dorst hij drinkt en eet ook niet zonder mij. 36 uur is hij weggeweest en toen hij gegeten en gedronken had, was hij pas echt heel blij dat hij mij zag.
Ben enorm dankbaar voor alle hulp die we gekregen hebben Almo terug te vinden. Almo is nu nog meer op mij gericht maar langzaamaan krijgt hij vertrouwen weer.
Jose van Brussel Jose van Brussel uit Helmond heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 09:55
Lieve mensen van Wioa. Ik wil jullie bedanken voor de inzet die jullie hebben gedaan voor ons Kiddy op 9 Juli . Ze was aan het wandelen vast. Niets aan de hand. Komt er ondertussen een hond aan een grote. En ze was vast aan het tuigje, de vrouw liep de andere kant op dus dacht ik ze kan wel weer los. Maar toen kwam de hond hard terug gerend, en die van mij schoot los en liep hard weg. Daar is allemaal groen en water en bossen. Steeds geroepen en verschrikkelijk zag niets.? De dieren ambulance gebeld die kan niets doen zeiden ze, als ze wat wisten dan zouden ze bellen. Ik heb het op Facebook gezet en toen kwam ik in contact met jullie. Ik belde jullie was helemaal in paniek, maar jullie zeiden we gaan helpen. En wat ik moest doen. We zijn terug gegaan naar de plek waar ze verdween, en ook steeds gezocht. En na 5 uur stond ze daar helemaal nat en onder de kroost. Maar wat waren we blij, dol gelukkig .🥰🥰. We konden haar weer in onze armen sluiten. Maar ze is ontzettend bang nu voor andere honden. Ik heb jullie gebeld en jullie hadden alles stop gezet. Nu kreeg ik een kaartje van jullie En met de vraag als ik wat wou schrijven dus bij deze. En nog super bedankt voor het medeleven. En fijn dat jullie mensen belangeloos inzetten . Met heel veel bedankjes en groetjes van José en een poot van ons Kiddy
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00