Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
105 berichten.
W. Metz W. Metz heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 16:27:
Lieve mensen van Wioa, jullie ondersteuning toen Roxy was weggelopen was geweldig. Heel snel was er al telefonisch contact, we kregen tips, er werden verschillende social media ingezet...fantastisch wat jullie deden! Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie hulp!
Martin en Wanda
Jolanda Jolanda uit Schipluiden heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 13:59:
Onze hond Almo was weggelopen om mij te zoeken, hij was bij mijn moeder en ik was even naar een winkel toe aan de overkant vd straat. De deurbel ging bij mijn moeder daar schrok hij erg van. Het was in Katwijk.
Hij ging mij zoeken. Hij is totaal in paniek geraakt en hij was het laatst gezien zo een 2 km bij mijn moeder vandaan.
Er zijn flyers gemaakt er is zelfs hulp gekomen uit Noord Holland die ons geholpen hebben met zoeken.
We kregen veel adviezen die we opgevolgd hebben, er is ook met speurhonden gezocht. 3 speurhonden hebben het zelfde spoor geroken.
Dus er was hoop, hij was daar nog ik ben er de eerste nacht nog geweest op die plek in de hoop dat Almo kwam. 's morgens voor ik ging werken ben ik er ook geweest .
S avonds ben ik er weer geweest en in de nacht lag hij voor de deur bij mijn moeder op mijn t shirt.
Hij is nogal aan mij gehecht dat was het probleem. Hij luistert alleen naar mij, hij wilde niet binnen komen bij mijn moeder. Dus ik hoopte zo dat hij daar nog was als ik aan zou komen het is 45 km bij mijn woonplaats vandaan.
Ik heb alle adviezen opgevolgd rustig er naar toe lopen even geen oogcontact maken. Hij rook aan mij en herkende mij, hij liep met mij naar binnen. Hij had zo enorme dorst hij drinkt en eet ook niet zonder mij. 36 uur is hij weggeweest en toen hij gegeten en gedronken had, was hij pas echt heel blij dat hij mij zag.
Ben enorm dankbaar voor alle hulp die we gekregen hebben Almo terug te vinden. Almo is nu nog meer op mij gericht maar langzaamaan krijgt hij vertrouwen weer.
Jose van Brussel Jose van Brussel uit Helmond heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 09:55:
Lieve mensen van Wioa. Ik wil jullie bedanken voor de inzet die jullie hebben gedaan voor ons Kiddy op 9 Juli . Ze was aan het wandelen vast. Niets aan de hand. Komt er ondertussen een hond aan een grote. En ze was vast aan het tuigje, de vrouw liep de andere kant op dus dacht ik ze kan wel weer los. Maar toen kwam de hond hard terug gerend, en die van mij schoot los en liep hard weg. Daar is allemaal groen en water en bossen. Steeds geroepen en verschrikkelijk zag niets.? De dieren ambulance gebeld die kan niets doen zeiden ze, als ze wat wisten dan zouden ze bellen. Ik heb het op Facebook gezet en toen kwam ik in contact met jullie. Ik belde jullie was helemaal in paniek, maar jullie zeiden we gaan helpen. En wat ik moest doen. We zijn terug gegaan naar de plek waar ze verdween, en ook steeds gezocht. En na 5 uur stond ze daar helemaal nat en onder de kroost. Maar wat waren we blij, dol gelukkig .