Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
223 berichten.
Kim Kim heeft geschreven op 5 september 2022 om 09:12
Een aantal weken geleden was onze hond Mees uit huis ontsnapt. Onze hond komt uit het buitenland en is nog niet zo lang bij ons en erg angstig. Via een kennis kregen wij het telefoonnummer van wioa. En dat was heel fijn. Ze geven je richting in wat je allemaal kan doen. Er werd binnen no time een flyer gemaakt, een app opgezet en je krijgt allerlei tips. Erg vriendelijke mensen allemaal. De door hen gemaakte flyers lagen al klaar om in de ochtend te gaan verspreiden. Om 1.30 uur ben ik toch nog een rondje gaan fietsen en daar zag ik Mees lopen! Hij was onderweg naar huis. Hij is nog niet gewend genoeg om naast mij mee te lopen, maar hij liep voor mij uit en bleef steeds wel even wachten. Hij rende gelukkig zo het huis - waar de deur al de hele avond voor hem open stond - binnen.
Dank wioa voor jullie hulp. We hebben het erg gewaardeerd.
Annelies Otten Annelies Otten uit Wanroij heeft geschreven op 26 augustus 2022 om 12:23
Toen ik Noor kwijt was heb ik als eerste de hulp van WIOA ingeschakeld omdat zij snel actie ondernemen en een wijd bereik hebben. Wat een geweldige organisatie maar vooral wat een geweldige mensen die hun vrije tijd willen besteden om te helpen onze trouwe viervoeters te zoeken. En dat elk moment van de dag.
De betrokkenheid is hartverwarmend.
Dank jullie wel allemaal voor de hulp bij het zoeken van Noor.
Jos Jos heeft geschreven op 19 augustus 2022 om 19:37
Jos uit Netersel, Basje is Zondag om 10:00 wegelopen normaal is Basje altijd zo terug maat toen niet, maar gelukkig had ik op de burenapp een berichtje geplaatst toen ik om 14:30 een berichtje kreeg dat ze Basje hadden gezien toen ben ik hem gaan zoeken en al gauw zag ik hem lopen en heb Basje weer meegenomen en in het hok gedaan.
grt Jos
Hummer Jansen Hummer Jansen uit Dwingeloo/Middelharnis heeft geschreven op 18 augustus 2022 om 20:30
Onze Hummer is kwijt geweest tijdens onze vakantie in Dwingeloo, Drenthe. Nadat we 3 uren hadden gezocht zonder resultaat hebben wij de hulp van waar is onze angel ingeschakeld. Ik kreeg gelijk contact via whatsapp met goede tips. Binnen no-time een email en daarna telefonisch contact. Dit was echt super fijn want zelf ben je radeloos. Nadat we de lijst met speurhonden hadden ontvangen en ik contact had gelegd kregen we een telefoontje dat Hummer terug was op de camping (na 6 uren) we hebben iedereen gelijk op de hoogte gesteld. Na een lief berichtje op Facebook krijgen we nu we weer thuis zijn ook nog een kaartje. Ik had tot hiervoor nog geen ervaring met deze stichting maar ik ben heel blij dat ze er waren!!

Groetjes Hummer en zijn baasjes 🐶 🐾
Bea Bea uit Hasselt heeft geschreven op 18 augustus 2022 om 14:02
Op 8 augustus is onze logeerhond Lola vanuit ons huis op de vlucht geslagen nadat zij was geschrokken van de kliko. We hebben eerst zelf gezocht maar haar helaas niet gevonden. Vervolgens zijn we het via sociale media gaan rond bazuinen en zodoende kregen we de tip om "waar is onze angel" in te seinen.
We waren blij verrast dat er vrijwilligers van deze organisatie van alles voor ons gingen regelen. Zo wilden ze een foto om te gaan flyeren en we kregen de tip om zijn kussen in een plastic zak te stoppen om evt. de volgende dag met een speurhond nog te gaan zoeken en er kwamen mensen naar ons toe om mee te helpen zoeken. Zo geweldig dit! Gelukkig hebben we haar 's avonds net voor het donker werd weer teruggevonden.
Nogmaals heel erg bedankt! En een poot van Lola.
Fanny Fanny heeft geschreven op 15 augustus 2022 om 19:21
Thanks a ton for sharing this good web page.