🥰🥰. We konden haar weer in onze armen sluiten. Maar ze is ontzettend bang nu voor andere honden. Ik heb jullie gebeld en jullie hadden alles stop gezet. Nu kreeg ik een kaartje van jullie En met de vraag als ik wat wou schrijven dus bij deze. En nog super bedankt voor het medeleven. En fijn dat jullie mensen belangeloos inzetten . Met heel veel bedankjes en groetjes van José en een poot van ons Kiddy
Anneke Hummels Anneke Hummels uit Twello heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 08:35:
Wat ben ik blij geweest met jullie hulp bij het zoeken naar Camelia.
Dankzij jullie zoekactie is Camelia weer veilig bij mij thuis.
Ze is 36 uur weggeweest.
Maandagmorgen ergens erg van geschrokken en de riem glipte uit mijn hand en weg was ze.
Dinsdagavond om 10 uur een telefoontje toen zijn wij gaan zoeken bij de schapenweide zonder resultaat.
Om half twaalf weer een telefoontje : ze loopt rustig rond bij de schapenweide.
Ik er naar toe met iets lekkers! Toen ik er bijna was belde mijn dochter:"mam ze is hier " ze zat naast de auto en het hondje van mijn dochter heeft het als eerste opgemerkt door te blaffen en te piepen .
Mijn dochter heeft haar met brokjes naar binnen gelokt met resultaat.
Door alles wat ze heeft meegemaakt in Portugal en hier heeft ze geen vertrouwen in mensen.
Alleen heel veel vertrouwen in mij en mijn dochter,we hebben haar samen opgehaald op Schiphol.
We zijn heel blij met haar.
Jolijn Jolijn uit Eersel heeft geschreven op 6 augustus 2020 om 17:41:
Bedankt voor jullie hulp met het zoeken naar Sientje. Uiteindelijk is ze mede door jullie Belgische collega pagina teruggevonden, omdat ze was meegenomen over de grens. Fijn dat er mensen zijn die zich zo belangeloos inzetten!
Phyllis Estoppey Phyllis Estoppey uit Zoetermeer heeft geschreven op 25 juni 2020 om 20:49:
Ik wil jullie nogmaals heel hartelijk danken voor alle hulp bij het vinden naar onze weggelopen Angel Ziggy.
Niks was teveel zelfs met een bootje in de sloten zoeken.
Jullie zijn toppers, zat er helemaal doorheen, maar jullie bleven positief en idd na 2 dagen konden we Ziggy weer in onze armen sluiten. Heb meteen een gps tracker bestelt, deze nachtmerrie wil ik niet nog een keer meemaken. Een dikke knuffel van Ziggy en haar baasjes.
Marie-Louise Acket Marie-Louise Acket uit Megen heeft geschreven op 3 juni 2020 om 09:24:
Lieve mensen en speurhonden van WIOA,

Dank zij jullie onvermoeibare inzet en grote kennis en dank zij de hulp van de vele vrijwilligers is mijn Roemeense zwerfhond Nina na 54 uur weggeweest te zijn weer veilig bij mij terug.
Ik ben jullie en ook de mensen van THON ontzettend dankbaar voor alle hulp en steun die ik heb gekregen. Nogmaals heel veel dank.

Marie-Louise Acket
Len Smit Len Smit uit Haarlem heeft geschreven op 28 april 2020 om 16:04:
Op 2ePaasdag, 13 maart, vluchtte onze hond Elodie uit huis.
We hadden haar net twee dagen. Bob, mijn man, rende haar een half uur achterna, maar was haar toen kwijt. Direct hebben we alarm geslagen. FB, Amivedi, Patricia met speurhond, Ineke van 4Doggies en Wioa. Ik vind de laatste een Angel groep.
Binnen een half uur waren diverse teams aan het zoeken. Zichtmeldingen kwamen binnen via FB en flyers. De speurhond bevestigde de meldingen. Maar waar was ze?
Toen het donker werd staakte het zoeken. De volgende ochtend kreeg ik een zichtmelding van een vrouw die de hond uitliet.
Elodie lag in het gras aan de overkant van onze buurt.
Ik heb direct op de app die Wioa was gestart alarm geslagen.
En daar kwam een rode auto het pad op gereden. Kordaat stapte een jonge vrouw uit en zij kon Elodie met veel geduld uiteindelijk bij de riem pakken.
Wat deed zij dit goed en deskundig.
Zij was zo'n angel, die haar kindjes gewoon in de auto achterliet en bij Elodie ging zitten.
Uit pure dankbaarheid heb ik haar, Val heette ze, op haar wangen gezoend. De Corona helemaal vergeten.😂
Door haar en alle zoekenden hebben we onze lieverd terug.
Dank jullie wel allemaal. Voor allemaal een dikke😘😘😘😘
Veronique Veronique uit Wijchen heeft geschreven op 14 april 2020 om 13:42:
Onze Barry (Chow chow reu van 4 jaar) was, na het niet juist sluiten van de poort, op avontuur gegaan. Hij werd aangereden en is daarna het bos ingerend. Heel veel hulptroepen melden zich al en iedereen hielp mee zoeken. Omdat hij zich niet laat pakken door vreemden en zich waarschijnlijk opgejaagd voelde is hij steeds dieper het bos ingelopen en hadden we geen idee meer waar hij kon zijn. Toch maar een berichtje op Facebook gezet en binnen de kortste keren werd mijn bericht meer dan 1000 keer gedeeld. Ik had het idee dat heel mijn omgeving meehielp zoeken (waarvoor nog steeds hartelijk dank) maar uren verder hadden we hem nog niet gevonden. Toen werd ik gebeld door stichting Waar is onze Angel, er was al iemand met een speurhond onderweg en mij werd verteld wat ik moest doen. Ik heb haar tips opgevolgd en ben ten slotte met Silvie en haar speurhond het bos ingegaan. We hadden een goede tip ontvangen van waar Barry ongeveer was dus daar kon Silvie mee aan de slag. Na uren door het bos gelopen te hebben was het uiteindelijk te gevaarlijk om nog door te gaan, ze heeft toen een voederplek met een geurspoor gemaakt en zou de volgende ochtend weer verder gaan zoeken. Die nacht om 3 uur stond Barry zwaar vermoeid en met kapotte kussentjes onder zijn pootjes weer voor de deur. Ik ben er zeker van dat door het professionele optreden van Stichting WIOA en met name Silvie, Barry het spoor naar huis weer heeft gevonden. Barry is inmiddels al weer helemaal genezen en is weer helemaal de oude. Heel veel dank voor jullie werk. Ik zal het nooit vergeten.
mf.bijwaard mf.bijwaard uit stompetoren heeft geschreven op 18 maart 2020 om 19:37:
Wij waren op 09-03-2020 ineens onze puppy van een paar maanden kwijt. Rende weg toen de autodeur open ging we kwamen in contakt met wioa, die zeer behulpzaam was. Zoekteams ingezet en na 2 dagen flyers opgehangen eindelijk een oplettende meisje wist waar de pup was. Trixie kwam weer naar huis. Ben zeer dankbaar voor de geweldige hulp en de tijd dat werd besteed. Een geweldige team als dit moet het meestal goed gaan. Bedankt voor iedereen die hebben geholpen we zijn weer een gelukkige familie.
Marja Marja uit Helmond heeft geschreven op 16 maart 2020 om 12:15:
Beste mensen,

Fiep is een Westpointer van onze dochter en schoonzoon Aman. Fiep was bij ons aan het logeren, omdat de baasjes op vakantie waren.
Een ogenblik van onoplettendheid is Fiep op avontuur gegaan.
Paniek alom, binnen enkele minuten geen Fiep meer te bekennen.
We hadden al wel eens van haar baasjes gehoord over hulptroepen die je kunt inschakelen mocht je je hond kwijt zijn. Dus toch maar de baasjes op hun vakantieadres gebeld.
Binnen een zeer korte tijd werd er van alles geregeld. Ongelooflijk snel. Mensen die je tegenkomt tijdens het zoeken vertelden dat zij al aan het mee zoeken waren, omdat zij de melding al hadden gelezen. Niet te geloven en wat een medeleven is echt ongelooflijk.
En na 3 uur kwam Fiep rustig weer huiswaarts gestapt.
Iedereen die hier iets mee te maken heeft gehad. Super bedankt.
Lies Brugman Lies Brugman uit Zevenaar heeft geschreven op 19 februari 2020 om 20:25:
Masa