Eve Eve heeft geschreven op 15 augustus 2022 om 01:43
Thanks a lot! It a remarkable web-site.
Chloe Chloe heeft geschreven op 14 augustus 2022 om 20:29
Seriously such a helpful internet site.
Jamison Jamison heeft geschreven op 14 augustus 2022 om 19:41
Great web website! It looks extremely professional! Maintain the good work!
Ulysses Ulysses heeft geschreven op 10 augustus 2022 om 10:25
Keep up the incredible job !! Lovin' it!
Heleen Quekel Heleen Quekel uit Den Bosch heeft geschreven op 8 augustus 2022 om 11:28
Op 27 juli was ik met Jip van 5 maanden aan het wandelen in een bosgebied toen Jip schrok van een hond en uit het zicht was. We zijn met een aantal mensen gaan zoeken en de vermissing meteen op Facebook gezet. Daarop kwamen lieve mensen uit de omgeving ook mee zoeken. Jesse zat in de buurt te vissen en hij kende iemand van “waar is onze angel” en had haar gebeld. Ze was met haar hond Kaya gekomen om te zoeken. Kaya had Jip niet gevonden maar Tuultje kon wel vertellen dat Jip in de omgeving gebleven was.
Laat in de avond kreeg ik de melding dat Jip in zicht was en kon ik hem gelukkig weer mee naar huis nemen. Ik was Tuultje Kaya en Jesse zeer dankbaar met hun hulp en goede adviezen.
Margriet Brockman Margriet Brockman uit Coevorden heeft geschreven op 5 augustus 2022 om 12:08
Dag, onze kleine Karma is ontsnapt op dinsdag 26 juli. We waren voor ontsnappingsgevaar gewaarschuwd. Karma is 2 maanden in Nederland. Is een Pools hondje van 3 en een half. Ze was net drie dagen bij ons.
Direct de Dierenambulance gebeld en die zette ons op het spoor van WIOA. Ook de mensen van Huis voor dieren uit Almelo waren er direct. Later op de avond kwam Brenda met een geurspoor (WIOA) voor Karma.
‘s Ochtends vroeg stond ze ineens in de tuin…maar kon haar niet roepen of benaderen. Dus opnieuw op de vlucht. Gelukkig kwamen er toch wat zichtmeldingen maar zo gauw ze mensen ziet….besloten werd om een vangkool te plaatsen. (Woensdag 27 juli).De mensen van het Huis voor dieren konden de vangkooi in de auto vervoeren. Brenda kwam ook direct mee. De dames uit Almelo gingen met een hondje direct op zoek. Ondertussen werd de vangkooi neergezet. En waren Brenda en mijn man druk bezig om de camera te installeren. En toen kwam er bericht in de zoekgroep van WIOA dat ze gejoel hoorden. De mensen uit Almelo er direct op af…en ja hoor gelukt. Karma werd gevonden….ongedeerd.
Wat een toppers die mensen uit de zoekgroep en vooral Brenda. En niet te vergeten de Suus en Karzu van het huis voor dieren uit Almelo. Als alle mensen zo omgingen met elkaar zou de wereld er heel anders uitzien. En ook nog eens allemaal vrijwillig. Een donatie voor beide organisaties was dan ook op zijn plaats. Nu onze taak om van Karma een pracht hondje te maken.
Katrien Staelens Katrien Staelens uit Uden heeft geschreven op 30 juli 2022 om 18:09
Heel dankbaar zijn wij voor alle hulp die meteen werd geboden toen onze hond Po gisteren heel onverwacht verdween nadat hij schrok van een aantal honden in het bos. Het was veel meer dan we hadden verwacht en ook heel nodig, al hadden we dat niet meteen door.
Ik word er nog steeds ontroerd van bij dit schrijven. Fantastisch hoe onbaatzuchtig mensen meezoeken en er alles aan proberen te doen om een dier te redden. Een diepe buiging!
maria den ruijter maria den ruijter uit Huisduinen heeft geschreven op 30 juli 2022 om 09:49
ik huil nog als ik jullie wil bedanken.Silex 5 maanden oud was even gaan zitten op de Helderse Vallei in Den Helder/hij was moe.
we liepen met meerdere honden en ik dacht hij komt zo.
verkeerde gedachte!!!!
iemand heeft hem opgepakt en meteen meegenomen.wees aub ook gewaarschuwd, ik weet inmiddels van de politie dat er erg veel honden worden gestolen.dankzij jullie snelheid stond zijn foto snel overal op internet.dat is zijn en mijn redding geweest.
de volgende dag werd de hond op straat herkent 7 km verderop.
gelukkig is hij om die reden meteen terug gedumpd in de Helderse Vallei,waar wij hem gevonden hebben.
Jullie werk is onbetaalbaar.jullie steun had ik hard nodig.onvoorstelbaar bedankt
Cecile Cecile heeft geschreven op 26 juli 2022 om 16:33
Great internet site! It looks very professional! Keep up the good work!
Hanneke van der Meer Hanneke van der Meer uit Breda heeft geschreven op 26 juli 2022 om 15:34
Mijn hond Goofy liep los op een groot veld toen er een hond op hem dook en hij de benen nam. Richting de straat zag ik hem op de stoep staan, maar daar aangekomen zag ik hem niet meer. Adoptiehondje uit Roemenië, overprikkeld door verkeer, dus ik zag hem al rennen en rennen. Verkeerde beslissing om thuis mijn fiets te gaan halen, maar buren gingen daardoor wel gelijk mee zoeken. Iedereen aangesproken en maar zoeken en op een gegeven moment zo zinloos zoeken. Twee keer hebben mensen hem proberen te pakken, maar lukte niet. Laat in de avond Amivedi gemeld en de volgende dag hoorde ik van Waar is mijn Angel. Wou er niet aan dat mijn hond echt weg was, maar wat een oppepper dat men gericht en met actie en ervaring het zoeken van je overneemt. Het speuren van de hond Roxy was fascinerend en mijn vermoeden is dat doordat we zo dicht in zijn buurt zijn geweest (op een gegeven moment had Roxy de speurhond te maken met oud en nieuw spoor) dat Goofy uiteindelijk de moed heeft genomen om uit de struiken te komen en de brug over te gaan om naar huis te lopen. De buurvrouw belde namelijk tijdens het speuren dat hij ineens (na 30 uur weggeweest) op het grasveld bij onze flat stond en zich weer in de struiken verschool. Wat een blijdschap toen hij bij het horen van mijn stem uit de struiken sprong! Hartelijk dank voor het verstandig aanpakken en het zo belangeloos inzetten voor alle dieren. Respect!
Linda Otte Linda Otte uit Haarlem heeft geschreven op 22 juli 2022 om 11:41
Op vrijdag 15 juli raakten wij heel vroeg in de ochtend onze chihuahua Bink kwijt. Mijn man was samen met de twee andere honden in een klein parkje in de buurt. Weg, geen spoor meer te vinden ondanks dat wij onmiddellijk met zijn 2en de gehele buurt lopend en met de fiets afgespeurd hebben. Na ongeveer 1,5 uur terug naar huis; dierenambulance, dierenbescherming, politie gebeld en gemaild. Op Facebook gezet en op aanraden van anderen Amivedi en Angels benaderd. In deze tijd zijn mensen vaak heel erg op zichzelf gericht maar wat kregen wij een reacties! Hoe snel was de whatsapp groep niet opgericht en stroomden de reacties binnen. Geweldig! Wij hebben ook een speurhond ingezet met helaas geen resultaat. Tot ver in de middag hebben wij gezocht samen met onze kinderen. Flyers opgehangen en mensen aangesproken. En om 17.00 uur ging de bel en daar stonden twee mensen met onze Bink! Wat een opluchting! Het bleek dat een Poolse vrouw vroeg in de ochtend (rond het tijdstip waarop mijn man Bink kwijtraakte) Bink heeft gevonden en mee naar huis heeft genomen. Ze heeft geen instantie gewaarschuwd die dag maar is aan het einde van de middag de straat opgegaan, iemand aangesproken die wist van de vermissing. Zodra zij aangaf dat ze wist waar Bink thuishoorde kreeg ze hem in haar handen gedrukt en ging ze weer weg. Heel vreemd verhaal, ook een naar gevoel bij want wilde ze hem houden? en heeft ze bij het zien van de vele flyers besloten dat ze hem niet kon houden? Het maakt allemaal niet meer uit, we hebben hem terug en we laten hem niet meer uit ons zicht gaan. We zijn heel dankbaar voor alle mensen die gereageerd hebben en al zijn gaan spotten of dit van plan waren! Bedankt!