8 februari ontsnapte onze hond Masa. We hadden haar nog maar 3 uur in huis, net opgehaald uit het asiel. Een seconde onoplettendheid resulteerde in een weglopende hond. Nog geen binding met ons en erg angstig. 31 uur heeft ze in weilanden langs de snelweg gezworven. ER kwamen 2 teams in actie. Waar is mijn Angel en Team Honden Opsporing Nederland. Een lokhond uit Ede, allerlei postende vrijwilligers en een whats app groep. Uiteindelijk is Masa met een kooi gevangen. Wij waren oprecht onder de indruk van de belangeloze en deskundige inzet van de vrijwilligers. Heel hartelijk dank.
Bolsius Bolsius uit Westerbeek heeft geschreven op 19 februari 2020 om 15:04:
BELLA

Bella, het hondje van mn moeder was ontsnapt uit de poort. Na eerst zelf gezocht te hebben, melde Bella aan op wioa. We werden daarop gebeld, wat we allemaal konden doen, zoals flyers maken enz. Er werd een app groep opgericht, voor tips en zichtmeldingen. Zondag kwam er een speurhond, Kaya, hij rook, ondanks de harde wind dat Bella in Landhorst was. We kregen eerder een zichtmelding. Na veel zoeken, kregen we een telefoontje dat Bella weer was gezien in Landhorst, we zijn er gelijk op af gegaan en konden haar met behulp van buurtbewoners vangen. Wij willen wioa bedanken voor hun hulp, en met name Kitty en Tulin met Kaya
Cindy Cindy uit Stiphout heeft geschreven op 12 februari 2020 om 16:32:
Boaz

Na een tip en het zelf regelmatig bezoeken vd site waar is onze angel deze ook ingeschakeld bij ze zoektocht naar mijn hondje. Mijn en boaz’ dank gaat enorm uit naar WIOA! Speciaal voor hulphond Kaya met baasje Tulin en de hulp van Kitty. Zonder hen en de app van WIOA hadden we Boaz nooit teruggevonden!
Irma Irma uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 6 februari 2020 om 08:56:
Hup bij t zoeken naar Twix

Bedankt!!!
Onvoorstelbaar hoeveel hulp we van jullie hebben gekregen, super bedankt hiervoor!
Karin Karin uit Rozendaal veld heeft geschreven op 5 februari 2020 om 15:09:
Teuntje

Onze Teuntje is in paniek het bos in gedoken nadat een dominante Husky haar achterna zat. Na veel roepen heeft iemand voor ons WIOA ingeschakeld. Er is een grote groep mensen geweest die hebben uitgekeken naar haar en 27 uur later is vlakbij huis door iemand opgevangen en hebben we haar kunnen ophalen. Dolbij en vol emotie. Dank aan WIOA en alle vrijwilligers.
Cathy Cathy uit Heteren heeft geschreven op 13 januari 2020 om 18:34:
Bohdi

Toen Bohdi vermist was hebben wij hem direct aangemeld bij WIOA. Voordat we het wisten werden wij gebeld met tips, werd er een groepsapp aangemaakt en werden er speurhonden aangeboden. Gelukkig hebben we hem uiteindelijk vrij snel terug gevonden!
Top organisatie! Bedankt!
ina Asbreuk ina Asbreuk uit Arnhem heeft geschreven op 8 januari 2020 om 13:30:
Guusje

Bedankt voor jullie hulp bij het zoeken naar onze Guusje. Hartverwarmend dat zoveel mensen ons hebben geholpen op tweede kerstdag. Gelukkig is Guusje dezelfde nacht weer zelf naar huis gelopen.
Schot Schot uit Den helder heeft geschreven op 4 januari 2020 om 12:01:
Diego

We zijn super blij dat onze Diego weer thuis is en we zijn dankbaar voor alle.hulp die we hebben gekregen!
Marjan Marjan uit Wolphaartsdijk heeft geschreven op 3 januari 2020 om 12:18:
dolgelukkig

Heel verrassend en overweldigend, was de hulp van WIOA! En niet voor niets, want de volgende ochtend zijn onze 2 honden Fleur en Kee samen gevonden, mede omdat social media zijn werk heeft gedaan.
Ze waren toen 3 dagen en nachten weg, nog nooit zo lang kwijt geweest.
Zeer blij dankbaar en dolgelukkig waren we toen ze weer veilig thuis waren.
Onze grote dank gaat uit naar het SUPER team en alle vrijwilligers.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00