Pierre Eerkens Pierre Eerkens uit ZEIST heeft geschreven op 16 juli 2022 om 11:42
Op dinsdagavond 12/7 kregen wij Dasha (Labrador) voor 2 weken als loge. Woensdagochtend 13/7 glipt ze de voordeur uit, en rent weg. Er achteraan rennen had weinig zin ... dus op de scooter snel de omgeving afgezocht.... helaas. Snel melding gedaan bij Amivedi... prima !!! Bij het zoeken in de omgeving wees een buurbewoner mij op Waar is onze Angel. Snel opgezocht en melding aangemaakt. Binnen een paar minuten stond er al iemand aan de deur om te komen helpen zoeken, en in no-time nog meer mensen om te helpen zoeken. Ik kan niet onder woorden brengen hoe fijn het is als mensen je komen helpen als je zo in de problemen zit. Want een hond die aan jouw zorg is overgedragen en die in een andere omgeving is en baasje mist en dan te midden van een paar drukke wegen ontsnapt... je weet ff niet wat te doen !!! dus de actieve hulp van WIOA was zo welkom. Bedankt !!!
Maja Maja uit Halle-heide heeft geschreven op 12 juli 2022 om 21:39
Onze Linn was op een zaterdagavond gevlucht, nadat ze geschrokken was van een luchtballon. Onze nieuwe buurvrouw was bekend met jullie en melden ons aan. We zijn meteen gaan zoeken en gelukkig hebben we Linn dezelfde nacht nog terug gevonden. Ik vind jullie snelle reactie, zelfs in de nacht helemaal top. Het is toch geweldig dat er mensen zijn die dag en nacht voor de honden en hun baasjes klaarstaan. Helemaal top.
Annemieke Annemieke uit nijmgeen heeft geschreven op 5 juli 2022 om 08:41
Afgelopen vrijdagavond 1 juli is mijn hondje Zana weggelopen. Pas maandag kon ik hulp inschakelen omdat je werkelijk in het weekend geen instanties kan bereiken, behalve politie en hadden die nu maar dit adres en het rescue nummer gegeven! Maandagmorgen kreeg ik via het dierenasiel dit nummer en werd later teruggebeld, lang verhaal kort: eind maandagmiddag hoorde ik dat er s avond een rescue team met Hulphonden wilde komen. Ik heb meteen ja gezegd ( ondanks de voor mij wat hoge benzine vergoeding omdat de speurhonden van ver kwamen. Het rescue team zelf was gratis ) Om 19 uur waren ze er samen met twee dames die al vooruit gekomen waren en even daarna is de zoekactie gestart, twee man en twee vrouw en een hulphond. Na een zoektocht over het veld liep ik aan de rand mee en out of the blue staat Zana naast me.... ik durfde amper te kijken en ja hoor ze was het!! Ze had alleen het tuigje nog om, dus ik pakte haar vast en op die manier sleepte ik haar voorzichtig mee, na 2x een boze opmerking van omstanders ging iemand eindelijk de meneer van het rescue team halen en die kwam aangehold. Net toen we haar hadden, wist Zana zich notabene uit haar tuigje te wurmen en schoot ervandoor! Maar toen hadden we haar gezien en ik huilen. door haar te blijven volgen met vijf personen konden we haar langzaam insluiten... en ik moest me kleinmaken op het veld en haar blijven roepen, langzaam aan kwam ze steeds dichterbij, totdat ik haar weer kon vastpakken. Toen had ik nog steeds geen riem.. langzaam kwam de dame van het team naar me toe gekropen met een riem en samen hebben de Zana aangelijnd en Kon ik haar overdragen, voor heel even aan het rescue team. Ik zakte door mijn hoeven. Zo zijn we langzaam aan naar mijn huis gelopen totdat we binnen waren daar is ze losgemaakt in haar bench gaan liggen. ik ben heel erg dankbaar voor dit rescue team, bedankt mannen en vrouwen . Womanpower want wij 2 hebben het op het laatst samengedaan. Maar natuurlijk het hele team en de organisatie . Ik heb amper geslapen en ben heel blij. Het gaat goed met Zana.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00